Ne znam šta podrazumjevaš pod pehovima.Ako misliš na manjak sreće,povrede i greške sudaca na štetu svoje ekipe e tu ove sezone ne može nitko s nama.Npr. evo ovako da nabrojim samo nešto što mi pada na pamet na prvu : protiv Viteza vodimo 0-1 do 90+ a onda primamo euro gol iz volea a da stvar bude gora gol nam je zabio naš junior koji igra gore.Protiv Čelika u Zenici nam isključe igrača zbog prigovora i ne dosude očiti penal (bdw koliko znam za nas nije sviran još nijedan penal) ali zato je dosuđen nepostojeći Olimpicu u 85 minuti u Mostaru kod našeg vodstva 1-0.Trenutno nam je povrijeđeno 5-6 igrača iz prvih 11.Kad ovome dodam da imamo utakmicu više u gostima mislim da Zrinja odlično stoji na ljestvici.KrajPrice je napisao/la:Pa dobro ako te utakmice ne dobijemo nismo ni zasluzili titulu , ali mislm da smo ekipa sa najvise pehova u historiji PL , kada se to sve poklopi na proljece mislim da nemamo konkurenta!zrinja05 je napisao/la:U nogometu nema pravila ,lako je pričati a kad krene tekma sve pada u vodu.bez obzira na formu neće ni vama biti baš lako sa Borcem .Koliko se sjećam oni tradicionalno igraju dobro na Grbavici.A ni Zrinju niste u Sarajevu dobili već godinama,pa onda gradski derbi sa pitarima a dolazi vam i Široki.Duga je sezona.KrajPrice je napisao/la:Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Nisam mislio da utakmice i sudijske odluke , i mi smo dosta nesrece imali , na grbavici izgubimo 6 bodova ekipe ne predju centar , u zenici i na derbiju smo trebali dobiti itd..
Govorim za nase povrede kljucnih igraca , izostanaka Kvesica , Colica i Zolotica za nas je kljucni kostur ekipe.
A da ne govorim o jedno 8 utakmica koje smo poceli sa sastavom kakav nebi istrcao ni na treningu.
Govorim za nase povrede kljucnih igraca , izostanaka Kvesica , Colica i Zolotica za nas je kljucni kostur ekipe.
A da ne govorim o jedno 8 utakmica koje smo poceli sa sastavom kakav nebi istrcao ni na treningu.
-
lenta crvena
- Kontakt:
Gdje bismo mogli isčupati ovaj podatak o penalima koliko ih je ko imao u ovih 17 kola?
Jedino ako sam gledas rezultate kola, pogeldat cu ja sutra sve, sad nemam vremena.lenta crvena je napisao/la:Gdje bismo mogli isčupati ovaj podatak o penalima koliko ih je ko imao u ovih 17 kola?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bit ce tesko protiv Zvijezde bez puno igraca, ali 3 boda su najbitnija!Mostarci su protiv Rudara (2:0) stigli do vrlo važne pobjede, iako je Branko Karačić uoči utakmice bio u velikim problemima. Naime, Toni Pezo, Pero Stojkić i Velibor Đurić nisu konkurirali zbog ozljeda, Hrvoje Miličević zbog obveza u U21 reprezentaciji Hrvatske, dok je Karačić na klupi odlučio ostaviti Denija Simeunovića i Amera Bekića, koji su tijekom tjedna bili izvan trenažnog procesa - Simeunović zbog ozljede, a Bekić zbog obveza u U21 reprezentaciji BiH.
No, Zrinjski je ipak pobijedio i to usprkos činjenici što je od 11. minute igrao bez isključenog Zorana Brkovića, ali i što je vrlo rano zbog ozljede morao izaći Hrvoje Barišić.
- Uspjeli smo se oduprijeti mnogim stvarima i doći do vrijedne pobjede, koja je još vrjednija kada se zna da smo osamdeset minuta igrali s igračem manje, komentirao je nakon utakmice Karačić.
Junak Plemića u Prijedoru bio je dvostruki strijelac Mile Pehar, pomalo zaboravljeni ofenzivac koji je u proljetnom dijelu prošle sezone izgubio status standardnog igrača. Vrlo malo je igrao i ove sezone, budući da mu je utakmica u Prijedoru bila tek deseta, odnosno tek treća prvenstvena u kojoj je priliku dobio od prve minute.
- Sretan sam zbog golova, naravno, ali još sam sretniji što su nam oni donijeli važna tri boda, izjavio je Pehar.
- Na startu nije izgledalo dobro, tako da sam nakon isključenja Brkovića pomislio da je najvažnije da ostanemo neporaženi, dok sam u pobjedu počeo vjerovati nakon što smo poveli 1:0. Iako s igračem manje, osjetio sam da kontroliramo igru i da bismo mogli do tri boda, što nam je na kraju i uspjelo, dodao je Pehar.
