PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Izgleda ovdje vise nema napretka fali nam materijala, sve te iste slike se stalno ponavljaju...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pazi haj lik ljut zbog lose igre ..ako gledaa ovaj video i slusas cit ces da je rekao Stana potjeraj a ne poceraj, a uopste se nije radilo o Jogetu dok je to i izgovarao nego je Jogeta prije Stane prozivao...barem promjenite to u Stana ako vec hocete da bude tako kako vi hocetePlavaPorodica je napisao/la:rigotina je napisao/la:
još jedan dokaz da ste bliski srodnici primata. Nikakve provokacije, samo hipoteze i dokazi.
Azmirami ovo je nenadjebivo![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Over and outHeller je napisao/la:Jesi se ti to na mene naljutio zbog Botel, jesam ti uvrijedio životnog partnera? Nemaš se zbog čega stidit, 21 vijek je, preko dana tucaš kamen, preko noći Botu, ajde mora i to neko.rigotina je napisao/la:dragi ovdje se vodi rasprava o vašem filogenetskom podrijetlu a ti daješ usporedbe macoli i motornih pila?Heller je napisao/la:Uh sad valja objasnit. Razumijem ja krmak da ti nisi dobacio dalje od macole, kod ovog covjeka u ruci je motorna pila tzv. motorka, to ti je ko neka brza pila, a pila ti je nesto efikasnije od sjekire.
Lijepo sam rekao da vam postove treba ograničiti na najviše 5 znakova da bi normalni pripadnici ljudske vrste mogli voditi konstruktivne rasprave

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ova tema je kolektor za najgore forumase. Imam dojam da te odavde raja sama izbaci ako nisi bar 5-6 puta banovan.
Ovdje me nemojte nista prozovati, povraca mi se kad udjem na temu, od prve do zadnje stranice.
Funkcija teme svakako nije da je neko normalan cita, vec kao neka deponija, da druge teme ocisti od smeca.
Ne pada mi na pamet da listam unazad kroz vase bljuvotine, pa ovdje bi svakako trebalo sve obrisati, a sve vas koje pisete na ovoj temi banovati.
A vi sad fino nastavite o cetnicima, ustasama I balijama da mi date lijepu priliku da ugasim ovu temu i raspišam sijelo.
Ovdje me nemojte nista prozovati, povraca mi se kad udjem na temu, od prve do zadnje stranice.
Funkcija teme svakako nije da je neko normalan cita, vec kao neka deponija, da druge teme ocisti od smeca.
Ne pada mi na pamet da listam unazad kroz vase bljuvotine, pa ovdje bi svakako trebalo sve obrisati, a sve vas koje pisete na ovoj temi banovati.
A vi sad fino nastavite o cetnicima, ustasama I balijama da mi date lijepu priliku da ugasim ovu temu i raspišam sijelo.
-
- Kontakt:
rigotina je napisao/la:

