Ma pusti neznalice. Zeljeli povratak cigana Neymara, a slave odlazak Messija. Hahahahaahahlet3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 12:55Nemoj bolan biti forumski talibanEvander je napisao/la: ↑10 avg 2021, 12:44Uzimala je titule prije Messia, uzimat ce i nakon njega. A za tebe i slicne, imate temu PSG-a.jasmin10 je napisao/la: Nazalost Barcelona ce se nakon Messija srozati na nivo Uniteda nakon Fergusona.
Najbolja stvar od svega, navijaci na baterije i Mesiljubci ce prestati pisati o Barceloni.
Barcelona nije = Messi.i određivati ko je pravi navijac Barce ,a ko ne. Fakat je to bezveze spuštati raji koja godinama na ovoj temi pišu o Barci. Cuj Messiljubci
![]()
Nije otisao nekakav Artur ili Digne da nas boli qrc i budemo ravnodušni, vec najbolji igrac u povijesti u fudbala koji je zaslužio spomenik ispred Campa. Normalno da ce se pisati i žaliti.
FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jeste, ali koliko ? Ne možeš sporiti činjenicu da je Messi donio revoluciju, kako u klubu, tako i u fudbalu općenito. E sad, da se moglo uzeti više titula nije da nije.
Ali ta gore izjava u rangu kad ovi kažu pa ubijali smo i mi, ali i vi ste
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bezobrazno smeće od čovjekaNovinar Fernando Polo navodi da Samuel Umtiti želi otići iz Barçe samo u slučaju da se radi o 'vrhunskom' timu.
Inače, francuski defanzivac se osjeća dovoljno dobro da igra za Blaugranu te svoj ugovor želi odraditi do kraja.
Mada ne treba njega toliko kriviti, koliko bandita koji mu je dao takav ugovor u Barci da sad zayebava klub.
On ako može fizički ostati na nivou, tj. ne povrijediti se nakon dvije vezane utakmice, može biti izvanredno "pojačanje" za iduću sezonu. Sad je samo pitanje u kakvom je stanju to koljeno.let3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:15Bezobrazno smeće od čovjekaNovinar Fernando Polo navodi da Samuel Umtiti želi otići iz Barçe samo u slučaju da se radi o 'vrhunskom' timu.
Inače, francuski defanzivac se osjeća dovoljno dobro da igra za Blaugranu te svoj ugovor želi odraditi do kraja.
nakon ozljede je išao na svoju ruku po nekim tretmanima, uništio sam sebe i sad nece da ode.
Mada ne treba njega toliko kriviti, koliko bandita koji mu je dao takav ugovor u Barci da sad zayebava klub.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
U stanju ko i koljeno moje babe od 85 godina, lik se lijecio kod vračeva
Nema njemu povratka još od onog gola u Clasicu, kad neki pokemon Mariano protutnja pored njega kao pored mejta i zabi... to je toMoodyHank je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:19On ako može fizički ostati na nivou, tj. ne povrijediti se nakon dvije vezane utakmice, može biti izvanredno "pojačanje" za iduću sezonu. Sad je samo pitanje u kakvom je stanju to koljeno.let3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 14:15Bezobrazno smeće od čovjekaNovinar Fernando Polo navodi da Samuel Umtiti želi otići iz Barçe samo u slučaju da se radi o 'vrhunskom' timu.
nakon ozljede je išao na svoju ruku po nekim tretmanima, uništio sam sebe i sad nece da ode.
Međutim, on i dalje tripuje da je kvalitet za vrhunske timove
Uh kako bih volio PSG u Ligi Prvaka i da ih Barca klepi!
Volio bi i ja guziti megan fox al tesko bgm. Imace brutalan napad, ova odbrana tesko da bi se mogla nositi sa njima. Ali realno ne treba ni ocekivati neke uspjehe naredne sezone, bitno je da se financije prvo ustabile kako tako jer je klub u teskom kurcu. Ima ovih omladinaca, bitno da oni dobiju sto vise prilike, kako god drago mi je da se okrenuo novi list, kad tad se moralo to uraditi.
Ma ja treba da place i moli da ga prime.To je jedino sto jos treba da uradi.Koga boli qrac , frajer je najveci svih vremena.Njemu se klubovi saginju a ne on klubovima.
