Ne ovaj put.. idemo po pobjedu !SIR je napisao/la:Samo da vas pozdravim srdacno, blizi se taj nastavak prvenstva sta ocekujete od utakmice na Tusnju?ja licno mislim da ce biti rezultat 1-1, 0-1
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Protiv Sarajeva samo pobjeda dolazi u obzir, jos kad se doda da nam dolazi Zeljo, Velez, Borac, Zrinjski i Celik plus Sarajevo, to je 6 domacih jakih utakmica.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 01 mar 2012, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dobro ja sam samo zelio da vidim vase misljenje, ja i dalje mislim da ce biti 0-1, ili 1-1 nesto mi tako mirisefukara87 je napisao/la:Protiv Sarajeva samo pobjeda dolazi u obzir, jos kad se doda da nam dolazi Zeljo, Velez, Borac, Zrinjski plus Sarajevo, to je 5 domacih jakih utakmica.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
st aje ovo brate Miki fizicko negdje predavao u osnovnoj skoli i nama dosao da igra?fukara87 je napisao/la:malo sam cacko po netu i naletim na stranicu od Mikija http://takeshi-miki.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz Mikija ostaje i Kenan Cejvanovic u timu. sto je naravnoo dobroo po nas

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako imas Google Chrome imaš opcij da ti atuomatski prevece ili na google translateuSaltCityAttack je napisao/la:st aje ovo brate Miki fizicko negdje predavao u osnovnoj skoli i nama dosao da igra?fukara87 je napisao/la:malo sam cacko po netu i naletim na stranicu od Mikija http://takeshi-miki.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz Mikija ostaje i Kenan Cejvanovic u timu. sto je naravnoo dobroo po naszezam se, ali fakat kad bi razumio ovo bilo bi dobro

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
SAlt City ovo je sala Osnovne skole Tusanj, a ovu su klinci iz Slobode ja mislim.
Sloboda je moja nacija
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000219124399" onclick="window.open(this.href);return false; nema u ovom mikiju metar i 20 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Sto si ti uporan na nasoj temi, ja se pitam i zapeli ste za tog Mikija ko da je Makoto Nagano. Vama ce vas Damir da uvali 2 gola i posalje vas kuci pjevajuci. Nema potrebe da se bojite Mikija .
Sloboda je moja nacija
samo kerove neke slika, mogu mislit sve ce nam lutalice pojest
Danas citam u avazu izjavu Vojvodica,i kaze da ga brine neefikasnost igraca imali su par dobrih prilika u prijateljskim mecevima,ali slabo su realizirali dobre prilike i nada se da ce to uspjeti rijesiti do pocetka proljetnog dijela.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Dogovorili se Sloboda i Kenan Čejvanović: Na Tušnju do kraja sezone!
Nakon što je još od januara trenirao sa ekipom Slobode i igrao pripremne utakmice, Kenan Čejvanović, bivši prvotimac sa Tušnja, napokon je i dogovorio saradnju sa „crveno-crnim“.
Naime, jučer je je dobio sve potrebne dokumente iz bivšeg kluba NK Karlovac i HNS-a, što je bio preduslov za njegovu registraciju.
- Kenan se dogovorio sa rukovodstvom kluba i bit će naš igrač do kraja prvenstva. Ne treba posebno napominjati da se radi o kvalitetnom pojačanju za našu ekipu – potvrdio nam je Darko Vojvodić, šef struke na Tušnju.
Pored kvalitetnog stopera, u zimskom prijelaznom roku u Slobodu su došli Damir Hadžić, Almir Šmigalović (Sarajevo), Almir Bekić (Dinamo), Riad Demić (Velež), Adnan Likić (Karlovac), Mirza Rizvanović (Olimpic), te Japanac Miki Takeshi.
Do početka prvenstva 10. marta, kada Sloboda dočekuje Sarajevo, svi novopridošli igrači bi trebali biti i registrovani.
Nakon što je još od januara trenirao sa ekipom Slobode i igrao pripremne utakmice, Kenan Čejvanović, bivši prvotimac sa Tušnja, napokon je i dogovorio saradnju sa „crveno-crnim“.
Naime, jučer je je dobio sve potrebne dokumente iz bivšeg kluba NK Karlovac i HNS-a, što je bio preduslov za njegovu registraciju.
- Kenan se dogovorio sa rukovodstvom kluba i bit će naš igrač do kraja prvenstva. Ne treba posebno napominjati da se radi o kvalitetnom pojačanju za našu ekipu – potvrdio nam je Darko Vojvodić, šef struke na Tušnju.
Pored kvalitetnog stopera, u zimskom prijelaznom roku u Slobodu su došli Damir Hadžić, Almir Šmigalović (Sarajevo), Almir Bekić (Dinamo), Riad Demić (Velež), Adnan Likić (Karlovac), Mirza Rizvanović (Olimpic), te Japanac Miki Takeshi.
Do početka prvenstva 10. marta, kada Sloboda dočekuje Sarajevo, svi novopridošli igrači bi trebali biti i registrovani.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Prodajem akomulatore na B tribini, zainteresovani nek se jave do 10.marta, vrlo povoljnoSaltCityAttack je napisao/la:Eto super.VolimTz je napisao/la:pa Fukaru87 znam ja tako da nemas potrebe da se sikiras..ja garantujem za njega i ako ponekad zna svljat po forumu, kao neki dan o StaniSaltCityAttack je napisao/la:
Nema potrebe da mu pišeš o tome po forumu, ako nisi siguran ko stoji iza tog nicka. Ako ga interesuje reći će mu bilo ko od ekipa jer svi znaju kad budu sastanci i ostalo...uglavnom nije niko sa strane i znam kome bi rekao sta, a kome nebi..po meni su jedino jos provjereni momci slani grad, ultrasstile_tz,classic i jos par momaka neda mi se sad traziti nickove ..ostale i ne znam ebiga ko pise vise ovdje, a vjerujem da ih ima jos ..znaci Fukara87 nije niko strani definitivno moja odgovornost
A ostale bih zamolio ukoliko vam se javi neko neprovjeren i zatraži bilo šta, i predstavi se bilo kako, da mu ne vjerujete. Jer sve što bilo koga interesuje i zanima u gradu može saznati za 5 min.