S tri boda u Prijedoru Zrinjski je zadržao mjesto u vrhu ljestvice, ali i donekle nadoknadio bodove izgubljene na domaćem travnjaku protiv Olimpica (1:1), Veleža (0:0) i Sarajeva (1:1).
- Šteta zbog domaćih kikseva, jer smo sada mogli biti u još boljoj poziciji, ali u vrhu smo, što smo i priželjkivali. Do kraja jeseni nas čekaju još Zvijezda i Travnik, tako da sigurno možemo do novih šest bodova, iako se ne trebamo zavaravati da će nam biti lako, zaključio je Pehar.
Crveni karton Zorana Brkovića bio je već šesti za Zrinjski ove sezone. Počelo je onim Pere Stojkića u utakmici protiv Boteva (1:1), dok su u prvenstvu osim Brkovića crvene kartone dobili još Srđan Savić protiv Sarajeva (0:1), Ratko Dujković protiv Zvijezde (3:0) te Deni Simeunović protiv Željezničara (2:1) i Čelika (2:3)
Četrnaest bodova osvojio je Zrinjski u devet gostujućih utakmica (4-2-3), a zanimljivo da je toliko gostujućih bodova (4-2-9) osvojio u kompletnoj sezoni 2008./2009. u kojoj je, Dnevni list podsjeća, osvojio svoj drugi naslov prvaka
Kraj jeseni i za Barišića
Branko Karačić u Prijedoru zbog ozljeda nije mogao računati na Tonija Pezu, Peru Stojkića i Velibora Đurića, a novo ime na listi ozlijeđenih je i ono Hrvoja Barišića. Ponajboljem igraču Zrinjskog u posljednjih nekoliko utakmica stradao je gležanj, tako da je i za njega završen prvi dio sezone, budući da sigurno neće konkurirati za utakmice protiv Zvijezde i Travnika.
Treći karton za Aničića
Na velikim mukama bio je stručni stožer uoči utakmice protiv Rudara, a na još većim će biti uči Zvijezde. Naime, Karačić u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine osim povećeg broja ozlijeđenih neće moći računati niti na dva kartonirana igrača - Zoran Brković je u Prijedoru dobio crveni karton, a Marin Aničić treći žuti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
marioo8888
- Kontakt:
Evo ja sam se malo potrudio i po mojoj evidenciji iako nisam siguran da je točna 100 % jer sam osobno tražio utakmicu po utakmicu ide ovako.lenta crvena je napisao/la:Gdje bismo mogli isčupati ovaj podatak o penalima koliko ih je ko imao u ovih 17 kola?
Znači prvo idu Penali Za onda Penali protiv,raspored idem po tabeli bodova.
1.Borac 2-0
2.Sarajevo 4-0
3.Željo 1-1
4.Široki 1-0
5.Zrinjski 0-1
6.Olimpic 1-0
7.Velež 1-0
8.Zvijezda 1-1
9.Čelik 0-2
10.Radnik 0-4
11.Vitez 1-4
12.Slavija 1-1
13.Mladost 2-1
14.Rudar 2-0
15.Travnik 1-3
16.Leotar 1-1
javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?
![]()
Pandza je raskogorac ,ta'će plaćenik obični!
Sljego u grad da soli pamet !
Doduse plus za njega je sto jedini od dnevnog tiska prati Zrinjski ostalo su sve portali i ljudi dobre volje!
HSK Zrinjski Mostar.
Ma nije problem, neka čovjek piše, ali je problem ako to što piše nije realno a meni se čini da neki njegovi članci nisu bili realni.Ja volim kad netko misli svojom glavom i ako je to što on piše njegovo mišljenje onda je to ok ali ako postoji neka pozadina (za koju ja ne znam ili ne mogu dokučiti) onda neka razguli od Zrinje i on i svi koji preko Zrinje pokušavaju zaraditi neke poene ili novce.saskograd je napisao/la:Kevin je napisao/la:javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?
![]()
Pandza je raskogorac ,ta'će plaćenik obični!
Sljego u grad da soli pamet !
Doduse plus za njega je sto jedini od dnevnog tiska prati Zrinjski ostalo su sve portali i ljudi dobre volje!
Zaboravih čestitati Ultrasima na lijepoj gesti u Vukovarskoj ulici.Ljudski i dostojanstveno kako i spada na taj veliki dan!
A sto ste se raspisali
Sa zakasnjenjem cestitam ekipi na tri boda iz Prijedora i nasem Cristanu Tellu na dva pogotka..
Potvrditi ovo protiv probuđene Zvijezde za dodatno smanjenje zaostatka za vodecima. Jos nam konkurenti igraju između sebe, pa bi nam pobjeda jos vise dobila na znacaju..
1905
Sa zakasnjenjem cestitam ekipi na tri boda iz Prijedora i nasem Cristanu Tellu na dva pogotka..
Potvrditi ovo protiv probuđene Zvijezde za dodatno smanjenje zaostatka za vodecima. Jos nam konkurenti igraju između sebe, pa bi nam pobjeda jos vise dobila na znacaju..
