Cuj krivo, ne zezaj. Ne znam sto ti povuce zivac cinjenica da neko ne pamti mvpija da je bio pometen, posebno u drugoj rundi, haj da je udario na gsw nekad ili ove netse mozda bi i razumio, ovim Sunsima i Bron sam otkide 2 tekme u 37oj godini.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Bron sam otkide dvije tekme, a u te dvije tekme Davis imao dabl dabl sa po 34 poena 

Zato sto seres po liku ko da je on krivac sto Denver sad gubi, a imas jedno 16 krivaca prije njegaalemsa je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:18Cuj krivo, ne zezaj. Ne znam sto ti povuce zivac cinjenica da neko ne pamti mvpija da je bio pometen, posebno u drugoj rundi, haj da je udario na gsw nekad ili ove netse mozda bi i razumio, ovim Sunsima i Bron sam otkide 2 tekme u 37oj godini.

Zar je moguce da ovaj lik jos nije popio ban? Lik vjerovatno nije pogledao 1 tekmu u ovom PO
Ne serem vala ne smeta mi. Eto nadji mi ti lika koji je kao mvp bio pometen, ja se ne sjecamJHam je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:23Zato sto seres po liku ko da je on krivac sto Denver sad gubi, a imas jedno 16 krivaca prije njega![]()
@dscile
Moja greska, bez obzira poenta je bila da sunsi nisu ekipa kojim se ne moze tekma uzet
I kakve to veze ima sto je pometen s tim sto je ove sezone pored Embiida imao najbolji ucinak i najvise pomogao svojoj ekipi.. Prestani se praviti pametan i budi normalan za promjenualemsa je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:25Ne serem vala ne smeta mi. Eto nadji mi ti lika koji je kao mvp bio pometen, ja se ne sjecam
@dscile
Moja greska, bez obzira poenta je bila da sunsi nisu ekipa kojim se ne moze tekma uzet
There is nobody in the world playing better basketball than Joel Embiid right now.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jarane jel moguce da pratis kosarku i napises ovo??
Cuj Jokic nije po igrackim sposobnostima ni top 10?

Pa Jokic je po igrackim sposobnostima jedan od najkompletnijih igraca ikada.Jesi li svjestan da on fakticki nema ofanzivnu manu??
Igra ledjima, lijevi poluhorog, desni poluhorog, fadaway, sut s poludistance, sut za 3p, fantastican pregled igre, osjecaj za igru.....Odavno se se nije pojavio ovako kompletan igrac.Moze mu se pricati o defanzivnim manama, cjepidlaciti da mozda ne koristi dovoljno lijevu ruku, ali cisto igracki, lik je top topova.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma vec nakon G1 sam pisao da je momentum na nasoj strani uprkos porazu i da se pronasao nacin kako braniti Hawkse, a nije bas odrzivo bilo ni da ih onako kolektivno sluzi sut.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:18Odlican odgovor ste imali nakon 1.tekme.Tacno ono sto je i Bowen pominjao u tweetu iako se nije direktno odnosio na PHI.
Super serija za nas jer braniti dinamican napad je dobar uvod i priprema za ono sto potencijalno slijedi. Doc naucio na svojim greskama takodjer.
E vala ako je Collins za maxa..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:30Bez dileme.I njega i Collinsa kojeg se ne smiju odreci.
Kreacija suta mu je nula, a upravo to izuzetno fali Hawksima na ovu defanzivnu postavku Phile i paznju koju ima Young.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch Collins nije za maxa, ali je rekao da ce to traziti i vec je odbio ponudu od 20+mil godisnje, ako se ne varam.
Sudeci po PO nastupima, ATL ce ga ili morati platiti ili pustiti da ide.Pametnije bi im bilo da njega plate, a Gallinaria se nekako rijese.
Ukoliko ga puste da ide, imace problem na PFu, a ta pozicija SF/PF je premium za popuniti u danasnjem NBAu.
Sudeci po PO nastupima, ATL ce ga ili morati platiti ili pustiti da ide.Pametnije bi im bilo da njega plate, a Gallinaria se nekako rijese.
Ukoliko ga puste da ide, imace problem na PFu, a ta pozicija SF/PF je premium za popuniti u danasnjem NBAu.
-
- Kontakt:
Haman sve isto sam htio napisati , ali sam mu na ignore .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:24Pa jarane jel moguce da pratis kosarku i napises ovo??
Cuj Jokic nije po igrackim sposobnostima ni top 10?![]()
Pa Jokic je po igrackim sposobnostima jedan od najkompletnijih igraca ikada.Jesi li svjestan da on fakticki nema ofanzivnu manu??
Igra ledjima, lijevi poluhorog, desni poluhorog, fadaway, sut s poludistance, sut za 3p, fantastican pregled igre, osjecaj za igru.....Odavno se se nije pojavio ovako kompletan igrac.Moze mu se pricati o defanzivnim manama, cjepidlaciti da mozda ne koristi dovoljno lijevu ruku, ali cisto igracki, lik je top topova.
Možda misli na neke druge igračke sposobnosti

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bogdan, galinari, Trae, Collins oko 80tak miliona, nece biti dosta za napad na prsten, a i Capelu sam zaboravio, eto stotke.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:30Bez dileme.I njega i Collinsa kojeg se ne smiju odreci.
Ayton ce igrati finale konferencije
Trae igra polufinale konferencije
Luka ispao u prvoj rundi
Overrated
Trae igra polufinale konferencije
Luka ispao u prvoj rundi
Overrated
Nba Quarter finals rebound stats:
Played 7 games in the QF
Facundo Campazzo 178cm 3.1 Rebounds per game
Porzingis 221 cm 5.4 Rebounds per game
Kako je moguce da neko ko ima 221 cm ima ovakav ocajan broj skokova.
Played 7 games in the QF
Facundo Campazzo 178cm 3.1 Rebounds per game
Porzingis 221 cm 5.4 Rebounds per game
Kako je moguce da neko ko ima 221 cm ima ovakav ocajan broj skokova.
Zato sto je soft
Podhitno ga nogirati i dovesti Luki pravog saigraca jer ce ovo u suprotnom biti Bron u CLE vol.2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.