Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Schweini mislis okrenuo bi se naopacke zbog navijaca dynama ili neceg drugog?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalke u19 zasluzeno porazen od Barse 0:1. U finalu, Barselona ce igrat protiv Benfice koja je deklasirala Real o:4.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- schweinsteiger
- Kontakt:
Iskljucivo zbog navijacagruezi je napisao/la:Schweini mislis okrenuo bi se naopacke zbog navijaca dynama ili neceg drugog?
#miasanmia
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mnogi vide samo problem u navijacima Dinama,ali niko da upita zasto se tako ponasaju?schweinsteiger je napisao/la:Iskljucivo zbog navijacagruezi je napisao/la:Schweini mislis okrenuo bi se naopacke zbog navijaca dynama ili neceg drugog?
Necu da ulazim u price oko pirotehnike i ostalih ultra furki,jer nema kluba ciji navijaci to ne rade.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ko je ovaj sudija moćni na tekmi Leverkusen - Hertha?
Pa frajer neće da svira dva čista penala za domaćine u svega 3 minute.
Pa frajer neće da svira dva čista penala za domaćine u svega 3 minute.
[youtube][/youtube]schweinsteiger je napisao/la:Ja bih umjesto St.Paulia radije Fortunu gledao i umjesto Freiburga ili Arminiu ili Munchen 1860.
NAPRIJED NARODE!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zeman je napisao/la:[youtube][/youtube]schweinsteiger je napisao/la:Ja bih umjesto St.Paulia radije Fortunu gledao i umjesto Freiburga ili Arminiu ili Munchen 1860.
nije za vas fudbal,bolje je da gOnjate naciste,skupljajte vodu za Afriku,ucestvujte u paradama itd.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Olembe pred produženjem u Vukojebini, a Sammer rekao da Mandžo ne ide nigdje. 
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
-
Pale_Companion
- Kontakt:
O Riki, napokon si se i ti odlučio javiti , primjetio sam da već dugo bauljaš po forumu ali slabo pišeš, barem kad je bundesliga u pitanju ...
Znam preko drugog foruma (kojeg samo čitam) da si kvalitetan u pisanju i da posjeduješ mnogo znanja
Uglavnom dobrodošao i budi aktivniji
Što se reklame tiče
Agieren statt reagieren
Hvala lijepa na dobrodoslici
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
- gerdmuller
- Kontakt:
Frankfurt zeli angazirati Roger Schmidta(trener RB Sazburga) kao zamjenu za Veha koji gotovo sigurno odlazi u Schalke.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Xhaka nezadovoljan u Gladbachu i nije isključen transfer na ljeto. Favre
Luzerguzen zagrijan za Drminha i Manea.
Drax i Farfan žele i dogodine ostati u S04.
Luzerguzen zagrijan za Drminha i Manea.
Drax i Farfan žele i dogodine ostati u S04.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Draxler će ostati još jednu sezonu u Schalkeu kako je i dogovoreno a poslije ide u Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U slučaju da se Bauern včrs pridruži BVB-u u finalu kupa, onda će sedmoplasirana ekipa lige dobiti pravo nastupa u Euroligi. 
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
U slučaju pobjede Bayerna večeras situacija je slijedeća:Semir bvb je napisao/la:U slučaju da se Bauern včrs pridruži BVB-u u finalu kupa, onda će sedmoplasirana ekipa lige dobiti pravo nastupa u Euroligi.
Petoplasirana ekipa ide direktno u grupnu fazu, šestoplasirana ide u 4. pretkolo dok će sedmoplasirana ekipa ići u 3 pretkolo evropske lige.
Agieren statt reagieren
I ja mislim da mu je to najveci domet. Nekako stagnira.Saurman je napisao/la:Draxler će ostati još jednu sezonu u Schalkeu kako je i dogovoreno a poslije ide u Bayern.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja se nadam da će ipak Crveni Vragovi put BerlinaPale_Companion je napisao/la:U slučaju pobjede Bayerna večeras situacija je slijedeća:Semir bvb je napisao/la:U slučaju da se Bauern včrs pridruži BVB-u u finalu kupa, onda će sedmoplasirana ekipa lige dobiti pravo nastupa u Euroligi.
Petoplasirana ekipa ide direktno u grupnu fazu, šestoplasirana ide u 4. pretkolo dok će sedmoplasirana ekipa ići u 3 pretkolo evropske lige.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Draxler je pokazao da misli na svoju karijeru čim je odbio Arsenal.Greivis je napisao/la:I ja mislim da mu je to najveci domet. Nekako stagnira.Saurman je napisao/la:Draxler će ostati još jednu sezonu u Schalkeu kako je i dogovoreno a poslije ide u Bayern.
Ne sumnjam da će Guardiola unaprijediti njegovu igru i napraviti od njega mašinu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.