1905
Pridruzujem se cestitkama.zrinja05 je napisao/la:Zaboravih čestitati Ultrasima na lijepoj gesti u Vukovarskoj ulici.Ljudski i dostojanstveno kako i spada na taj veliki dan!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Sta vam je sa Srdjana Savica, jel igra taj jos?
Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da mostarski Zrinjski može dobiti svoju premiju za sudjelovanje u europskim natjecanjima, jer je platio sva svoja financijjska dugovanja zbog kojih su mu u prvom redu i bila stopirana.
Osim Zrinjskog Uefine uvjete ispunili su još splitski Hajduk te turski Trabzonspor.
Blokirano je i dalje šest klubova, a oni će biti podvrgnuti dodatnim kontrolama. To su Skonto (Latvija), Śląsk Wrocław (Poljska), Vitória SC (Portugal), Pandurii Târgu Jiu (Rumunjska), Petrolul Ploieşti (Rumunjska) i Metalurh Donjeck (Ukrajina).
Odluka o njima bit će donešena do kraja godine, objavila je UEFA.
Ajde neka
malo love nije naodmet a s druge strane ovo puno znači kada se bude odlučivalo o licenci slijedeće godine.
Koliko ja znam ova lova legne na račun klubova negdje oko nove godine.
Osim Zrinjskog Uefine uvjete ispunili su još splitski Hajduk te turski Trabzonspor.
Blokirano je i dalje šest klubova, a oni će biti podvrgnuti dodatnim kontrolama. To su Skonto (Latvija), Śląsk Wrocław (Poljska), Vitória SC (Portugal), Pandurii Târgu Jiu (Rumunjska), Petrolul Ploieşti (Rumunjska) i Metalurh Donjeck (Ukrajina).
Odluka o njima bit će donešena do kraja godine, objavila je UEFA.
Ajde neka
Koliko ja znam ova lova legne na račun klubova negdje oko nove godine.
Koliko ja znam još je uvijek tu,ali nije se u zadnje vrijeme nešto naigro,više je igrao na početku sezone nego sada.Brezovac je napisao/la:Sta vam je sa Srdjana Savica, jel igra taj jos?
Vidim da je utakmica pod pitanjem jer su Zvijezdini igraci u strajku. Mislim, ne bi bilo lose odmorit se i uzet 3 boda bez borbe
.
RIP CITY!
-
marioo8888
- Kontakt:
Ja bi volio da dođu i da se odigra utakmica.Ipak je ovo zadnja utakmica pod BB ove godine,na iduću moramo čekat skoro 4 mjesecaLillard0 je napisao/la:Vidim da je utakmica pod pitanjem jer su Zvijezdini igraci u strajku. Mislim, ne bi bilo lose odmorit se i uzet 3 boda bez borbe.
Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
-
marioo8888
- Kontakt:
Ozbiljno shvatit utakmicu,ovo moramo pobijedit.Ne znam zašto nešto sam mišljenja da će im igrači igrat kao u bojkotu i da ćemo ih lagano pobijedit,naravno ako su istine ovo što se piše.zrinja05 je napisao/la:Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
marioo8888 je napisao/la:Ozbiljno shvatit utakmicu,ovo moramo pobijedit.Ne znam zašto nešto sam mišljenja da će im igrači igrat kao u bojkotu i da ćemo ih lagano pobijedit,naravno ako su istine ovo što se piše.zrinja05 je napisao/la:Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
KONFERENCIJA ZA TISAK PRED UTAKMICU SA ZVIJEZDOM
Nazočnim novinarima obratili su se šef struke Branko Karaćić, te nogometaši Mile Pehar i Hrvoje Miličević.
Pred ovu utakmicu Plemići imaju dosta problema sa ozljedama, te trener neće moći računati na Pezu, Stojkića Đurića i Barišić, a zbog kartona neće biti Marina Aničića i Brkovića.
Zbog velikog broja izostanaka u kadru za utakmicu naći će se i dva juniora, te je moguće da i oni dobiju priliku, što bi bilo lijepo za budućnost Zrinjskog. Zvijezda je ekipa koja je prebrodila krizu sa početku sezone, pa dolazi bez opterećenja sa željom da ostvari što bolji rezultat. Mi smo favoriti na domaćem terenu i s tri boda želimo potvrditi dobre rezultate iz prvog dijela sezone, te se oprostiti pobjedom od naših navijača, rekao je Karačić.
Zvijezda nam je uvijek bila neogodan protivnik, ali mi se dobro pripremili i nadam se osvajanju tri boda, riječi su Mile Pehara.
Mi jesmo favoriti, ali to treba potvrditi na terenu. Bit će teško zbog naatopljenog terena, ali mi moramo dati sve od sebe da pobijedimo sutra, rekao je Hrvoje Miličević.
Ja se bojim da će biti jako teško i odmah bi potpisao da dobijemo 1-0.Bojim se da ovo sa navodnim bojkotom igrača Zvijezde ili da će im igrati juniori nije "pila naopako".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.