Mislim da je se spominjalo negdje oko 15-tak miliona. Negdje sam to rpočitao, možda čak ovdje na ss-ba.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Danas se povrjedio? Odn. kad je bilo?guuners_4ever je napisao/la:Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat
![]()
PS gibbs nije vise u kadru engleske reprezentacije zbog povrede nece nastupiti na svjetskom prvenstvu U 21
evo http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-21-squadArnelinho je napisao/la:Danas se povrjedio? Odn. kad je bilo?guuners_4ever je napisao/la:Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat
![]()
PS gibbs nije vise u kadru engleske reprezentacije zbog povrede nece nastupiti na svjetskom prvenstvu U 21
Ja danas gled'o U21 Engleska-Novreška, igr'o i Henri![]()
Nisamo izgled'o do kraja jer sam zasp'o, al' msm da sam gled'o do 75te minute.Gibbs igr'o.
Sta je to Bosco brate opet neki talenat iz Londonske gimnazije?Bosco je napisao/la:Izgleda da Samir ipak potpisuje novi ugovor, super. Ako ćemo bit realni zasluzuje da bude plaćen dobro, fantastičan igrač. To je i jedina dobra vijest za danas, kao i ta da smo doveli Jenkinsona, nadam se da će biti nešto od njega.
Iz Charltona neki momčićRooney88 je napisao/la: Sta je to Bosco brate opet neki talenat iz Londonske gimnazije?![]()
![]()
Sta bi za Gervinha? Imal` kakvih novosti? Ili Benzemu?
Samba? Nije lose moram priznati.Bosco je napisao/la:Iz Charltona neki momčićRooney88 je napisao/la: Sta je to Bosco brate opet neki talenat iz Londonske gimnazije?![]()
![]()
Sta bi za Gervinha? Imal` kakvih novosti? Ili Benzemu?, 19 godina, igra lijevog i desnog bočnog, a može i štopera.
Nema nikakvih ostalih novosti, Gervinho se spominjao, ali ohladilo i to. Mislim da je Arsenalu najbliži Samba zasad. Benzema rekao da ostaje u Realu, a bili su pisali da se zanimamo i za Falcao-a. Mada to je sve rekla-kazala. Jedino što je Samba skoro pa izgledno pojačanje.![]()
Manchester nam haman klepi Jonesa.
Koje budale ce za Bendya dati 10 milionaBosco je napisao/la:Ma nevjerujem ni ja ništa ovim medijima, eto za tog Jenkinsona trube već pola godine da je potpisao za Arsenal, a u nas se vijest objavila tek danas. Tako da dok ne vidim igrača na Emiratesu ne vjerujem.
A što se Falcao-a tiče, on čini mi se ima još samo jednu godinu ugovora i nedavno je valjda rekao da bi se želio oprobat u engleskoj, a i cijenu koju je Porto "nezvanično" izvjesio za njega je 25 miliona eura, uzmeš u obzir da ćeš prodat Bendtnera za nekih desetak i ostane ti 15.Eh, lijepo je maštat.
Ja bi najsretniji bio kad bi mi za njega klepili jedno 20 milki.Bendy je jako borben igrac,trudi se maximalno al' kad ne zna,ne zna.I tu nema polemike,treba gledati sta pojedinac moze doprinjeti timu.Bendy bogami tesko sta moze,al' da se trudio i borio to jest.Zbog toga mu dizem kapu.Bosco je napisao/la:Ja sam se pit'o koja će budala dati za Džeku 30 miliona, koja će budala dati za Balotellija preko 20, koja će budala za Hendersena dati preko 15 miliona itd. Dug je spisak. Svaka roba ima svog kupca Megamone
Bogati podsjeti me.AllGunsBlazing je napisao/la:I sta Bosco, sjecas se opklade Chmakh vs Dzeko??? gledamo po polusezonu,![]()
ko je dobio'??
Niko ne zaslužuje 110 000 funti sedmično, druga je stvar što je sve otišlo u qrac. Jel' to oni možda spašavaju živote ko ljekari ili šta ti ja znam vatrogasci, jel' oni doprinose svjetskom miru, jel oni ulaze u zapaljene zgrade spašavat ljude, jel oni dolaze da te brane kad te napadne neki razbojnik na ulici. Zato i jest stanje takvo kakvo jest u svijetu, ljudi koji apsolutno ne zaslužuje ogromne novce imaju ih dok oni koji zaslužuju rade za crkavicu.cala je napisao/la:nasri hoce platu kao i najplaceniji igrac arsenala fabregas i realno zasluzuje je 110 000 funti sedmicno
Mozda se iza svega toga krije njegova zelja za odlazak u United... Mozda na ovaj nacin namjerno zeli negativan publicitet da bi ga se lakse odrekli, ovako glumi nezadovoljstvo a do juce je bio samo prosjek u francuskoj ligi... Malo nezahvalno prema Arsenalu ako mene pitate....Bosco je napisao/la:Niko ne zaslužuje 110 000 funti sedmično, druga je stvar što je sve otišlo u qrac. Jel' to oni možda spašavaju živote ko ljekari ili šta ti ja znam vatrogasci, jel' oni doprinose svjetskom miru, jel oni ulaze u zapaljene zgrade spašavat ljude, jel oni dolaze da te brane kad te napadne neki razbojnik na ulici. Zato i jest stanje takvo kakvo jest u svijetu, ljudi koji apsolutno ne zaslužuje ogromne novce imaju ih dok oni koji zaslužuju rade za crkavicu.cala je napisao/la:nasri hoce platu kao i najplaceniji igrac arsenala fabregas i realno zasluzuje je 110 000 funti sedmicno
A Nasri je stvarno drag mi igrač, ali molim te vidi ovo, njemu se nudi sedmična plata 90 000 funti i to je njemu malo ??? Pa de nek malo pogleda oko sebe i vidi u kakvim uvjetima sve ljudi žive i šta bi oni sve uradili da imaju 900 funti sedmično, a ne tolike novce. Zaradit će za 5 života i njemu je to malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.