mirza ima 12 pt. 3 skoka i 2 asistencijebavarian_bk je napisao/la:Ko ubaci onu loptu nakon ofanzivnog skoka , kad je Johnson sutao za 3? Mirza ili Blatche?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
a jes i meni je i to kad je kreno da sutasejo12 je napisao/la:Samo je smijesno i zalosno sutra ce ga opet svi dizati u nebo a sljedecu tekmu koju podbaci odma trade odma ovo ono... jadan smo mi narod![]()
i PS jel kome zastekao firstrow?

Ocekivano je bilo da ce ostati sjediti . Uci ce vjerovatno opet poslije . 12 minuta prvo poluvrijjeme . Zlatno .
Pa "moli" se za trade zato sto mu ne daju da igra, a ne zato sto nema kvaliteta..sejo12 je napisao/la:Samo je smijesno i zalosno sutra ce ga opet svi dizati u nebo a sljedecu tekmu koju podbaci odma trade odma ovo ono... jadan smo mi narod![]()
U ovoj tekmi 5 igrac po minutama, po poenima odma' iza Brooka. I samo je Brook uzeo vise suteva od Mirze

Po terenu leti ko navijen, ogromnu zelju(uz znanje) pokazuje da se nametne. Ako uz ovakvu igru ne moze izborit' solidnu minutazu, onda ne znam..
nek odmori covjek, zasluzio je...i onako u odbrani sto neko rece, cuva 3x brzeg covjeka, i ovo je super, kako igra u napadu....
provjerite, koliko ima faulova?
Kindže, kindže...
odlicna igra,vidi se napredak u njegovoj igri 

-
- Kontakt:
A baš se zarakijalo 

**** ga pratim preko tel kako Mirza **** upali toplap ono celavi ga izvede i do kraja pp nece ulaziti !
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- sagitarius
- Kontakt:
11:30 igrao , 12 poena 3 rb 2 ass , dosta od njega za ovi 11 min, nek malo odmori i pet u 3/4 po par trica ide 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ako Bog da, ovaj 15 oktobar biti će zapamćen .. Mirza, plasman na SP, Bajram 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
**** majku da ja igram ne bih ovako sretan bio

sejo nemoj me tjerat da radi budale kao sto si ti dobijem putovanje u banovice..nemoj molim te brate...nemoj mi kvarit slavlje svojim izjavama..i NEMOJ mi kvariti ovih 12 poena 3 skoka i 2 asistencijasejo12 je napisao/la:pa ima covjece prelistaj forum dvije stranice o tome da treba traziti trade da nema sta traziti u netsimaMT3 je napisao/la:kakve veze ima trade u pm???sejo12 je napisao/la:Samo je smijesno i zalosno sutra ce ga opet svi dizati u nebo a sljedecu tekmu koju podbaci odma trade odma ovo ono... jadan smo mi narod![]()
Koliko je najvise dao poena u jednoj utakmici,veceras bi mogo postavit rekord svoj ako ovako nastavi ??
XGuarin14 je napisao/la:**** majku da ja igram ne bih ovako sretan bio![]()

Adibhf88 je napisao/la:nek odmori covjek, zasluzio je...i onako u odbrani sto neko rece, cuva 3x brzeg covjeka, i ovo je super, kako igra u napadu....
1 faul ima Mirza
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Adibhf88 je napisao/la:nek odmori covjek, zasluzio je...i onako u odbrani sto neko rece, cuva 3x brzeg covjeka, i ovo je super, kako igra u napadu....
1 faul pise na NBA.com
3 skoka
2 asistencije
12 pts
11:31 minuta
u takmičarskim je najviše dao Sacramentu, 14 poena .. u pripremnim je najviše dao 18 poena Bostonuterabajt je napisao/la:Koliko je najvise dao poena u jednoj utakmici,veceras bi mogo postavit rekord svoj ako ovako nastavi ??

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 15 okt 2013, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
prosle godine u pripremnoj bostonu 18terabajt je napisao/la:Koliko je najvise dao poena u jednoj utakmici,veceras bi mogo postavit rekord svoj ako ovako nastavi ??
BLATCHE 0/4 oces se ti s gazdom udarat sincino moja
MTV MT3 TITO 3/3 trice i ono sto je NAJVAZNIJE zapamtite braco VELICANSTVENA ODBRANA
MTV MT3 TITO 3/3 trice i ono sto je NAJVAZNIJE zapamtite braco VELICANSTVENA ODBRANA
12 minuta na kraju ce nagurati na 20-25 min
odlicna minutaza i igra za sad idemo na 20 poena mirza 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.