Ma dečko sa Bune ja mislim , njemu bliži VeležLillard je napisao/la:Da, toliki mu inat da ga strah doc u Mostar...
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- invincible1921
- Kontakt:
Ja Širokom ništa ne zamjeram, što se mene tiče jedan od svjetlih primjera kuda treba ici i kako treba ici fudbal u BiH. Cisto sumnjam da oni imaju ikakve veze sa ovim odlukama, a jos manje sa savezom
=\_1921_/=
Ma slusajte "modrica" on sve zna.On evo vec zna da ce u nedjelju sudije pokrast Siroki u Mostaru i da sve greske sudaca su u stvari potencirane iz Zrinjskog i valjda Radnika iz Bjeljine.Covjek je stvarno smjesan.
Nego susjedi dobro nam dosli svi (pa i Crnov) u nedjelju i nadam se da cete biti sportski porazeni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego susjedi dobro nam dosli svi (pa i Crnov) u nedjelju i nadam se da cete biti sportski porazeni.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
a mi se nadamo da nećemo biti kamenovanizrinja05 je napisao/la:Ma slusajte "modrica" on sve zna.On evo vec zna da ce u nedjelju sudije pokrast Siroki u Mostaru i da sve greske sudaca su u stvari potencirane iz Zrinjskog i valjda Radnika iz Bjeljine.Covjek je stvarno smjesan.
-
brigsiroki
- Kontakt:
ma gadi mi se ova naša uprava pogotovo nakon onoga šova po gradu sa mamićem,baš sramota... a i ovoga mladinu doveli nema pojma,pogotovo kad je poslije želje rekao kako mu se sviđa igra,stvarno neznam koju je utakmicu gledao... a isto i brekala je davno trebalo zatrati i dovest provjerene obrambene igrače a i tog napadača nikako dočekat...
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Love ponesi i dovedi mislim da će to svi pozdraviti.brigsiroki je napisao/la:ma gadi mi se ova naša uprava pogotovo nakon onoga šova po gradu sa mamićem,baš sramota... a i ovoga mladinu doveli nema pojma,pogotovo kad je poslije želje rekao kako mu se sviđa igra,stvarno neznam koju je utakmicu gledao... a isto i brekala je davno trebalo zatrati i dovest provjerene obrambene igrače a i tog napadača nikako dočekat...
Jednom davno podsjesti me na jednog "našeg Amera" , otišao ko Čolića i počastit će ekipu, 100 godina ih nije vidio, i na kraju kaže: konobar račun molim.
Kad će mu jedan: pusti neka ja ću.
Kaže Amer: OK!
Ovaj osta po posran.
Znači nabavi lovu i igrača dovedi. Ja vozim auto staro 10 godina, mislio kupit novo ali nema love rodjo!
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
- Evolve
- Kontakt:
Evo Ljeva pobjedila 2:1 u mjesnim na pecari

Inace sam knespolje fan bio
Malo offtopica neskodi
Inace sam knespolje fan bio
Malo offtopica neskodi
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
A i ovo nemogu da vjerujem. Gledam Dinamo 4 pretkolo LP da igraju protiv Albanaca.... I Albanci nas šišaju.
NK Široki Brijeg
šteta da onakav teren i vrijeme nisu bili u nedjeljuEvolve je napisao/la:Evo Ljeva pobjedila 2:1 u mjesnim na pecari![]()
![]()
Inace sam knespolje fan bio![]()
Malo offtopica neskodi
Oce itko sa foruma igrat za HNK Mladost 
..
I hoce li Ajayi igrati u nedjelju u Mostaru?
..
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Malo sam zastario da bi ponovo poceo treniratAndroid je napisao/la:Oce itko sa foruma igrat za HNK Mladost
..
Za Dobroslava neznam, niko se neoglasava po tom pitanju.. Zadnji info je bio da bi mogao dobiti papire..
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Hoće li se Ćema aktivirat, mogla bi Mladost odmah u viši rangAndroid je napisao/la:Oce itko sa foruma igrat za HNK Mladost
..
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Jel to dobijate novi klub u gradu? Ocel biti zaseban klub, filijala Sirokog ili bas B momcad?
Bit će zaseban klubSignore je napisao/la:Jel to dobijate novi klub u gradu? Ocel biti zaseban klub, filijala Sirokog ili bas B momcad?
Bas me zanima na sta ce to licit, dakle oni pocinju od najnizeg ranga, to bi trebalo biti ono sa Glamocom jel? 
Izgleda da Ajayi nece igrati, rece Mladina da jos nije registriran
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Bas me zanima na sta ce to licit, dakle oni pocinju od najnizeg ranga, to bi trebalo biti ono sa Glamocom jel?
Imate li izostanaka ili ste kompletni u nedjelju?Netko je spominjao da Zvone neće igrati.
Ono sto ja znam je da nece Zvone zbog zutih, a Brekalo zbog crvenog...
HRHB
HRHB
Šteta za Brekala što će propustiti derbiAndroid je napisao/la:Ono sto ja znam je da nece Zvone zbog zutih, a Brekalo zbog crvenog...
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Njegov izostanak nam dodje kao pojacanje hahahzrinja05 je napisao/la:Šteta za Brekala što će propustiti derbiAndroid je napisao/la:Ono sto ja znam je da nece Zvone zbog zutih, a Brekalo zbog crvenog...![]()
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.