Igra vjeruj mi, a vama će trebati sreće itekako za opstanak. Mi nema šanse s ovakvom igrom da izborimo CL.

Vi, mi i Sarajevo veceras bas los vikend za ekipe iz vrha table. Jos ako Gosk iznenadi sutra Borac ugodjaj ce biti potpun.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:47Kakvo ludo kolo. Jos nam ostaje ponedjeljak da vidimo sta moze našpanovani i odmorni GOSK, protiv umornog Borca![]()
Ali sta se god desi, fudbal ce se igrati i u utorak
Posušje - Velež utakmica pokazala da odmor ništa ne značitutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:47Kakvo ludo kolo. Jos nam ostaje ponedjeljak da vidimo sta moze našpanovani i odmorni GOSK, protiv umornog Borca![]()
Ali sta se god desi, fudbal ce se igrati i u utorak
Sve je moguce. Moji prijatelji iz Banja Luke su mi rekli da je GOSK naspanovan i odmoran, nisu 10 dana nijednu utakmicu igrali, dok je Borac imao samo 4-5 dana da se regenerira nakon onog pakla protv SarajevaAlemC85 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:51Vi, mi i Sarajevo veceras bas los vikend za ekipe iz vrha table. Jos ako Gosk iznenadi sutra Borac ugodjaj ce biti potpun.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:47Kakvo ludo kolo. Jos nam ostaje ponedjeljak da vidimo sta moze našpanovani i odmorni GOSK, protiv umornog Borca![]()
Ali sta se god desi, fudbal ce se igrati i u utorak![]()
A jel se ozvanicila saradnja sa bratskom grupom TBMeraak1921 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:52Derbi se nekad pobjedi nekad popusi, al sta je ovo na kraju? Kakva nemoc oca yebali raspalog, skok i faul sviran, golman leti da se udara? U prvom pol ista situacija, bom Hiros ga smiri sa 35m ..
2 koreografije- 3 bakljade - Manijaci po ko zna koji put
NI PEDALJ![]()
Borac nece dozvolit iznenadjenjeAlemC85 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:51Vi, mi i Sarajevo veceras bas los vikend za ekipe iz vrha table. Jos ako Gosk iznenadi sutra Borac ugodjaj ce biti potpun.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:47Kakvo ludo kolo. Jos nam ostaje ponedjeljak da vidimo sta moze našpanovani i odmorni GOSK, protiv umornog Borca![]()
Ali sta se god desi, fudbal ce se igrati i u utorak![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, supervizor i 3 gosta.