PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
..ja sam mislio da i postoji to pravilo xd,bar ja sam ga se prvi trudio postovati 
nisam znao da u realnom zivotu ne postoji zimski prijelazni rokjuventus 0244 je napisao/la:Nema smisla mijenjati cijelu ekipu od jednog do drugog prijelaznog roka , jer tako nije ni u realnom životu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Šta si htio sa ovim "reći"KK_Bosna je napisao/la:nisam znao da u realnom zivotu ne postoji zimski prijelazni rokjuventus 0244 je napisao/la:Nema smisla mijenjati cijelu ekipu od jednog do drugog prijelaznog roka , jer tako nije ni u realnom životu.
zar ima 3?juventus 0244 je napisao/la:Šta si htio sa ovim "reći"KK_Bosna je napisao/la:nisam znao da u realnom zivotu ne postoji zimski prijelazni rokjuventus 0244 je napisao/la:Nema smisla mijenjati cijelu ekipu od jednog do drugog prijelaznog roka , jer tako nije ni u realnom životu., imaju 3 prijelazna roka, od slijedeće sezone 2, i neće biti problema oko ovog, jednostavno i od prije je bilo ovako, samo što to nije nigdje pisalo, sad smo to samo i napisali (da ne bi dolazilo do nesporazuma, jednostavno bila rupa u pravilima).
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ove sezone imaju 3, a od slijedeće idemo kako i u stvarnosti sa "zimskim i ljetnim" prijelaznim rokom.KK_Bosna je napisao/la:zar ima 3?ja sam konto da je prijelazni rok samo nakon 9. kola, a ne i 9. i 18.?
majke mi ja konto samo nakon 9. kola mogu transferi... tako je bilo prosle sezone koliko se sjecamjuventus 0244 je napisao/la:Ove sezone imaju 3, a od slijedeće idemo kako i u stvarnosti sa "zimskim i ljetnim" prijelaznim rokom.KK_Bosna je napisao/la:zar ima 3?ja sam konto da je prijelazni rok samo nakon 9. kola, a ne i 9. i 18.?
Jeste, jer je Pesmaster mogao samo jedom odraditi transfere, takav je dogovor bio na početku sezone, a ove idemo nakon svake pauze, a onda reforme u ligi za narednu sezonuKK_Bosna je napisao/la:majke mi ja konto samo nakon 9. kola mogu transferi... tako je bilo prosle sezone koliko se sjecam
Mogao sam ja i više , ali takav je dogovor bio među članovima tadašnjeg saveza 
Sloboda Tuzla !!!
- peppo_owen
- Kontakt:
Kakve su sanse da se igra od naredne sezone na Random "raspolozenju"????
I jel mrHC iznio moj prijedlog za Ligu Prvaka od naredne sezone???
I jel mrHC iznio moj prijedlog za Ligu Prvaka od naredne sezone???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Moze prijedlog ici na glasanje, pa kako većina odluči, ali mislim da je bilo slični prijedloga, a većina je bila za ovakav sistem, ali najmanji problem je anketu napraviti.peppo_owen je napisao/la:Kakve su sanse da se igra od naredne sezone na Random "raspolozenju"????
Ne znam o čemu se radi, možda jeste možda nije, ali ima još vremena.I jel mrHC iznio moj prijedlog za Ligu Prvaka od naredne sezone???
random raspolozenje bi bilo korisno zbog klupe, ovako svi igraju sa samo 11 igraca (ima nekoliko izuzetaka), dok bi sa randomom morali znatno vise rotirati igrace.
ove sezone su sa tim ciljem uvedene kazne za zute i crvene kartone, skupljanje i to, ali ja ne skontah da je iko ikada kaznjen?
ove sezone su sa tim ciljem uvedene kazne za zute i crvene kartone, skupljanje i to, ali ja ne skontah da je iko ikada kaznjen?
Bile su ankete za to raspolozenje i cut , pa su obje zavrsile negativno. Mislim da je ok ovako kako je sad i ne treba nista mijenjat
Sloboda Tuzla !!!
..slazem se,ovako je ekstra

i zaboravih reč' , od sledeće sezone će bit dosta novina i promjena , uvodi se još jedno takmičenje vjerovatno 
Sloboda Tuzla !!!
sta ti znaspesmaster je napisao/la:i zaboravih reč' , od sledeće sezone će bit dosta novina i promjena , uvodi se još jedno takmičenje vjerovatno
ma kakav tipesmaster je napisao/la:ti mali da cutis ili khm![]()
Ma jel ovo Toma jos uvijek neku funkciju ima ili samo bezveze najavljuje?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Imam funkciju da vas derem
salim se , nemam funkcije nikakve al znam iz povjerenih izvora
salim se , nemam funkcije nikakve al znam iz povjerenih izvora
Sloboda Tuzla !!!
Dragi prijatelji i korisnici i igraci jedna obavijest.
Znam da je bilo govora da se uvedu kartoni od pocetka sezone te da se kaznjavaju isti igraci al' zbog preobimnog posla ( neplacenog ) nemoguce je voditi evideciju istih pogotovo uslijed transfera kada nastane totalna konfuzija. Ja pored vodjenja Lige prvaka i Lige Uefa nisam u mogucnosti jos da se i sa ovim bakcem barem dok se ne srede ovi prelazni rokovi koji je previse.
Takodjer jos jedna cinjenica lezi u tome da je nemoguca provjera zabranjene igranja kod protivnika najvise zbog toga sto ne mozemo vidjeti kada on stima formaciju ili pauzirati pa provjeriti njegov igracki kadar u pocetnih 11. Tako da do kraja sezone ostaju samo finansijkse kazne. A od nove sezone i primjene mnostvo novih stvari mozda se i nadje neko alternativno i inteligentije rijesenje.
Bonus korisnicima na kafu za kvalitetu poboljšanja lige i igrivosti :
* Sređivanje transfer rokova
* Uvođenje Lige Uefa
* Implementacija novog finansijskog sistema
Nadam se razumijevanju svih a posebno Elvisa.
Lijep Pozdrav
Znam da je bilo govora da se uvedu kartoni od pocetka sezone te da se kaznjavaju isti igraci al' zbog preobimnog posla ( neplacenog ) nemoguce je voditi evideciju istih pogotovo uslijed transfera kada nastane totalna konfuzija. Ja pored vodjenja Lige prvaka i Lige Uefa nisam u mogucnosti jos da se i sa ovim bakcem barem dok se ne srede ovi prelazni rokovi koji je previse.
Takodjer jos jedna cinjenica lezi u tome da je nemoguca provjera zabranjene igranja kod protivnika najvise zbog toga sto ne mozemo vidjeti kada on stima formaciju ili pauzirati pa provjeriti njegov igracki kadar u pocetnih 11. Tako da do kraja sezone ostaju samo finansijkse kazne. A od nove sezone i primjene mnostvo novih stvari mozda se i nadje neko alternativno i inteligentije rijesenje.
Bonus korisnicima na kafu za kvalitetu poboljšanja lige i igrivosti :
* Sređivanje transfer rokova
* Uvođenje Lige Uefa
* Implementacija novog finansijskog sistema
Nadam se razumijevanju svih a posebno Elvisa.
Lijep Pozdrav
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.