FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 15:07

Brkooo je napisao/la:
25 okt 2020, 14:44
Detektovao si problem a to je manjak samokriticnosti. Da je tad Riba rekao nesto u fazonu imali smo dobre namjere, nije ispalo kako smo ocekivali, napravili smo greske sa igracima i trenerima ali praviti ljude budalama i praviti cirkus od kluba i to opravdavati na nacin zaradili smo od raskida je bas debilizam.
To i jeste nas najveci problem. Niko nece reci da je pogrijesio, da nije za neki posao. Svi tvrdoglavi guraju svoje i misle da je sramota biti malo samokritican.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 25 okt 2020, 15:08

braco je napisao/la:
25 okt 2020, 13:41

Romb; stavi gore Štilu na ofanzivnog veznog , Ermina i Ivana kao 2 napadača, iza u vezi Mustafu i Boju (kad se oporavi) te Vrhovca ko zadnjeg veznog. Imaš agresivnost, kreaciju, trku i gol opasnost u ovom konceptu.

Ne znam šta se više yebemo s krilima i onim dizelašima u veznom redu.
:bow:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 15:19

MrAlemKa je napisao/la:
25 okt 2020, 14:30
Kako vam se činio Asim jučer dok nije poludio ?
Imao je onu loptu dobru kad je izbacio Lendrica, ali i onaj mlohavi sut. Bolje mu je nek se fokusira na teren nego sto se onako ponasa i gubi vrijeme bespotrebno.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 25 okt 2020, 15:33

Protiv Borca Mladost nema "nekakav plan".
💩💩

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 okt 2020, 15:34

dejavu je napisao/la:
25 okt 2020, 15:08
braco je napisao/la:

Romb; stavi gore Štilu na ofanzivnog veznog , Ermina i Ivana kao 2 napadača, iza u vezi Mustafu i Boju (kad se oporavi) te Vrhovca ko zadnjeg veznog. Imaš agresivnost, kreaciju, trku i gol opasnost u ovom konceptu.

:bow:
:bow: :bow:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 15:40

Mene iskreno zanima ko je navratio i je li ono striktno Osimova zelja za onakvom formacijom 442. Jbt nemoguce da mi ko laici vidimo i kad na papir stavis da to nema smisla, a da ne vidi neko ko ima te licence i ostalo.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 okt 2020, 15:45

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 15:40
Mene iskreno zanima ko je navratio i je li ono striktno Osimova zelja za onakvom formacijom 442. Jbt nemoguce da mi ko laici vidimo i kad na papir stavis da to nema smisla, a da ne vidi neko ko ima te licence i ostalo.
moj ljoze vidiš da je ovo sve kao igranje menagera uzivo :kafa: ako upali upali ako ne srljaj i dalje jer nemas veliku propast uvijek mozes restart pritisnuti jer ti niko nece nista reci očigledno :think: :mrgreen:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 okt 2020, 15:46

LjoZee je napisao/la:
Jučer ili inače?
U toj formaciji smo odigrali 3,4 fantastične utakmice. Tu se opet povlači odlazak Dade...

Mujić sudi u srijedu. Tekma je u 16:30.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 15:49

SudoHusika je napisao/la:
25 okt 2020, 15:46
LjoZee je napisao/la:
Jučer ili inače?
U toj formaciji smo odigrali 3,4 fantastične utakmice. Tu se opet povlači odlazak Dade...

Mujić sudi u srijedu. Tekma je u 16:30.
Pricam ovo konkretno za jucerasnju postavu nakon izmjena.

..........Blazevic Kosoric Ikic Milicevic
......... Mujezinovic Alispahic Stilic Bekric
.................... Zec Juricic

Evo ko laik mozes skontati da neces imati igre nikakve kad su tu Alispahic, Bekric, Stilic u isto vrijeme. On ili oni kao strucni stab bukvalno su ubacili samo igrace sa iskustvom i kvalitetom pa sami nek se snalaze.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 okt 2020, 15:50

Slažem se. Izuzetno loše je to izgledalo poslije crvenog kartona. BEZ ikakvog plana i IDEJE. :mrgreen:
Željezničar za život cijeli!

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 25 okt 2020, 15:55

Nisam upratio da je neko ranije spominjao, al crveni karton brkića kod zrinjskog bi nam mogo dobro doći.

Njihov drugi golman soldo ima 32 godine i klupa zrinjskog mu je najveći uspjeh. Nadam se da će naši češće nego inače doći u priliku za udarac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 15:57

SudoHusika je napisao/la:
25 okt 2020, 15:50
Slažem se. Izuzetno loše je to izgledalo poslije crvenog kartona. BEZ ikakvog plana i IDEJE. :mrgreen:
:mrgreen:

Jos na sve to cinilo mi da na momente da je nakon ulaska Bekrica Stilic malo pomaknut ka nasoj odbrani umjesto gore da bude. Nevjerovatno kako smo mi sami sebe syebali taktikom i postavkom. Od prve do zadnje minute. I one opasne igrace ili nase prednosti mi smo ugusili svojim odlukama.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 okt 2020, 16:13

Kad ce na godisnji opet ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 25 okt 2020, 16:18