Neki dan je bio podatak da klub na osnovu Messija u corona sezoni inkasira cca 120miliona godisnje.Sta se tu ima dodati.Da mu das 150miliona platu na takvom covjeku i fudbaleru , prakticno si na 0.Barcelona je izgubila finansijski ogroman promet.
Baš ne mogu ovog PSG-a. Još su se sad nabudžili ko galaktikosi početkom stoljeća
Ti isto da si zaboravio njegovo dzogiranje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Veći broj novinara objavljuje da je Pique jedini koji je pristao na smanjenje plate u ovoj situaciji. Ne razumijem koliko su ovi igrači nezahvalni i koliko samo gledaju na sebe i svoj interes, znam da je fudbal otišao u tačku ali ovo mi stvarno nije jasno.
Puiq šuti, radi, bori se za svoje mjesto iako ga je Koeman otpisao, a Ilaix traži skoro duplo za platu od one koje mu je ponuđena, 18 godina ima i on dođe sa svojim menadžerom i on postavlja uslove klubu.
Na šta je klub spao da ga ovakvi igrači ucjenjuju prije svega Ilaix ili ova dvojica (Umtiti i Braithwaite) koji odbijaju odlazak iako imaju ponude koje zadovoljavaju klub i sa kojim bi koliko toliko rasteretili platni budžet.
Nadam se da će se uskoro riješiti saga oko Pjanića i Juventusa, budući da će teško dovesti Locatellija.
Puiq šuti, radi, bori se za svoje mjesto iako ga je Koeman otpisao, a Ilaix traži skoro duplo za platu od one koje mu je ponuđena, 18 godina ima i on dođe sa svojim menadžerom i on postavlja uslove klubu.
Na šta je klub spao da ga ovakvi igrači ucjenjuju prije svega Ilaix ili ova dvojica (Umtiti i Braithwaite) koji odbijaju odlazak iako imaju ponude koje zadovoljavaju klub i sa kojim bi koliko toliko rasteretili platni budžet.
Nadam se da će se uskoro riješiti saga oko Pjanića i Juventusa, budući da će teško dovesti Locatellija.
Brko iz druge galaksije!

37 miliona godišnje + 13 milona bonusa i 15 miliona za Jorgea kao poklon jer je sudjelovo u pregovorima.
Brko iz druge galaksije!
Nisam, ali nova sezona, novi početak. Ako bi se u predsezoni pokazalo da može izdržati ritam, ja ga ne bih tjerao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Messi 60M, Cou 25M i Pjanić 16M, total 101M
Garcia, Depay, Emerson i Aguero su ukupno 20M
Valjda se može sve to uklopit' nekako na kraju taman da niko od ovih ostalih preplaćenih morona ne pristane na smanjenje.
Draže mi je da Griezman ostane nego Coutinho, al' na kraju me ne bi iznenadilo da obojica odu.
Garcia, Depay, Emerson i Aguero su ukupno 20M
Valjda se može sve to uklopit' nekako na kraju taman da niko od ovih ostalih preplaćenih morona ne pristane na smanjenje.
Draže mi je da Griezman ostane nego Coutinho, al' na kraju me ne bi iznenadilo da obojica odu.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
- jasonstatham
- Kontakt:
Jer ih zaboli k za klub, boje koje nosi itd. Samo daj keš, da obezbijedi sebe i unuke za života. Makar i sjedio najbolje godine života na tribinama.
Ništa više ne voli Messi Barcelonu od Firpa ili Brava. Samo su se Argentincu stvari puno bolje poklopile.
Za sve ostalo tu je P$G.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- ElCartel11
- Kontakt:
AD10S!
Evo nas u klubu nekadasnjih velikana. Milan nam je vec pozelio dobrodošlicu
Evo nas u klubu nekadasnjih velikana. Milan nam je vec pozelio dobrodošlicu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa sudeci po onoj platnoj listi to je glavni razlog zasto su i dolazili na prvom mjestu. Nije ni cudo sto nijedan nece da pristane na smanjenjejasonstatham je napisao/la: ↑10 avg 2021, 18:38Jer ih zaboli k za klub, boje koje nosi itd. Samo daj keš, da obezbijedi sebe i unuke za života. Makar i sjedio najbolje godine života na tribinama.
Ništa više ne voli Messi Barcelonu od Firpa ili Brava. Samo su se Argentincu stvari puno bolje poklopile.
Za sve ostalo tu je P$G.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.