FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Toliko o "derbiju".
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne s.eri....mandraX je napisao/la:Toliko o "derbiju".
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
kada se kaze derbi to ne mora znaciti odlicnu utakmicu , nego rivalitet ekipa , gradova , ...
dokaz ti je i "derbi" protiv Real Madrida
dokaz ti je i "derbi" protiv Real Madrida

tebe neko nesto pitao?Nail for Real je napisao/la:Ne s.eri....mandraX je napisao/la:Toliko o "derbiju".
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste.mandraX je napisao/la:tebe neko nesto pitao?Nail for Real je napisao/la:Ne s.eri....mandraX je napisao/la:Toliko o "derbiju".
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Osjecaj se odje*anim.Nail for Real je napisao/la: Jeste.
- Nail for Real
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Osjecaj se odje*anim.Nail for Real je napisao/la: Jeste.

Mandrax hajd sibaj odavde
- nidjo_barca
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Osjecaj se odje*anim.Nail for Real je napisao/la: Jeste.

Inace fantasticno prvo poluvrijeme.Na pocetku je nesto Asspanyol pokusao,krenuli jako,ali onda je Barca uspostavila igru,radila pressing,postigla lagana 2 gola,iako je realno trebalo biti 3/4-0.Ja sam prezadovoljan,vazno je da se ovdje pobjedi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
aj ba vas dvojica odj ebite real igra sutra, pa nas bar do sutra ostavite na miru 

Por que ? Por que somos los mejores...
Nije tvoj forumFurymaker je napisao/la:Mandrax hajd sibaj odavde

P.S. jadničak, ohladi

Sta ovi koLjači rade, pogledam statistiku, samo zute kartone vidim

Za tvoju informaciju, i ove furije 'nakve, simpatizer (iL' ti ga onLine navijač) sam Barcemake je napisao/la:aj ba vas dvojica odj ebite real igra sutra, pa nas bar do sutra ostavite na miru

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 18 dec 2010, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Tema je za sve.make je napisao/la:aj ba vas dvojica odj ebite real igra sutra, pa nas bar do sutra ostavite na miru
Ubili ste ih igrom.
Klasicno hegemonističko poluvrijeme Barce
Totalni fudbal kakav svijet nikad prije nije vidio
Ovima treba uvaliti petardu jer su prgavi, vide da ne mogu nista napraviti i udaraju nase
Sudije smijesne, sviraju offsajd kad se Abidal ubacivao , a dva odbrambena bila ispred, jedan dva drugi tri metra ispred Abidala. Smijesno kako nisi svirali korner kad je Vilja sutao i napucao nekog u odbrani, smijesno kako nisu vidjeli da je korner.
Ne zna mzasto su se bunili ovi iz espanjola kod drugog gola, nisam dobro vidio sta se desilo, cini mi se nema sanse da je bio ofsajd.
Napokon nakon 5 gola da je i Valdez imao posla, i sjajno je odbranio
Totalni fudbal kakav svijet nikad prije nije vidio
Ovima treba uvaliti petardu jer su prgavi, vide da ne mogu nista napraviti i udaraju nase
Sudije smijesne, sviraju offsajd kad se Abidal ubacivao , a dva odbrambena bila ispred, jedan dva drugi tri metra ispred Abidala. Smijesno kako nisi svirali korner kad je Vilja sutao i napucao nekog u odbrani, smijesno kako nisu vidjeli da je korner.
Ne zna mzasto su se bunili ovi iz espanjola kod drugog gola, nisam dobro vidio sta se desilo, cini mi se nema sanse da je bio ofsajd.
Napokon nakon 5 gola da je i Valdez imao posla, i sjajno je odbranio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Neda se Villi da zabije gol. imao je u prvom pol. 2-3 odlicne šanse ali nije ga išlo....valjda ce ga procepiti u drugom.
-
- Kontakt:
J * * * ti real ma*u mrs na svoj forum pa pisi !!!
hahahahamirsoooTM87 je napisao/la:J * * * ti real ma*u mrs na svoj forum pa pisi !!!

Samo se nemojte fino gLedat'

Da je sreće jedan bi drugom oči vadiLi

Ovaj je dobro izdrzao,napisao je cak 23 posta i izdrzao da ne psuje
Btw ubjedljivo dobra igra Barce kao i uvijek

Btw ubjedljivo dobra igra Barce kao i uvijek

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
...dobra igra barce,ocekujem da tako i nastave...a ovi navijaci reala imaju potpuno pravo da pisu na nasoj temi,prema tome samo se prosipate tjerajuci ih s teme...
[youtube][/youtube]
Pa jel to moguce promasit
Pa jel to moguce promasit

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
U drugom poluvremen ocekuje 2-3 pogotka Mesija, mislim da bi trebalo ubaci Maskerana da se malo i on prekaljuje, a Sergio je nervozan i ima zuti ionako.
Ajmo pet komada
Ajmo pet komada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.