Ma...Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:35Vanja8 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:24Vi ste cak i nas nadmasili, raritet u svijetu je dati otkaz treneru koji je napravio istorijski uspijeh za jedan klub...Mi ih mijenjamo ko beba pelene, tjeramo bez da im damo sansu, psujemo, ali vi ste napravili nesto posebno u PL BiH...Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:13
Balkanski melos.Zato moj prijatelju se i urusi sve za dva mjeseca jer nase uprave i igraci nisu navikli na surovi profesionalizam.Gledali su da sjehbu Rendulica da igracima dodje ovaj cirkusant .Uprava nije stala iza Rendulica kod slucaja Kozulj i to ti najbolje oslikava nepostivanje hijerarhije.
No, dobro kazes, balkanizam viri iza svakog coska
Ma jehbo ti nas ,znas ti nas.
Zato Sulenti ozbiljan trener nikad vise nece doci u klub.Odbilo ga 5 ozbiljnih likova prije ovog cirkusanta.Kao da ozbiljan trener zeli raditi u takvim uvjetima da mu se svlacionica gomila i uplice u posao.Moze nahvatat Denisa Corica i Baku Blaza Sliskovica.On je svoje zavrsio sa ozbiljnim igracima nakon Rendulica.
Hajde, Coric je , po meni najperspektiviji trener, ne bi bilo lose bilo kom klubu da ga preuzme, ali, nije isto trenirati Gosk, Posusje u odnosu na vas, Sarajevo, pa donekle i Velez i Zelju, bez obzira sto su oni postali bas pasivni posmatraci situacije...