Premijer liga BiH - aktuelno

club21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la club21 » 03 mar 2024, 15:47

tutankamon1905 je napisao/la:
03 mar 2024, 15:45
Ako vam zabrane odlazak na utakmicu, hoce li ovih par narkomancina sto su ovo sve napravili dobit koju odgojnu mjeru od normalnih hordi(ako ih ima)? Ili ce vam i dalje bit luda braca s tribine? A ne mozete rec da se nece vrlo brzo saznat tko su.
Ako imalo pratis scenu znas da takvi nakon ovakvih akcija zavrse na ogradi sa megafonom kao uzori u obje sarajevske gruoe :wtf:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 mar 2024, 15:49

FK Sarajevo uputio je urgentan dopis MUP-u Kantona Sarajevo da razmotri odluku kojom će 1500 navijača ostati uskraćeno za prisustvovanje derbiju.

Bez navijača derbi gubi svoju čar. Želimo stati u njihovu odbranu! Upućujemo oštru kritiku za incident koji se dogodio jutros, ali to nije razlog da navijači koji su kupili svoje ulaznice ostanu bez mogućnosti prisustva, a bordo tim da bude uskraćen podrške najvjernijih bordo navijača.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 03 mar 2024, 15:50

Ako vam zabrane odlazak na utakmicu, hoce li ovih par narkomancina sto su ovo sve napravili dobit koju odgojnu mjeru od normalnih hordi(ako ih ima)? Ili ce vam i dalje bit luda braca s tribine? A ne mozete rec da se nece vrlo brzo saznat tko su.
Nije baš par narkomana al nije ni neka cifra.
Uglavnom hodali su pola sata i valjda mislili ostati neotkriveni.
https://www.facebook.com/share/v/18D4YL ... tid=oFDknk

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 mar 2024, 15:50

Brane pitari na forumu svoje narkose zivotom :urnebes:

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 03 mar 2024, 15:50

A C A B
Zadnja izmjena: Zaniolo, dana/u 03 mar 2024, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 mar 2024, 15:50

Vidis po videu iz kafica da je planirano od strane grupe, nisu sigurno na svoju ruku krenuli.
Fk Željezničar.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 mar 2024, 15:51

Jesu li i ovi uhapseni torpederi na Zulinoj robi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 03 mar 2024, 15:51

club21 je napisao/la:
03 mar 2024, 15:47
Ako imalo pratis scenu znas da takvi nakon ovakvih akcija zavrse na ogradi sa megafonom kao uzori u obje sarajevske gruoe :wtf:
A ne pratim al zdrav razum mi govori da prvo trebas zamjerat policiji, a nakon toga mozgovima koji su ovo uradili. Policija je zatajila, al zato ako vrh grupe ne reagira cim ih puste vani, nemas se sta vele bunit za zabranu ikakvu. A ako je ovo vrh grupe organiziro, onda pogotovo nemamo sta dalje pricat

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 mar 2024, 15:52

TMmanija2012 je napisao/la:
03 mar 2024, 15:50
Brane pitari na forumu svoje narkose zivotom :urnebes:
Ugledali se na tim advokata manijaka, sta ces

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 03 mar 2024, 15:52

BarbareZeljin je napisao/la:
03 mar 2024, 15:39
Specijalne jedince MUP-a su vrlo vrlo sposobne.
Ako pricamo o ovim obicnim ,tu se mozeno sloziti da rade na principu manje je bolje.
Ovaj sto poziva na paljenje Grbavice kao 92, bi sad pricao o funkcionalnom drustvu. Prica o MUP-u drzave koja je sva truhla,u kojoj policija ne smije da te pogleda poprijeko,jer danas ces ostati bez posla ako te klosar snimi da ga udaras i dovodis u red. Tako da vecina njih i ne zeli i ne smije da se bakce. Jer nema zastite od drzave. Sutra ce ga sacekati ispred kuce ili kao ovi udariti autom.
Drustvo nam izmedju ostalog i jeste disfunkcijonalno pored ovih kloceva,djipketa i pitarsamova,pored tih sto pisaju navijacima Sarajeva u usta,sto pripremaju sacekuse i slicno.
Pa evo na forumu imas 3 lika,sa kojim ne mozes voditi nikakvu raspravu. 5000 postova ,5000 istih prica punih mrznje,ismijavanja,maloumnosti...Evo da stanes ispred njih i da im nista nisi uradio,cak sta vise maksimalno zelis biti korektan. Dobio bi salve uvreda,napada,nenormalnih reakcija..
Evo ja bih se sa ovom trojicom mogao do sutra raspravljati i pisati najgore stvari o Sarajevu i takvim navijacima,sa takvim razmisljanjima.. Sa druge strane bilo bi mi zao, da me pogresno shvati svaki moj prijatelj ,clan porodice koji navija za Sarajevo. A shvatio bi,jer po defaultu svako na kraju krene braniti i naginjati na svoju stranu.
Prosto covjek ne moze da vjeruje kakvih budala danas ima na obje strane.
Da ne mozes doprijeti do njih. Da ne mozes da vjerujes kakvi su to mentalni sklopovi.
Sto je najveca tuga,ne biraju oni vise ni izmedju svojih,spremni bi bili i svoje napasti,koji ne zele belaje i nasilje.
Ne bi me cudilo da za godinu dana procitam da su navijaci napali djecu na igralistu osnovne skole ,jer su nosili dres Zelje ili Sarajeva.
Sposobne su qurac, Koliko oni poginulih imaju godisnje ?? Nijednog. Lahko je biti sposoban za manekenisanje i uzimanje masne plate. Da sutra Srbi krenu,skupljali bi se kod Tromostovja u Ljubljani :urnebes:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 mar 2024, 15:53

