English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
lagana presica za Jozuna, onaj kvazi penal je kriv za sve, tako da ga nece niko ni pitati za njegovu igru 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gundogan je tek sad poceo pokazivati ono sto je bio u Dortmundu, ne treba se pravit pametnjakovic
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pravi kebabdzijabega_afc je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:41A kad ga pogledaš, izgleda kao da ima 5 kila viška.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:38Gundogan u formi zivota, ovakav nije bio ni u Dortmundu

Da igra u Unitedu, bio bi bolji od Brune i najbolji igrac lige

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jozo ce dobiti nogu jbt. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Uvijek je on bio dobar, samo nije imao sreće sa povredama.

Tanka je linija između trećeg i devetog.

Za ovo drugo si upravu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gundo bolji napadač od Jesusa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meni je taj Jesus vazda bio precijenjen igrač. Ne znam samo gdje njega iskopaše za one pare.
To može sporiti samo onaj ko nema oči.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta je frajer uradio od Alija, čovjek se jedva kreće koliko je van ritma. Spremniji su likovi na terminima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da
Nije prvi put da City igra najbolji fudbal u vrijeme njegovih povreda
Osim centarsuta sta Kevin radi jos korisno na terenu to je pitanje

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ok,
sada bi mogla i tabela
sada bi mogla i tabela
Bez Aguera ,Kevina , Gundogana vjerovatno ulazi se u najgušći i najteži raspored od početka sezone. Katastrofa , dzaba je i kad te krene kad se dešavaju neki popratni pehovi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Digli su formu baš dosta. Igrači na početku sezone nisu ni na šta ličili, bez pravih priprema se ušlo, virus je sve poremetio. Tek sad hvataju takmičarsku formu i dostižu adekvatnu radnu temperaturu. Sterling igra strašno već desetak tekmi, konstantno ulazi u driblinge i pravi razliku po stranama, Gundogan u formi života, Foden odličan, Bernardo se probudio, Cancelo isto. Štoperi su već duži period na nivou. Evo i Aguero se vratio da zamijeni brazilskog nesretnika koji jedini ne može meda s kašike a najviše lopti potroši.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
TOP4:
City
Leicester
United
Chelsea
City
Leicester
United
Chelsea
Joj smiješne lige
- BoixosNois1899
- Kontakt:
City je definitivno najbolja ekipa Europe trenutno.
16 uzastopnih pobjeda jbt.
16 uzastopnih pobjeda jbt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies