Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 08 jun 2011, 19:44

Aham, pa dobro, cijena je u pitanju, nisam znao ;)

Mislim da je se spominjalo negdje oko 15-tak miliona. Negdje sam to rpočitao, možda čak ovdje na ss-ba.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 jun 2011, 20:40

http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... ns-arsenal

Young defender Carl Jenkinson joins Arsenal
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 08 jun 2011, 20:50

Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu :?: ),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat :mrgreen:

PS gibbs nije vise u kadru engleske reprezentacije zbog povrede nece nastupiti na svjetskom prvenstvu U 21
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 jun 2011, 21:53

guuners_4ever je napisao/la:Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu :?: ),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat :mrgreen:

PS gibbs nije vise u kadru engleske reprezentacije zbog povrede nece nastupiti na svjetskom prvenstvu U 21
Danas se povrjedio? Odn. kad je bilo?
Ja danas gled'o U21 Engleska-Novreška, igr'o i Henri :)
Nisamo izgled'o do kraja jer sam zasp'o, al' msm da sam gled'o do 75te minute. ;) Gibbs igr'o.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 08 jun 2011, 22:17

Arnelinho je napisao/la:
guuners_4ever je napisao/la:Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu :?: ),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat :mrgreen:

Danas se povrjedio? Odn. kad je bilo?
Ja danas gled'o U21 Engleska-Novreška, igr'o i Henri :)
Nisamo izgled'o do kraja jer sam zasp'o, al' msm da sam gled'o do 75te minute. ;) Gibbs igr'o.
evo http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-21-squad
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 jun 2011, 22:20

Izgleda da Samir ipak potpisuje novi ugovor, super. Ako ćemo bit realni zasluzuje da bude plaćen dobro, fantastičan igrač. To je i jedina dobra vijest za danas, kao i ta da smo doveli Jenkinsona, nadam se da će biti nešto od njega.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jun 2011, 22:34

Bosco je napisao/la:Izgleda da Samir ipak potpisuje novi ugovor, super. Ako ćemo bit realni zasluzuje da bude plaćen dobro, fantastičan igrač. To je i jedina dobra vijest za danas, kao i ta da smo doveli Jenkinsona, nadam se da će biti nešto od njega.
Sta je to Bosco brate opet neki talenat iz Londonske gimnazije? :) :)
Sta bi za Gervinha? Imal` kakvih novosti? Ili Benzemu? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jun 2011, 22:39

Opet se dovodi neki polovnjaci.Mi nikad ni za jednog igraca nismo dali preko 20 milki.Ubi ovo u pojam.Ocekuje nas jos jedna sezona pacenja.Pripremite se na nemoguce.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 jun 2011, 22:41

Rooney88 je napisao/la: Sta je to Bosco brate opet neki talenat iz Londonske gimnazije? :) :)
Iz Charltona neki momčić :D , 19 godina, igra lijevog i desnog bočnog, a može i štopera.

Nema nikakvih ostalih novosti, Gervinho se spominjao, ali ohladilo i to. Mislim da je Arsenalu najbliži Samba zasad. Benzema rekao da ostaje u Realu, a bili su pisali da se zanimamo i za Falcao-a. Mada to je sve rekla-kazala. Jedino što je Samba skoro pa izgledno pojačanje. :)

Manchester nam haman klepi Jonesa. :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jun 2011, 22:45

Bosco je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Sta je to Bosco brate opet neki talenat iz Londonske gimnazije? :) :)
Iz Charltona neki momčić :D , 19 godina, igra lijevog i desnog bočnog, a može i štopera.

Nema nikakvih ostalih novosti, Gervinho se spominjao, ali ohladilo i to. Mislim da je Arsenalu najbliži Samba zasad. Benzema rekao da ostaje u Realu, a bili su pisali da se zanimamo i za Falcao-a. Mada to je sve rekla-kazala. Jedino što je Samba skoro pa izgledno pojačanje. :)

Manchester nam haman klepi Jonesa. :D
Samba? Nije lose moram priznati.
Mah kakav brate Falcao, njega i Hulka nece Porto pustati do kraja dolazece sezone, ambicije za CL jbga. ;)

Mah za Jonesa je bilo zainteresovano dosta timova, United, Liverpool i Arsenal a kako zadnje informacije govore on je vec igrac Manchestera, lijepo. :D Mada se oko toga digla prava bura jer u par navrata sam nalazio clanke gdje novinari pisu da su i Liverpool i Arsenal, nije bilo zvanicno, kompletirali dovodjenje Jonesa tako dok se on ne uslika u dresu Uniteda na Old Traffordu ja necu vjerovati da je i presao, tesko je danas druze skontati sve ovo sta novine naglabaju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 jun 2011, 22:53

Ma nevjerujem ni ja ništa ovim medijima, eto za tog Jenkinsona trube već pola godine da je potpisao za Arsenal, a u nas se vijest objavila tek danas. Tako da dok ne vidim igrača na Emiratesu ne vjerujem.