Kako frajer svirnu kraj 20 sekundi prije kraja
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 03 mar 2024, 15:53

Politano danas nije puno pomogao Klafu. :yawn:

:kafa:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Unknown9
Kontakt:

Post Postao/la Unknown9 » 03 mar 2024, 15:54

Antikloc je napisao/la:
03 mar 2024, 15:52
BarbareZeljin je napisao/la:
03 mar 2024, 15:39
Specijalne jedince MUP-a su vrlo vrlo sposobne.
Ako pricamo o ovim obicnim ,tu se mozeno sloziti da rade na principu manje je bolje.
Ovaj sto poziva na paljenje Grbavice kao 92, bi sad pricao o funkcionalnom drustvu. Prica o MUP-u drzave koja je sva truhla,u kojoj policija ne smije da te pogleda poprijeko,jer danas ces ostati bez posla ako te klosar snimi da ga udaras i dovodis u red. Tako da vecina njih i ne zeli i ne smije da se bakce. Jer nema zastite od drzave. Sutra ce ga sacekati ispred kuce ili kao ovi udariti autom.
Drustvo nam izmedju ostalog i jeste disfunkcijonalno pored ovih kloceva,djipketa i pitarsamova,pored tih sto pisaju navijacima Sarajeva u usta,sto pripremaju sacekuse i slicno.
Pa evo na forumu imas 3 lika,sa kojim ne mozes voditi nikakvu raspravu. 5000 postova ,5000 istih prica punih mrznje,ismijavanja,maloumnosti...Evo da stanes ispred njih i da im nista nisi uradio,cak sta vise maksimalno zelis biti korektan. Dobio bi salve uvreda,napada,nenormalnih reakcija..
Evo ja bih se sa ovom trojicom mogao do sutra raspravljati i pisati najgore stvari o Sarajevu i takvim navijacima,sa takvim razmisljanjima.. Sa druge strane bilo bi mi zao, da me pogresno shvati svaki moj prijatelj ,clan porodice koji navija za Sarajevo. A shvatio bi,jer po defaultu svako na kraju krene braniti i naginjati na svoju stranu.
Prosto covjek ne moze da vjeruje kakvih budala danas ima na obje strane.
Da ne mozes doprijeti do njih. Da ne mozes da vjerujes kakvi su to mentalni sklopovi.
Sto je najveca tuga,ne biraju oni vise ni izmedju svojih,spremni bi bili i svoje napasti,koji ne zele belaje i nasilje.
Ne bi me cudilo da za godinu dana procitam da su navijaci napali djecu na igralistu osnovne skole ,jer su nosili dres Zelje ili Sarajeva.
Sposobne su qurac, Koliko oni poginulih imaju godisnje ?? Nijednog. Lahko je biti sposoban za manekenisanje i uzimanje masne plate. Da sutra Srbi krenu,skupljali bi se kod Tromostovja u Ljubljani :urnebes:
Policija je između ostalih odbranila grad
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 mar 2024, 15:54

DamirT je napisao/la:
03 mar 2024, 15:49
FK Sarajevo uputio je urgentan dopis MUP-u Kantona Sarajevo da razmotri odluku kojom će 1500 navijača ostati uskraćeno za prisustvovanje derbiju.

Bez navijača derbi gubi svoju čar. Želimo stati u njihovu odbranu! Upućujemo oštru kritiku za incident koji se dogodio jutros, ali to nije razlog da navijači koji su kupili svoje ulaznice ostanu bez mogućnosti prisustva, a bordo tim da bude uskraćen podrške najvjernijih bordo navijača.
Katicina ćerka mail prebacila u spam.

Crkni Željo!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 mar 2024, 15:54

@Antipolitika Sreća pa su nam pratitelji katastrofalni. Sa jako mršavim remijem ni podebljavamo bodovnu prednost :kafa:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 mar 2024, 15:54

Ko visoko leti nisko pada .
Bravo Posušje
Strasna igra Veleža samo tako nastavite

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 03 mar 2024, 15:54

Šta bi sa najuspješnijim klubom u Bosni i Hercegovini?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 mar 2024, 15:54

ne kontam kome su pravili sacekuse .. ako su normalnim navijacima tipa bilo ko sa salom onda dabogda ih sve pohvatali .. nek se ganjaju izmedju sebe ko fura taj ultras fazon al ostavi obicne navijace na miru … mislim cisto sumnjam da bi tuda druga strana prolazila vec su svi po kaficima oko stadiona i u tom djiru …

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 03 mar 2024, 15:55

ExBlueone je napisao/la:
03 mar 2024, 15:50
Nije baš par narkomana al nije ni neka cifra.
Uglavnom hodali su pola sata i valjda mislili ostati neotkriveni.
https://www.facebook.com/share/v/18D4YL ... tid=oFDknk
:bow:
Ma o cemu pricamo. Shvacam vas par normalnih s foruma sto cete ispastat zbog ove odluke ako ostane na snazi, al ovakva brojka da krene u ovakvo nesto ne moze sigurno proc bez odobrenja nekih bitnijih glava iz grupe. Tako da..sami pali sami se ubili. Steta derbija

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 03 mar 2024, 15:55

A C A B

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler i 8 gostiju.