Za juče sam znao da nećemo izgubiti ali eto za pobjedu je trebalo štošta.
Rezultat ipak nije toliko loš ako se dobro isplanira i pokriju nedostaci protiv Zrinjskog.Meni opet najviše smetaju "navijači".Po portalima,a i po forumima,onakve stvari se ne pišu protiv trenera,uprave,igrača.Uvijek ima objektivnih razloga koji dovode do loših rezultata ali ovako pisati protiv kluba za koji se navija mogu samo diletanti koji u životu nisu lopte "okerili".Svidio mi se ovaj izraz,mislim da je iz Krajine,i stvarno najbolje opisuje"navijače"
Ja i moja generacija koji a sad navijamo za Želju se možemo osjećati uzvišeno jer,što moj stari kaže,morali smo se boriti da ne ispadnemo a sad uz ovakve uslove i ne najbolju igru se dobro nosamo sa režimsko-privatnom prćijom.Rezultati će biti još bolji,s obzirom na sve šta se sve izdešavalo od početka sezone,ali malo strpljenja nebi škodilo.Juče jedan napisa evo šta je Amar napravio za TRI (3) godine.I taj kao voli klub.Mrsko mi citirati ali ako ne voliš Amara,upravu ili igrače eno ti brate kluba na Kobiljoj Glavi pa navijaj.Kod njih je sve super,med i mlijeko a tebe niko neće napasti što si dres promijenio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 okt 2020, 16:33

braco je napisao/la:

:salut: :salut:

Jašta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 16:36

ammimr je napisao/la:
25 okt 2020, 16:18
Za juče sam znao da nećemo izgubiti ali eto za pobjedu je trebalo štošta.
Rezultat ipak nije toliko loš ako se dobro isplanira i pokriju nedostaci protiv Zrinjskog.Meni opet najviše smetaju "navijači".Po portalima,a i po forumima,onakve stvari se ne pišu protiv trenera,uprave,igrača.Uvijek ima objektivnih razloga koji dovode do loših rezultata ali ovako pisati protiv kluba za koji se navija mogu samo diletanti koji u životu nisu lopte "okerili".Svidio mi se ovaj izraz,mislim da je iz Krajine,i stvarno najbolje opisuje"navijače"
Ja i moja generacija koji a sad navijamo za Želju se možemo osjećati uzvišeno jer,što moj stari kaže,morali smo se boriti da ne ispadnemo a sad uz ovakve uslove i ne najbolju igru se dobro nosamo sa režimsko-privatnom prćijom.Rezultati će biti još bolji,s obzirom na sve šta se sve izdešavalo od početka sezone,ali malo strpljenja nebi škodilo.Juče jedan napisa evo šta je Amar napravio za TRI (3) godine.I taj kao voli klub.Mrsko mi citirati ali ako ne voliš Amara,upravu ili igrače eno ti brate kluba na Kobiljoj Glavi pa navijaj.Kod njih je sve super,med i mlijeko a tebe niko neće napasti što si dres promijenio.
Morate shvatiti da normalno kritikovanje nekog igraca, trenera, predsjednika, ekonoma, admina na zvanicnim stranicama, direktora i slicno ne znaci pljuvanje po klubu. Treba se praviti slijep tj. da je sve ok od igre na terenu do funkcionisanja kluba jer sve suprotno znaci pljuvanje po klubu? Normalno kritikovanje je pozeljeno uvijek i to nije pljuvanje. Pljuvanje zbog nekog interesa lahko se prepozna i to je drugo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 okt 2020, 16:40

Kritikovati i samo kritikovati, ko ih yebe vise iskreno.

Treba ih hvaliti na sav glas a oni igraju 0.

Od zadnje titule pa do dan danas sve kritikovati sve osim navijaca :D
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 25 okt 2020, 16:48

Ma sve je super sta vam je.
Mjau !

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 25 okt 2020, 17:23

Znači Amar je tri godine u Želji i to nije pljuvačina.S kojim ciljem to čovjek napiše i to ne prvi put.Neću da se ponavljam o problemima sa koronom,testiranjem,savezom i sl.Kad sam početkom maja napisao da kadeti Fk Borca znaju da se prvensvo neće nastaviti dobijao sam najgluplja pitanja povodom toga.Ali eto opet sve 5.
Prvi sam za kritiku ako nešto ne štima ali ovako brate ne ide.Kritika je pozitivna samo ako donese pozitivne rezultate.Ako sledeći put i svako sledeće kolo preoru teren i daju sve od sebe,ne prigovaraju sudiji kao sinoć,pa sam se pitao ko je gori naši ili Veležovi,onda možemo pljuvati bez problema.Meni se lično to nikako ne sviđa jer i kapiten i Zec bi trebalo da se obuzdaju.Kartoni koštaju previše,pogotovo onakvi kao sinoć.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 17:29

ammimr je napisao/la:
25 okt 2020, 17:23
Znači Amar je tri godine u Želji i to nije pljuvačina.S kojim ciljem to čovjek napiše i to ne prvi put.Neću da se ponavljam o problemima sa koronom,testiranjem,savezom i sl.Kad sam početkom maja napisao da kadeti Fk Borca znaju da se prvensvo neće nastaviti dobijao sam najgluplja pitanja povodom toga.Ali eto opet sve 5.
Prvi sam za kritiku ako nešto ne štima ali ovako brate ne ide.Kritika je pozitivna samo ako donese pozitivne rezultate.Ako sledeći put i svako sledeće kolo preoru teren i daju sve od sebe,ne prigovaraju sudiji kao sinoć,pa sam se pitao ko je gori naši ili Veležovi,onda možemo pljuvati bez problema.Meni se lično to nikako ne sviđa jer i kapiten i Zec bi trebalo da se obuzdaju.Kartoni koštaju previše,pogotovo onakvi kao sinoć.
Nisam upratio ko, u kojem kontekstu je to napisao za Amara tj. kako tacno glasi post pa ti ne mogu previse odgovoriti nesto u vezi toga.

Pa eto, ti si npr. napisao to zadnje i to nije pljuvanje vec ok kritikovanje ili isticanje onog sto ti se ne svidja. Sta ce biti u narednim kolima ko zna, ali da se nesto u sastavu, taktici mora promijeniti vec od srijede mora. Pristup kao pristup igraca nije problem za sada.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mavi i 23 gosta.