FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barca 10 godina nema slicnog igraca ala Pedro.
Ono sto je on radio u Barci , ova kvaziimena jos nisu ni zamislila.
Ono sto je on radio u Barci , ova kvaziimena jos nisu ni zamislila.
Nazalost Barcelona ce se nakon Messija srozati na nivo Uniteda nakon Fergusona.
Neće! Prvo ne igraju u tako zahtjevnoj ligi, mogu se komotno boriti za titulu ako Koeman ne zasere.
U ligi prvaka već pet godina nismo neki faktor tako i bez Messija se ništa neće promijeniti.
U ligi prvaka već pet godina nismo neki faktor tako i bez Messija se ništa neće promijeniti.
Don't hate what you don't understand.
Hoce. Bez Messija nemaju sanse za titulu, iako su i druge ekipe u qrcu. Ligu prvaka necu da spominjem. Ako prodju grupnu fazu bit Ce top.
Ovo je ono najgore.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sad nek sprovodi diktaturu u Parizu 
Možda bude "Gigi story". Jedna sezona u PSG, pa se vrati u Barcu, i onda završi karijeru u Newell's.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koji je smećar ovaj Ilaix, njemu i njegovom menadžeru ne smeta da jednu sezonu provede na tribinama kako bi sljedeće sezone napustio klub besplatno.
Brko iz druge galaksije!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne treba se vise vracati u Barcu
Ali ovi naši đeriz mediji su mi najsmješniji, kao grozan potez Barcelone, Messi ovo nije zaslužio. Uđeš na članak, pročitaš da su skinuli njegove fotografije s Camp Noua. Wow, baš su grozni, jer ne koriste imidž igrača koji više nije pod ugovorom s klubom, užasno se odnose prema njemu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Uzimala je titule prije Messia, uzimat ce i nakon njega. A za tebe i slicne, imate temu PSG-a.
Najbolja stvar od svega, navijaci na baterije i Mesiljubci ce prestati pisati o Barceloni.
Barcelona nije = Messi.
Kad bi bar bilo sreće da ti i Romario prestanete pisati...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sljedeće sezone sam siguran ko je prvi favorit za Europa League
Nemoj bolan biti forumski taliban
Nije otisao nekakav Artur ili Digne da nas boli qrc i budemo ravnodušni, vec najbolji igrac u povijesti u fudbala koji je zaslužio spomenik ispred Campa. Normalno da ce se pisati i žaliti.
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Bukvalno ljudi pisu ko da je Lenglet otiso. Ja prvi nisam poceo navijat za Barcelonu radi Messija al garantujem da necemo biti top 3 ove sezone. Ko ce davati golove? Dembele iz bolnice? Coutinho mozda?let3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 12:55Nemoj bolan biti forumski talibani određivati ko je pravi navijac Barce ,a ko ne. Fakat je to bezveze spuštati raji koja godinama na ovoj temi pišu o Barci. Cuj Messiljubci
![]()
Nije otisao nekakav Artur ili Digne da nas boli qrc i budemo ravnodušni, vec najbolji igrac u povijesti u fudbala koji je zaslužio spomenik ispred Campa. Normalno da ce se pisati i žaliti.
Meni kao navijacu Milana je zao sto Messi ode iz Barce,jer sam bio ubjedjen da ce taj covjek tu zavrsiti karijeru tu i imati svoj legacy kao kod nas recimo Maldini.
Bas ce biti neobicno vidjeti Messija u drugom dresu.
Glupost je procitati komentare hvala mu i idemo dalje,jbt ode igrac koji je najbolji ikada ove igre.
Bas ce biti neobicno vidjeti Messija u drugom dresu.
Glupost je procitati komentare hvala mu i idemo dalje,jbt ode igrac koji je najbolji ikada ove igre.
Dembele i kad je potpuno spreman i zdrav nema gola u svojoj igri. Jednostavno nije taj igrac.TheWeekndXO je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:01
Bukvalno ljudi pisu ko da je Lenglet otiso. Ja prvi nisam poceo navijat za Barcelonu radi Messija al garantujem da necemo biti top 3 ove sezone. Ko ce davati golove? Dembele iz bolnice? Coutinho mozda?
Ne znam ko ce nadomjestiti Messijevih 30 golova po sezoni, ali znam da to nece sigurno biti Depay ili Griezman
Još treba uzeti u obzir da Barcu i dalje vodi Koeman trenersko smeće bez ikakvog sistema igre, koji je i sa Messijem (i njegovih 30 golova) u timu završio prošle sezone kao treći...pa šta ce biti ove sezone, nije teško zakljuciti.
Sa trenerskom neznalicom i bez Messija, teška borba za top 4.
Za mene tema PSG, za tebe tema Sarajevo. S obzirom da si rekao da neces ovdje pisati vise. Zapravo kladio si se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.