San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 okt 2019, 23:35

Garantovali smo u potpunosti i 24mil LMAa za sezonu 20-21.
Sasvim zasluzeno.Covjek nas nosi zadnje 2 sezone.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 24 okt 2019, 03:10

Dejounte ubija :ljepota:
Dobro igramo zasad, malo se Mills bezveze ispucava.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 04:03

Strasno je sta radimo s loptom.16 izgubljenih,a jos cetvrtina i po da se igra.Ne znam kako uspijevamo voditi uopste? :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 04:11

Ne vjerujem sta gledam.19ta izgubljena. :lol: :lol:

The Spurs have now given up 30 points off turnovers

Sta reci?

20ta.Idemo dalje,tek je 3/4. ;)

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 24 okt 2019, 04:17

NEZALAGANJE je napisao/la:Ne vjerujem sta gledam.19ta izgubljena. :lol: :lol:

Sta reci?

Ma katastrofa pola igraca uopce nezainteresirano za igru.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 04:18

Kugla3 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne vjerujem sta gledam.19ta izgubljena. :lol: :lol:

Sta reci?

Ma katastrofa pola igraca uopce nezainteresirano za igru.
21

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 04:42

Ironija svega je sto ni defanzivno ni ofanzivno uopste ne izgledamo lose,kad NE GUBIMO :twisted: loptu!

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 24 okt 2019, 05:00

NEZALAGANJE je napisao/la:Ironija svega je sto ni defanzivno ni ofanzivno uopste ne izgledamo lose,kad NE GUBIMO :twisted: loptu!
Ajde dobro je dobili smo, mada moraju smanjit broj izgubljeni lopti ovo je katastrofa. Na kraju smo ih ipak stegli i dobili utakmicu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 05:04

Kugla3 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ironija svega je sto ni defanzivno ni ofanzivno uopste ne izgledamo lose,kad NE GUBIMO :twisted: loptu!
Ajde dobro je dobili smo, mada moraju smanjit broj izgubljeni lopti ovo je katastrofa. Na kraju smo ih ipak stegli i dobili utakmicu.
Po to je prica utakmice.I pored toga zabijes 120p.
Ali hajde,bar znamo na cemu treba raditi.

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 24 okt 2019, 15:45

Steta sto patfo nije poslusao @nez za thybullea, prejeben ce biti defanzivac, a ti si ga iskopo bio kada je prjektovan kao 50+ pik

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 15:58

kemo10 je napisao/la:Steta sto patfo nije poslusao @nez za thybullea, prejeben ce biti defanzivac, a ti si ga iskopo bio kada je prjektovan kao 50+ pik
Ja sam ga davno uocio,zaista.Uklopio bi nam se odmah,jer je zreo i ima vise godina na koledzu pored svih svojih vrlina.

S druge strane,razumijem i odluku PATFOa da se ne biraju igraci koji su odmah spremni pomoci i koji imaju nesto nizi upside. Zasto?

Mi trenutno nismo ekipa koja je u borbi za titulu,nema nas u lutriji,tako da i jeste logicno birati igrace koji potencijalno imaju veci upside,a kojima je potrebno par godina razvoja da dodju do zeljenog nivoa.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 24 okt 2019, 21:23

Dejounte :ljepota: :ljepota: koliko sam vidio mi smo 4cet odigrali na zavidnom nivou, ostalo je bilo na 60%. Strasno fino izgledamo. Imat cemo mi sta reci ove sezone.
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 okt 2019, 22:29

Mig_Mig je napisao/la:Dejounte :ljepota: :ljepota: koliko sam vidio mi smo 4cet odigrali na zavidnom nivou, ostalo je bilo na 60%. Strasno fino izgledamo. Imat cemo mi sta reci ove sezone.
Roster je strasno sirok.Sinoc uopste nisu igrali Carroll i Lonnie, sto dovoljno govori o tome.

Nadalje, zabili smo 120p, a da smo izgubili 20+ lopti, da DDR bas nije imao svoju noc i da nismo dali preko 10 trojki.To je pravi raritet u danasnjem NBAu.

Pisao sam vec ranije, rotacija mi se jako svidja, samo tokom sezone ocekujem 2 stvari.
Prva je da Lonnie preskoci Belinellia u rotaciji.Za sada mi je razumljivo sto Belinelli ima prednost.Lonnie treba da zasluzi svoje minute i treba pokazati da je jasno bolji od ovog.U tome jos uvijek oscilira.Isto tako, da u potpunosti sad klupiras Belinellia, od njega onda nemas nista, a potreban je zbog spacinga.Nismo ekipa koja ima previse sutera.

