Ovo je sramota i ovo treba povuci iz prodaje odmah kuknjavaBoza je napisao/la:Ja nista ruznije u zivotu vidio nisamMortemHz je napisao/la:http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... -retro-fks
Nemoj samo dresove dirati![]()
,ova majica je nesto najgore sto su moje oci vidjele ikada
![]()
![]()
![]()
De probajte nesto sklopiti sa Adidasom,placat cemo im mi ako treba da nam budu sponzori![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
amorovski je napisao/la:Uvijek smo izbacivali duplo jace i skuplje ekipe, a ispadali smo od slabijih.. DAJ NAM CELTIC YEBEM IH U USTA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
- Evolution87
- Kontakt:
hahahahh tek sad vidim ovoMortemHz je napisao/la:http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... -retro-fks
![]()
![]()
![]()
De probajte nesto sklopiti sa Adidasom,placat cemo im mi ako treba da nam budu sponzori![]()
Ramazanska verzija
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@Mortem, krivo mi jest brate. Za mene je on jedan dobar igrac za nase uslove. Sjetim se one noci i slike na fb kad je tek bio potpisao za nas. Ma to je bila ludnica i euforija i jedva se cekalo da zaigra. Samo sto smo mi previse ocekivali od njega, i brzo smo ga osudili i kaznili. Sa njegovim 10 golova i 6 asistencija u jednoj sezoni, na kraju ipak nije bilo dovoljno za jedan klub kao sto je to nase Sarajevo. Upravo ovu zadnju cinjenicu trebamo svi gledati pozitivno ma koliko god on meni bio drag. Dok npr. neki drugi dovode nepoznate igrace iz Viteza, Slavije ili jednog igraca koji je kod nas bio cista krampa, oni to zovu "pojacavanje". Mi kao sampioni na jedan fin i realan nacin odbijamo produzivanje ugovora jednom igracu kao sto je to Bilbija, a siguran sam u to da bih ga svi klubovi u ovoj ligi zeljeli kod sebe. To je ta razlika izmedju nas i ostalih. Idemo dalje!
Nemanja hvala ti za sve a pogotov Atromitos i play off! Sretno dalje!
Nemanja hvala ti za sve a pogotov Atromitos i play off! Sretno dalje!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Znao sam da ce vjerovatno tako biti na kraju. Ovo nije previse dobra vijest za Sarajevo.pitarlOOk je napisao/la:Nemanja ide u Zrinskijoker90 je napisao/la:Sretno Nemanji gdje god da nastavi karijeru. Hvala mu sto je doveo Borusiju na Kosevo, one promasaje mu sve halalim..
Samo svejedno sretno Nemanja
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jun 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Šturm 1:0 prvo poluvrijeme gotovo, strijelac Đurić
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravo, dovedite nam nike il adidas, ma moze i puma samo nam nosite ovog amatera sa ociju. Ako treba mi navijaci cemo svaki mjesec odvajat po dvije marke pa vi placajte njih. 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Moramo svi otici i kupit ovu majicu, samo da je nema u ponudi vise pred ove evropske utakmice.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ne kontam vas mislite da ce adidas letiti da vam salje sve i svasta, uvjeren sam da ce to biti 10 puta losije od heada boli njih *urac za tamo neko Sarajevo u Bosni slace vam najlosije proizvode.
Ma ne treba nam ni Adidas ni Nike, ali nek ovu majicu odmah povuku iz prodaje. Sramoti se frajer sa ovim.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde prati Jedinstvo u 2. ligi...Iceplayer je napisao/la:Ne kontam vas mislite da ce adidas letiti da vam salje sve i svasta, uvjeren sam da ce to biti 10 puta losije od heada boli njih *urac za tamo neko Sarajevo u Bosni slace vam najlosije proizvode.
Jadan Kalassi.MortemHz je napisao/la:http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... -retro-fks
![]()
![]()
![]()
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Šturm 2:0
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislio ici gledati, ali zaboravio :S Dobri su...MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Šturm 2:0
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vala sada i vi preterujete. Morate shvatiti da je Sarajevo postalo brend. Nije svaki navijac hardcore.
Mozda se ova majica nekome zaista svidja, a nakon vasih komentara sada mozda i ne zeli. Ali meni je drago sto su poceli sa skroz drugim motivima.
Meni se npr. ova jako svidja.
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... p-sarajevo

Mozda se ova majica nekome zaista svidja, a nakon vasih komentara sada mozda i ne zeli. Ali meni je drago sto su poceli sa skroz drugim motivima.
Meni se npr. ova jako svidja.
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... p-sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sto ne zaganjamo Stanica ovog,ja mislim da bi se isplatilo rizikovati s njim..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Najveci smradmma_hz je napisao/la:Sto ne zaganjamo Stanica ovog,ja mislim da bi se isplatilo rizikovati s njim..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
A jbt ne pricam o tome..da je supak,supak je..amorovski je napisao/la:Najveci smradmma_hz je napisao/la:Sto ne zaganjamo Stanica ovog,ja mislim da bi se isplatilo rizikovati s njim..
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Sto ne zaganjamo Stanica ovog,ja mislim da bi se isplatilo rizikovati s njim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.