A što se Falcao-a tiče, on čini mi se ima još samo jednu godinu ugovora i nedavno je valjda rekao da bi se želio oprobat u engleskoj, a i cijenu koju je Porto "nezvanično" izvjesio za njega je 25 miliona eura, uzmeš u obzir da ćeš prodat Bendtnera za nekih desetak i ostane ti 15. :D Eh, lijepo je maštat.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jun 2011, 22:55

Bosco je napisao/la:Ma nevjerujem ni ja ništa ovim medijima, eto za tog Jenkinsona trube već pola godine da je potpisao za Arsenal, a u nas se vijest objavila tek danas. Tako da dok ne vidim igrača na Emiratesu ne vjerujem.

A što se Falcao-a tiče, on čini mi se ima još samo jednu godinu ugovora i nedavno je valjda rekao da bi se želio oprobat u engleskoj, a i cijenu koju je Porto "nezvanično" izvjesio za njega je 25 miliona eura, uzmeš u obzir da ćeš prodat Bendtnera za nekih desetak i ostane ti 15. :D Eh, lijepo je maštat.
Koje budale ce za Bendya dati 10 miliona :?:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 jun 2011, 22:58

Ja sam se pit'o koja će budala dati za Džeku 30 miliona, koja će budala dati za Balotellija preko 20, koja će budala za Hendersena dati preko 15 miliona itd. Dug je spisak. Svaka roba ima svog kupca Megamone ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jun 2011, 23:00

Bosco je napisao/la:Ja sam se pit'o koja će budala dati za Džeku 30 miliona, koja će budala dati za Balotellija preko 20, koja će budala za Hendersena dati preko 15 miliona itd. Dug je spisak. Svaka roba ima svog kupca Megamone ;)
Ja bi najsretniji bio kad bi mi za njega klepili jedno 20 milki.Bendy je jako borben igrac,trudi se maximalno al' kad ne zna,ne zna.I tu nema polemike,treba gledati sta pojedinac moze doprinjeti timu.Bendy bogami tesko sta moze,al' da se trudio i borio to jest.Zbog toga mu dizem kapu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2011, 00:19

I sta Bosco, sjecas se opklade Chmakh vs Dzeko??? gledamo po polusezonu, :lol: :lol: ko je dobio'??
Celik!3,2,2.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 jun 2011, 01:21

Vi Bendtnera kada bi za 10 m nekom utopili trebate sa slonom na Hadz otic`.
Chelsea F.C.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 jun 2011, 01:30

AllGunsBlazing je napisao/la:I sta Bosco, sjecas se opklade Chmakh vs Dzeko??? gledamo po polusezonu, :lol: :lol: ko je dobio'??
Bogati podsjeti me. :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 09 jun 2011, 09:42

nasri hoce platu kao i najplaceniji igrac arsenala fabregas i realno zasluzuje je 110 000 funti sedmicno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 jun 2011, 10:13

cala je napisao/la:nasri hoce platu kao i najplaceniji igrac arsenala fabregas i realno zasluzuje je 110 000 funti sedmicno
Niko ne zaslužuje 110 000 funti sedmično, druga je stvar što je sve otišlo u qrac. Jel' to oni možda spašavaju živote ko ljekari ili šta ti ja znam vatrogasci, jel' oni doprinose svjetskom miru, jel oni ulaze u zapaljene zgrade spašavat ljude, jel oni dolaze da te brane kad te napadne neki razbojnik na ulici. Zato i jest stanje takvo kakvo jest u svijetu, ljudi koji apsolutno ne zaslužuje ogromne novce imaju ih dok oni koji zaslužuju rade za crkavicu.

A Nasri je stvarno drag mi igrač, ali molim te vidi ovo, njemu se nudi sedmična plata 90 000 funti i to je njemu malo ??? Pa de nek malo pogleda oko sebe i vidi u kakvim uvjetima sve ljudi žive i šta bi oni sve uradili da imaju 900 funti sedmično, a ne tolike novce. Zaradit će za 5 života i njemu je to malo. :roll:

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 09 jun 2011, 10:19

Bosco je napisao/la:
cala je napisao/la:nasri hoce platu kao i najplaceniji igrac arsenala fabregas i realno zasluzuje je 110 000 funti sedmicno
Niko ne zaslužuje 110 000 funti sedmično, druga je stvar što je sve otišlo u qrac. Jel' to oni možda spašavaju živote ko ljekari ili šta ti ja znam vatrogasci, jel' oni doprinose svjetskom miru, jel oni ulaze u zapaljene zgrade spašavat ljude, jel oni dolaze da te brane kad te napadne neki razbojnik na ulici. Zato i jest stanje takvo kakvo jest u svijetu, ljudi koji apsolutno ne zaslužuje ogromne novce imaju ih dok oni koji zaslužuju rade za crkavicu.

A Nasri je stvarno drag mi igrač, ali molim te vidi ovo, njemu se nudi sedmična plata 90 000 funti i to je njemu malo ??? Pa de nek malo pogleda oko sebe i vidi u kakvim uvjetima sve ljudi žive i šta bi oni sve uradili da imaju 900 funti sedmično, a ne tolike novce. Zaradit će za 5 života i njemu je to malo. :roll:
Mozda se iza svega toga krije njegova zelja za odlazak u United... Mozda na ovaj nacin namjerno zeli negativan publicitet da bi ga se lakse odrekli, ovako glumi nezadovoljstvo a do juce je bio samo prosjek u francuskoj ligi... Malo nezahvalno prema Arsenalu ako mene pitate....
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.