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Taman ce nam radi retardinja aka forumskih branioca drzave i naseg nacionalnog identiteta preko foruma ugasit najbolju temu za zayebanciju. Idite pilat šume i cijepat drva ako niste za normalnu zayebanciju
- Stone Island
- Kontakt:
Jogeeeeeeeee.
Jeste ludi šlagiranogmi 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Koja smo mi sila hahhahahahhahahahahhahahahahh
edit
admine, koliko puta si banovan i sta radis na ovoj temi?!
edit
admine, koliko puta si banovan i sta radis na ovoj temi?!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Probisvjet
- Kontakt:
Admine, varas se da je ova tema kolektor najlupljih forumasa. Naprotiv. Problem je sto se mnogi zele ukljuciti u dijalog na ovoj temi, a nemaju zadovoljavajuci koeficijent inteligencije da bi bili zanimljivi sebi, a kamo li drugima. Ima ovdje itekako inteligentnih, i to natprosjecno. Po svojoj profesiji sigurno sam kompetentniji od tebe da procjenjujem stanje psihe forumasa. Koliko god podhebavanja, postoji par forumasa iz suprotnog tabora kojima se treba nakloniti do poda. Kazes treba ukinuti ovu temu? Zar ne postoji niko u administraciji dovoljno inteligentan da presudi sta je na temi normala, a sta ne. Mozda je nekome mrsko da se osvrne na prijave forumasa? Pa vi zivite od popularnosti portala i nesumnjivo je da ova tema brzim koracima pretice neke druge teme, koje mozda izgledaju kao normalnije ( npr. Mesa Bazdarevic), a toliko drvene da im ni bosanski balvan nije ravan.
Nadam se da ce ova tema pobjediti neandertalce i jedina nasmijati nas vesele forumase. Ova tema je cistiliste, a ne otpad!
Nadam se da ce ova tema pobjediti neandertalce i jedina nasmijati nas vesele forumase. Ova tema je cistiliste, a ne otpad!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pravda za forumski Dzennet.
#jesuisplprepucavanja
PL prepucavanja, heroj a ne zlocinac!
#jesuisplprepucavanja
PL prepucavanja, heroj a ne zlocinac!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
@Probisvjet slozio bi se s tobom da ova tema okuplja jedan dio ako ne i najinteligentnije populacije foruma ali ni oni nebi bili toliko istaknuti da nema onih koji su u pokusaju sa svojim usko humornim kapacitetom. Drugim rijecima da nema njih ova tema nebi bila ono to sto jeste i ispadalo bi kao da se tenkovi sudaraju. Zato neka ih. Moja je zelja da se jos vise ukljucuju u rasprave (bez nacionalizma i psovki naravno) jer su inspiracija titanima i lisicama koji uzivaju da ih prskaju. Pravda za PL prepucavanja
Bravo Rex.evo kobasica.rigotina je napisao/la:sloboda tuzlacima, admine odmakni!
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
rigotina je napisao/la:sloboda tuzlacima, admine odmakni!
To te Boto nije dovoljno "isprskao" sinoc pa si mi nesto nervozan, ili si dobio sta je posljedi

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Jesi rutav sunce ti ****. Kako se opereš kad te Boto isprska? Jel ovo gif s posla, bacaš ostatke hrane na pauzi između tucanja dolomita?rigotina je napisao/la:sloboda tuzlacima, admine odmakni!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
scena je iz svjetski poznatog filma 2001: A Space Odyssey koji je snimljen 1968. Stanley Kubrick je inspiraciju dobio putujući kroz Bosnu nakon što je upoznao stanovništvo koje je u tom vremenu nastanjivalo područje između Ozrena i Majevice. Opisao ih je kao inteligentno degenerirane i zaostale ljude koji su svojom građom nevjerovatno podsjećali na primate.Heller je napisao/la:Jesi rutav sunce ti ****. Kako se opereš kad te Boto isprska? Jel ovo gif s posla, bacaš ostatke hrane na pauzi između tucanja dolomita?rigotina je napisao/la:sloboda tuzlacima, admine odmakni!
goveđigulašmajka
Hoces da kazes da te pravio neko iz područja između Ozrena i Majevice?rigotina je napisao/la:scena je iz svjetski poznatog filma 2001: A Space Odyssey koji je snimljen 1968. Stanley Kubrick je inspiraciju dobio putujući kroz Bosnu nakon što je upoznao stanovništvo koje je u tom vremenu nastanjivalo područje između Ozrena i Majevice. Opisao ih je kao inteligentno degenerirane i zaostale ljude koji su svojom građom nevjerovatno podsjećali na primate.Heller je napisao/la:Jesi rutav sunce ti ****. Kako se opereš kad te Boto isprska? Jel ovo gif s posla, bacaš ostatke hrane na pauzi između tucanja dolomita?rigotina je napisao/la:sloboda tuzlacima, admine odmakni!
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.