Nisam znao da i vi imate vasega siama...hoce to kad se posjete Grude u bilo koje doba godine...jos ako mentor u to vrijeme drzi predavanje.. samo nebo je granica..
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Juventini opet po svome
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pa jeste regularan, ali je i na prvoj slici regularan.. sto to u praksi nije bio slucaj.
Max Allegri
-
koeficijent
- Kontakt:
Šta se ti javljaš čobane, jučer psuješ majke na Interovoj temi pa nazad u rupu.Mig_Mig je napisao/la: ↑11 feb 2024, 09:54Pa jeste regularan, ali je i na prvoj slici regularan.. sto to u praksi nije bio slucaj.
Kakvi su šizofreni bolesnici većina Juventina, žao mi normalnih navijača.
Razlika dvije situacije u jednoj igrač u ofsajdu završi na putu između lopte i golmana u drugoj lopta ide skroz na drugu stranu i Thuram ne pravi nikakav kontakt s Patriciom.
Mene bi stid bilo išta napisati o ekipi protiv koje nisam prešao centar čitavu utakmicu.
A šta ćemo s ovim?

Pavard igra loptom i dobija obe šake u glavu.
Prije par kola N'Zola uopće nije igrao loptom, pa je opet bio penal radi šake u glavu.
To misliš jer sudiš po slici, nađi video obe situacije pa nećeš tako razmišljati. Thuram nije bio na putanji lopte niti je smetao golmanu za razliku od te druge situacije
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kazu Bokserski sudija bio suzdrzan
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zbog milimetarskog ofsajda poništi VAR gol decenije u Genovi, a možda i gol stoljeća
Scalvini ga zabi tako što je udario loptu bez kopačke, ne znam da li se to ikada desilo, ja ne pamtim
Scalvini ga zabi tako što je udario loptu bez kopačke, ne znam da li se to ikada desilo, ja ne pamtim
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ispod radara prolazi odlična sezona Atalante. Drže čvrsto 4.mjesto ispred jake konkurencije u borbi za LP
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nisam znao da je Inter dogovorio Zielinskog od ljeta. Strasno dobar posao rade sa ovim free transferima.
Il Club più titolato al mondo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
To ti je kad u ekipi imaš svjetsku klasu kao što je Rafael, jednim potezom riješi sve
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
On i Taremi bi trebalo da dodju bez odstete
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
kako nezasluzeno
ubise ih i primise gol
milan ciganska ekipa
ubise ih i primise gol
milan ciganska ekipa
-
koeficijent
- Kontakt:
Ne znam kada sam se više nasekirao kao neutralni posmatrač.
Dvije ekipe s toliko potencijala, ali džaba kada ne postoji nikakav plan ni automatizam u zadnjoj trećini.
Mazzarri je uspio u dva mjeseca doći do toga da je glavni igrač za kojeg se stvara prostor Mazzocchi.
Pioliju i nakon 5 godina jedini plan gurnuti loptu lijevo i molitva da neko od njih dvojice napravi razliku. S normalnim trenerom Milan bi ovo smeće od Napolija rutinirao 3-0.
Dvije ekipe s toliko potencijala, ali džaba kada ne postoji nikakav plan ni automatizam u zadnjoj trećini.
Mazzarri je uspio u dva mjeseca doći do toga da je glavni igrač za kojeg se stvara prostor Mazzocchi.
Pioliju i nakon 5 godina jedini plan gurnuti loptu lijevo i molitva da neko od njih dvojice napravi razliku. S normalnim trenerom Milan bi ovo smeće od Napolija rutinirao 3-0.
Bas su nas ubili, jedva da su 2 puta opucali po golu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pioli babo
Nadamo se svi da babo dobija podrsku i iduce sezone.
Salu na stranu, al ja imam osjecaj da je on u modu pukog prezivljavanja skoro dvije godine. Ne vidim apsolutno nikakvog napretka u igri milana bez obzira sto mu tako te pojedine statistike idu na ruku. Milanu jednostavno treba bolji trener, jer ovaj je svoj plafon dobrano probio osvajanjem onog skudeta, a sve poslije toga je postepeno vracanje u njegovu stvarnu trenersku realnost i mogucnosti.
Pioli izvlači maksimum iz ove ekipe. Druga stvar opanaka je ta što su navijači precijenili svoj mercato pa prije početka sezone se proglasili prvakom. Vidjet će na ljeto kad neko drugi sjedne, bit će ovogodišnji Napoli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.