ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Navlaci se Rafi ko Barci birvaktili, 'ta ce jadan ne moze sam pobjedit Goffinu bez sudijske pomoci
Zezam se, greska Muriera ali Nadal je digao nivo, pogodio nekoliko odlicnih riterna u posljednjih 10 centi, forehand poceo jace udaraci, postao ofanzivniji i eto rezultata
Zezam se, greska Muriera ali Nadal je digao nivo, pogodio nekoliko odlicnih riterna u posljednjih 10 centi, forehand poceo jace udaraci, postao ofanzivniji i eto rezultata
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma da, nije velika razlika 3-4 i servis i 4-3 i servis, sitnica jedna mala
Pa nije cudno da mu se navlaci, Realovac je za Boga miloga! On i ocekuje da ima tu privilegiju!
Sad ce dr. Davidu proraditi belgijski inat!!!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Eh da se Realu navlacilo vjerovatno bi u regularnom bilo 3:1 za njih i izbjegli bi produzetke, ovako pola sata umorniji cekaju elklasiko, a nisu trebali.Effenberg je napisao/la:Pa nije cudno da mu se navlaci, Realovac je za Boga miloga! On i ocekuje da ima tu privilegiju!
Tuga
Proradio je i forhend i bekend i sta drugo ocekivati osim rutinski dobijenog seta.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Upravo, nema se sta pjenit za ovo, prije ili kasnije bi mu Nadal vratio brejk, samo je pitanje trenutka bilo, kad forehand radi i kad pljuste ovi vineri iz njega znas da je Rafa dobar i da treba bit optimistaalex1991 je napisao/la:Proradio je i forhend i bekend i sta drugo ocekivati osim rutinski dobijenog seta.
Eh kako mi je samo zao sto se Novak jucer ne provuce nekako da ga danas oduci od tenisa Rafa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AshburtonG
- Kontakt:
Sto je najgore Nadal nije ni trazio provjeru, ovaj je sam sisao
Sad bezveze Nadalu zvizdi raja
Sad bezveze Nadalu zvizdi raja
Ali gledaj ovih debila u publici Nadalu zvizde 
Ma publika kao publika, pola od njih je tu razmazena elita kojoj je cilj biti vidjen na tribinama teniskog meca u famoznom Monte Carlu, vjerovatno i ne kontaju sta zapravo desilo nego po automatizmu zvizde Nadalu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sudija je uništio meč. Protiv tih velikih nemaš puno šansi i onu jednu što je dobio je sudija vratio Nadalu. Bravo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Osjeti i simpaticni Goffin kraljevu moc na svojim ledjima, ostaje Veliki zal zbog one sudijske greske jer bi 6:4 6:1 izgledalo mnogo ljepse od 6:3 6:1 za navijace Goffina tj.one koje navijaju za njega samo iz razloga jer igra protiv Nadala.
Nadal brutalan, iz meca u mec dize igru, u ovom je udarao najjaci i najbolji forehand do sad na turniru, diktirao tempo i samo nas podsjetio da tu ofanzivnog materijala itekako ima samo kad se hoce i kad nuzda natjera, ritern je najveca prednost koju je dobio na sljaci definitivno, uz kretanje
Jos kad uzmes u obzir da ovo do RGa moze i mora biti samo jos bolje... boze zdravlja, jedino sto preostaje.
Daj nam jos tog Ramosa pa da brojimo do 29
Eh Novace Novace, i ti znas kad treba izgubit..

Jos kad uzmes u obzir da ovo do RGa moze i mora biti samo jos bolje... boze zdravlja, jedino sto preostaje.
Daj nam jos tog Ramosa pa da brojimo do 29
Federer i Nadal ce sve su prilike uzeti prva 3 mastersa, prvo GS finale u godini njih dvojica odigrali, jel ovo 2008. ?moj uzor-S.G je napisao/la:Yebes sve, ne volim ga nimalo ali ovo što radi na sljaci nije realno.