Druga stvar je da tokom sezone konacno vidimo duo Murray-White zajedno na parketu.I ta odluka da trenutno ne dijele parket zajedno mi je razumljiva.White treba da se uigra sa 2.petorkom, a Murray treba pronaci svoj ritam, a da pri tome ne igra velike minute odmah u startu.Dokaz tome je cinjenica da je i pored strasne partije sinoc igrao samo 24min.Takodje, White mnogo oklijeva sa svojim sutem i to trenutno ne bi bila dobra kombinacija.

I za kraj, treba pohvaliti nastup Lylesa sinoc.Sve sto sam pisao za njega u predsezoni, sinoc je potvrdio.Solidan defanzivno i skakacki MNOGO bolji nego sam to uopste ocekivao.Nekoliko skokova "u prometu" sto se kaze i tu me prijatno iznenadio.Sinoc ga je sluzio i sut oko kosa i odmah je to druga dimenzija.Pocne li pogadjati i trojke, mogao bi biti najbolji reklamacijski projekat jos od Boboa.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 okt 2019, 22:33

Pa zadnja dinastija je nastala tako sto play Goldena je dobio manji ugovor od ocekivanog zbog povrede.
Pa jednom kad ga je brutalno nadigrao , organizacija je oko njega mogla napravit strasnu ekipu.

Eh sad Murray vjerovatno nece biti MVP tip igraca (vjerovatno :zviz: )al sanse da nece nadigrati ugovor su male,jedino povezane sa povredama.I produzenje pred sezonu je bilo kljuc jer da odigra onako kako ocekujem da odigra dogodine bi pricali 100 + mil. i malo se preznojili da ostane.Bio je clan najbolje defanzivne petorke u drugoj sezoni.Napredovao vec ofanzivno.Pred pocetak prosle sezone svi su ga haypali iz organizacije da je spreman za novi iskorak,povreda i onda 12 mjeseci kvalitetnog oporavka i dodatnog napredovanja.Sut izgleda dobro,jako dobro.

Samo meni to nije bilo nikad osnovna stvar kod njega jer bez kvalitetnog suta moze imati all star impact.Bolji i cvrsci handle sto pokazuje od predsezone do prve tekme,gdje ima elitnu brzinu,dug korak,duge ruke da zavrsi na obrucu al treba ta kontrola lopte da to isporuci.Pravi visak lagano,pravi dobre odluke,razigrava.Defanzivno uff ima sve od fizikalija preko razumijevanja ove igre.

Dao si ugovor liku koji je propustio 12 mjeseci i to uvijek ima odredjeni rizik al posao je bio potreban.
Dal cap rastao ili ne zbog Kine pricas o prosjecnom starter level novcu.

Nije da sam puno optimisticniji oko ekipe ehm.

Mozda da Pop zaigra konacno Derricka i DeJountea zajedno? ehm? malo barem?
LMA,DeRozen i kako cemo pristupit tom novom ugovoru,eventualnom trejdu? tokom sezone bit ce zanimljivo.

Al trenutno ne mislim i ne gledam previse kako to izgleda timski.Bitnije da ova mlada grupa koja ce biti dio nove ekipe,isporucuje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 okt 2019, 12:57

Gledam malo raspored i moze se reci da nam je ovo bas bitan dio sezone. Relativno lagan sa dosta domacih utakmica.
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 okt 2019, 13:41

Mig_Mig je napisao/la:Gledam malo raspored i moze se reci da nam je ovo bas bitan dio sezone. Relativno lagan sa dosta domacih utakmica.
Pa dobro,mi uvijek u pocetku imamo vise domacih tekmi zbog RRTa kasnije,ali ne znam da je raspored bas nesto lagan.

Poslije ove tekme veceras,imas gostovanje POR,a onda idemo na b2b LAC i GSW.Zatim dolaze LAL,pa ides ATL.Bukvalno 5 tekmi gdje svasta moze biti,iako licno ocekujem 3-2 i to bi bio dobar posao.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 okt 2019, 02:09

Patty za kraj prve cetvrtine... :kafa:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 okt 2019, 02:31

Zasto Popovichu vadis Murraya i umjesto Whitea uvodis Millsa? Zasto da nas ljudi trpaju kad ne moraju?? :evil: :evil:

Nije dovoljno sto je na klupi,nego i Mills dobije vise minuta!!!! :x :x

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 okt 2019, 02:35

Usrasmo finu prednost.
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 27 okt 2019, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 okt 2019, 02:36

Pop sa rotacijom Mills-Forbes-DDR "vani" za povratak WSHa! :clap: :clap:

Trebao je i Belinellia umjesto Gaya.Toliko sam ljut da ne mogu opisati kraj ovog poluvremena.Hajde sto nema Walkera,ali dati vise minuta i Millsu i Belinelliu prije Whitea je za zatvora!!Ne zanima me ni spacing ni ku.rci ni palci.NEDOPUSTIVO!!

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.