Imao sam i ja s nekim raspravu kad sam napravio novi acc. na ovom nesto je bilo u vezi utakmice ja mislim sa Kozarom kada sam samo spomenuo "nas 15.ak" koji smo stojali na bivsem istoku,tj. sad brdencetu i odma sam napadnut kako da ne pisem gdje smo stojali, a u stvari svi su bili akademski gradjani Tuzle

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
- Kontakt:
Kod Mikija na Fb pise Lives in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, idem mu pisati privatnu poruku da promjeni pod hitno
btw. pricao sam s igracem jednim danas na kafi, povrjedjen je Miki, zadnju lozu malo sje*ao, al par dana pauze samo

btw. pricao sam s igracem jednim danas na kafi, povrjedjen je Miki, zadnju lozu malo sje*ao, al par dana pauze samo

Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
To mu stoji od kad je igro u Unisu, i istina je da je igro bio u Unisu jer je odatle uzeta ispisnica za njega.nekad^navijac je napisao/la:Kod Mikija na Fb pise Lives in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, idem mu pisati privatnu poruku da promjeni pod hitno![]()
![]()
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
-
- Kontakt:
Na pripremama ja mislim samo da je bio, pa ga je Vojvoda zvaoclassic je napisao/la:To mu stoji od kad je igro u Unisu, i istina je da je igro bio u Unisu jer je odatle uzeta ispisnica za njega.nekad^navijac je napisao/la:Kod Mikija na Fb pise Lives in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, idem mu pisati privatnu poruku da promjeni pod hitno![]()
![]()

Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
-
- Kontakt:
nekad^navijac je napisao/la:Na pripremama ja mislim samo da je bio, pa ga je Vojvoda zvaoclassic je napisao/la:To mu stoji od kad je igro u Unisu, i istina je da je igro bio u Unisu jer je odatle uzeta ispisnica za njega.nekad^navijac je napisao/la:Kod Mikija na Fb pise Lives in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, idem mu pisati privatnu poruku da promjeni pod hitno![]()
![]()
26.01.2012
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda