Sariel target zna koji ulaz koja zgrada udri gaaa

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pusti picku nek se krcka.solinas je napisao/la:Bogami cu mu reci ko si .![]()
Sariel target zna koji ulaz koja zgrada udri gaaa![]()
Mozes me i slomitiSariel1987 je napisao/la:Ma teko beje furdo.koga briga za tvoje poimanje bitnosti plus bices bjen picko.reko sam ti kad tad..Chinaglia je napisao/la:nije mi do tvoje bitnosti, jer si, pazi sad, nebitan
Pravi elvis saric nije hanovaoSariel1987 je napisao/la:Heh...sviunapad1010 je napisao/la:
Lazni Elvise Prisli kralj je otego davno, a tebe niko ne dozivljava. Ides li u BL?
Smijesno bogami.krenuo je napad mackovaca.
Niki problem.tu sam.
Pu ebo vas han.kome ja da se pravdam?sviunapad1010 je napisao/la:Pravi elvis saric nije hanovaoSariel1987 je napisao/la:Heh...sviunapad1010 je napisao/la:
Lazni Elvise Prisli kralj je otego davno, a tebe niko ne dozivljava. Ides li u BL?
Smijesno bogami.krenuo je napad mackovaca.
Niki problem.tu sam.
Idemo svi da hanujemosviunapad1010 je napisao/la:Sutra 4:1 za nas. Pa lagano karavan han smjestit gdje im je mjesto i usutkati ove nase preletace na forumu.
Vala bas,a poceo je svijet polako da se budi i da prica.solinas je napisao/la:Joj sto ga zakuca momak na fcb crveno-crni![]()
Momacki, svaka mu cast
Sa Bara se niko ne vraća...wobly92 je napisao/la:Idemo svi da hanujemosviunapad1010 je napisao/la:Sutra 4:1 za nas. Pa lagano karavan han smjestit gdje im je mjesto i usutkati ove nase preletace na forumu.
Ma nas je momak, sa foruma, ali necu ti reci nick naljutice seMortus je napisao/la:
Vala bas,a poceo je svijet polako da se budi i da prica.solinas je napisao/la:Joj sto ga zakuca momak na fcb crveno-crni![]()
Momacki, svaka mu cast
pitar nijaz merdanovic.kad se pojavilo ono za licencu i izbavicanje iz lige zbog ovih dugova.svajetovo ih da nesto uplate pa da ovi ne izbacuju sloboducostacurta08 je napisao/la:Jedno pitanje,
U saopštenju ovog njekakvog sindikata spominju se vratolomije Mujkanovića i Merdanovića. Ko su sad Merdanovići u ovoj meksičkoj sapunici?
Futo miran.Chinaglia je napisao/la:solinasu, odakle si i ne lazi da si iz Tuzle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.