Ej moj Davide, gofno jedno! 
Svi koji imaju oci su vidili da je mec nariktan!
Svi koji imaju oci su vidili da je mec nariktan!
Coronados de gloria vivamos,
HE se mora uvesti i na turnire na šljaci.
Veteransko proljeće 
Na stranu, vidi se stvarno razlika u konkurenciji, Đoković je fantastičan igrač, ali je imao smiješnu konkurenciju zadnjih par godina, bio je najbolji od ostalih, ali morao je biti jer stvarno su mu najveće prepreke bili Murray i Federer koji je bio veoma loš.
Nadala nikad ne treba potcijeniti, mislim jedna je stvar što je na šljaci drugi igrač, spora podloga, dobije na kretanju zbog spore podloge i naravno FH kojim ovaj visoki spin izbacuje protivnike totalno, Nadal ove sreće također fine žrijebove valja
ali realno sada najveća prepreka ove godine mu je Federer i da istog nije bilo, Nadal bi bio zasigurno najbolji u ovom dijelu sezone.
Neka mu je sretno i da osvoji ovu desetu, a što se tiče Slamova, neka odradi taj RG i prepusti babuci da prešiša Samprasa i zacementira tron na Wimbledonu
Na stranu, vidi se stvarno razlika u konkurenciji, Đoković je fantastičan igrač, ali je imao smiješnu konkurenciju zadnjih par godina, bio je najbolji od ostalih, ali morao je biti jer stvarno su mu najveće prepreke bili Murray i Federer koji je bio veoma loš.
Nadala nikad ne treba potcijeniti, mislim jedna je stvar što je na šljaci drugi igrač, spora podloga, dobije na kretanju zbog spore podloge i naravno FH kojim ovaj visoki spin izbacuje protivnike totalno, Nadal ove sreće također fine žrijebove valja
Neka mu je sretno i da osvoji ovu desetu, a što se tiče Slamova, neka odradi taj RG i prepusti babuci da prešiša Samprasa i zacementira tron na Wimbledonu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ta situacija je promjenila cijeli tok meča, da je poveo 4-2 ko zna možda bi set i osvojio a ovako Nadal dobi gratis game. Ovo nije sitnica, na nivou offside-a protiv Nigerije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bodi123 je napisao/la:Nadal brutalan, iz meca u mec dize igru, u ovom je udarao najjaci i najbolji forehand do sad na turniru, diktirao tempo i samo nas podsjetio da tu ofanzivnog materijala itekako ima samo kad se hoce i kad nuzda natjera, ritern je najveca prednost koju je dobio na sljaci definitivno, uz kretanje![]()
Daj nam jos tog Ramosa pa da brojimo do 29![]()
Federer i Nadal ce sve su prilike uzeti prva 3 mastersa, prvo GS finale u godini njih dvojica odigrali, jel ovo 2008. ?moj uzor-S.G je napisao/la:Yebes sve, ne volim ga nimalo ali ovo što radi na sljaci nije realno.![]()
Kad sam ja ikad rekao da je bolje kad igra ofanzivije. Vjerovali ili ne to je tako cak i na sljaci. Na AO je bio strasno agresivan, skracivao sto vise poene, zato je i dogurao do finala. Dovoljno je pogledati finale i vidjet ce se o cemu pricam.
Nema on vise 25 godina da se samo moze branit i trcat tamo-vamo konstantno i pogadjati linije, stizati sve zivo. Nerealno je i ocekivati da to radi u 30im godinama. Bude toga naravno, to je Nadal, ali po meni ce vise uspjeha imati sada u buducnosti sa agresivnijim tenisom, a ima talenat i za to.
27.10.2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Idemo Rafa sutra po 10 MC
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Jedna od najvećih kradja u historiji tenisa, nevjerovatno nešto, što je Murije sišao da provjeri trag, sami Bog zna.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.