Samo ti njih drži podalje od premijer liga BiH općenitoadmin je napisao/la:Obzirom da ste nadprosjecno inteligentni, ne treba vam admin da izbjegnete zamke nacionalistickih prepucavanja koje mogu voditi gasenju tema.
Tako da nema potrebe da me zazivate, vec mudro prevazidjite probleme pecinskih ljudi.
reakcija prosječnog navijača slobode na bilo kakav podražajPipiDugaCarapa je napisao/la:
Rijetko ko zna da je Rigotina ustvari rođen oko Srebrenika u nekoj vukojebini, ko mali je iskazao veliku ljubav prema tucanju kamena i do šeste godine je bio rado viđen gost u Ingramu, ali njegovi roditelji su znali da je naš Rigi dosegnuo svoj maksimum pa se sele u Zapadnu Hercegovinu i kupuju mu vecu macolu. Ostalo je historija.tuzlak1987 je napisao/la:E moj rgotino ti kamenjarski coban nasao da pricas nesto Tuzlacima, svasta. Ovo je carsija za taj vas zapadni Mostar uvijek bila i ostati ce
Heller je napisao/la:Rijetko ko zna da je Rigotina ustvari rođen oko Srebrenika u nekoj vukojebini, ko mali je iskazao veliku ljubav prema tucanju kamena i do šeste godine je bio rado viđen gost u Ingramu, ali njegovi roditelji su znali da je naš Rigi dosegnuo svoj maksimum pa se sele u Zapadnu Hercegovinu i kupuju mu vecu macolu. Ostalo je historija.tuzlak1987 je napisao/la:E moj rgotino ti kamenjarski coban nasao da pricas nesto Tuzlacima, svasta. Ovo je carsija za taj vas zapadni Mostar uvijek bila i ostati ce
Heller je napisao/la:U tome je čar. Javiće se kad nađe još neki snimak iz djetinjstva pa napiše da su to Tuzlaci.
Nemoj tako Helleru. Momak je u 12 godini tucao 12kg kamena po danu. Nakon toga Visoki zvanicnici Herceg Bosni su posjetili fenomen iz Ingrama i pitali ga bi li za stipendiju tucao bolji kamen na releaciji Siroki Brijeg Zapadni Mostar. Njegovi roditelji su bili odusevljeni visinom stipendije i djecaku su dopustili da napusti svoj dom. Kao i uvijek skromni Rigi je rekao: ' Dajte mi vecu macolu, tucat cu 18kg kamena po danu.' Ostalo je historija.Heller je napisao/la:Rijetko ko zna da je Rigotina ustvari rođen oko Srebrenika u nekoj vukojebini, ko mali je iskazao veliku ljubav prema tucanju kamena i do šeste godine je bio rado viđen gost u Ingramu, ali njegovi roditelji su znali da je naš Rigi dosegnuo svoj maksimum pa se sele u Zapadnu Hercegovinu i kupuju mu vecu macolu. Ostalo je historija.tuzlak1987 je napisao/la:E moj rgotino ti kamenjarski coban nasao da pricas nesto Tuzlacima, svasta. Ovo je carsija za taj vas zapadni Mostar uvijek bila i ostati ce
Trenutno korisnika/ca: Balorda, svrakino1921 i 27 gostiju.