Vidi se da imate iskustva sa specijalcima,kazu da ste stajali na crti kornjacama pola.club21 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:01I opet pola pobjeze. Trebalo ih lagano sacekati okriziti i sve legitimisati i kazniti ovako su vode opet pobjegle .redbull93 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:58Joj baustelaca, kako su glupo ovdje ispali i kako ih par policajaca sjebaArvid je napisao/la: ↑03 mar 2024, 16:48https://www.klix.ba/sport/nogomet/pojav ... /240303074
Ne znam šta kome nije jasno. Opravdana odluka MUP-a.![]()
A ove sto bacaju sljemove i motke u miljacku dodatno kazniti zbog bacanja smeca.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ma lutko moja davno sam ja izasao iz ove price. Nisam ni ja za ovo vjeruj bratu. Ali dobro su prosli, vjeruj da su odlican potez napravili sto su se pozakljucavali.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:10Gledaj kaciga i letviOsmaDolazi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:03Ako je brukanje obilazak Grbavice uzduz i poprijeko na sred bijela dana, zatvaranje i zakljucavanje Shopinga na Grbavici kojim se toliko hvale, dolazak na teren gdje im je okupljanje, sat vremena nuđenja po cijeloj Grbavici onda si upravu, bas su se obrukali.
![]()
![]()
![]()
![]()
E majko draga koji mozgovi. A brukanje kralju jasta je drugo.
Nudjenje3 dana prije nabavili letve i kacige, upali iznenada i trebo bi im neko izletit goloruk. Da odma kazem, ovi drugi su jos vece debilcine sudeci po pricama..al de bola
![]()
Pa kako oni napadaju goloruke sa letvama, kacigama go pro kamerama. Oko za oko, vrlo jednostavno.
PS I ja bi volio da je normalnije da se ogradim ali sa narkomanima ne moze drugacije.
Sta kazu sposobna policija. 100-ak naoruzanih ljudi im dodje od grada do Grbavice,neprimjeceniOsmaDolazi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:03Ako je brukanje obilazak Grbavice uzduz i poprijeko na sred bijela dana, zatvaranje i zakljucavanje Shopinga na Grbavici kojim se toliko hvale, dolazak na teren gdje im je okupljanje, sat vremena nuđenja po cijeloj Grbavici onda si upravu, bas su se obrukali.
Najjaci amidja, dolazi sa svojim spidarima nakon sto se zakljucao 15 minuta prije. I to policija pored njega ni ne pomisljaju da ga dofate.![]()
Nejse, lijepa 3,4 dana u Sarajevu. I pohvale za PR sluzbu TM 87.

Kad su krenuli bjezati,svi pobjegose osim onih sto su bili skroz uz policiju. Debelguze drotine ne mogu da hodaju a kamoli da trce. Da imaju ljekarski i kondicioni,kao sto bi trebali,vecina bi pala na pregledima i testovima.

mozda protiv amatera moze sta napravitDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:11Par likova g aje hvalilo prosli mec.
Uzasan igrac, siguran sam da u akademiji ima boljih
vidjet ces sad kako ce ga zeljovci izdominirat
-
- Kontakt:
E zbog cega zabranise dolazak hordi svastaOsmaDolazi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:03Ako je brukanje obilazak Grbavice uzduz i poprijeko na sred bijela dana, zatvaranje i zakljucavanje Shopinga na Grbavici kojim se toliko hvale, dolazak na teren gdje im je okupljanje, sat vremena nuđenja po cijeloj Grbavici onda si upravu, bas su se obrukali.
Najjaci amidja, dolazi sa svojim spidarima nakon sto se zakljucao 15 minuta prije. I to policija pored njega ni ne pomisljaju da ga dofate.![]()
Nejse, lijepa 3,4 dana u Sarajevu. I pohvale za PR sluzbu TM 87.
A sta se pjeva ? Nesto nacionalisticko mozda?Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:10Zamisli da im osnivaci kluba cuju u grobu sto se danas pjeva.Suvorov je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:42Sigurno neka iz zadnjeg rata jer nemaju nista starije.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:31
Dok navijaci iz Vrapcica pjevaju ratnu pjesmu Posusje im uvali gol.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na granici svjetovaaaaa
Goooollll![]()
![]()
![]()
Kako to pitomi pjevaju, zar oni ne pjevaju samo o fudbalu i svom klubu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba malo da prati hronologiji dogadjaja pa mu mozda bude jasno,mada HZ su mentalitet za ove miseve i krimose u pokusajuOsmaDolazi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:12Ma lutko moja davno sam ja izasao iz ove price. Nisam ni ja za ovo vjeruj bratu. Ali dobro su prosli, vjeruj da su odlican potez napravili sto su se pozakljucavali.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:10Gledaj kaciga i letviOsmaDolazi je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:03
Ako je brukanje obilazak Grbavice uzduz i poprijeko na sred bijela dana, zatvaranje i zakljucavanje Shopinga na Grbavici kojim se toliko hvale, dolazak na teren gdje im je okupljanje, sat vremena nuđenja po cijeloj Grbavici onda si upravu, bas su se obrukali.
![]()
![]()
![]()
![]()
E majko draga koji mozgovi. A brukanje kralju jasta je drugo.
Nudjenje3 dana prije nabavili letve i kacige, upali iznenada i trebo bi im neko izletit goloruk. Da odma kazem, ovi drugi su jos vece debilcine sudeci po pricama..al de bola
![]()
Pa kako oni napadaju goloruke sa letvama, kacigama go pro kamerama. Oko za oko, vrlo jednostavno.
PS I ja bi volio da je normalnije da se ogradim ali sa narkomanima ne moze drugacije.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vise su islamisticka nego nacionalisticka.Rodjeni81 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:19A sta se pjeva ? Nesto nacionalisticko mozda?Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:10Zamisli da im osnivaci kluba cuju u grobu sto se danas pjeva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Balorda vas se stidi.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ja te hebem željezničare
Izađi mala, izađi mala 

Vidi drug, imate i vi one svoje što ste donijeli pred gostovanje naše na koševo, što ih niste stavili na glavu i pojavili se? Strah kad isto na obje strane? I zašto nisi na tekmi?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ko prenosi utakmicu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
U svakom slucaju toliko o tom "strahu od manijaka"
Iz rupe iz rupe iz šteka..
-
- Kontakt:
Jok pjevat cemo kao i vi sto pjevate i poraze pretvarate u pobjede.Suvorov je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:42Sigurno neka iz zadnjeg rata jer nemaju nista starije.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:31
Dok navijaci iz Vrapcica pjevaju ratnu pjesmu Posusje im uvali gol.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na granici svjetovaaaaa
Goooollll![]()
![]()
![]()
Kako to pitomi pjevaju, zar oni ne pjevaju samo o fudbalu i svom klubu?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Gužvara. Zakasnio. Čekam da počne pa da uđem, jer na stadionu svakako slab signal.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Valja ispratiti ovo mrtvilo od utakmice. Ceka nas uspavanka i bezmudaski nastup od strane obje ekipe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje, ko to tamo pjesmu pjeva
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.