sve si opisao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sve si opisao
Neka hvala,bice na trzistu boljih igraca samo treba pametno sve odraditi. Prvo se rijesiti dosta igraca koji imaju dobra primanja a ucinak minimum.
Taj ljigo kad je dolazio rekao sam da nije karakter za Sarajevo,da je ljiga i covjek sa sto lica napadose me da mrzim sandzaklije ovdje. Ljakse vazda bio,igrac kojeg nikad nebi pomislio da dovedem u klub al ne pitam se ja.One basne sto on prica na to levati padaju,za njega su klosari tipa Mirze,on kod ozbiljnog trenera nema mjesto ni na tribinamaGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 nov 2023, 12:02On je svoje završio nakon tekme s Borcem. Nema Rožman šta pričati s njim. Bezobrazluk i aroganciju može prosipati negdje drugo od zimske pauze.
Ili pročitaj fino, ili nemoj odgovarati, za dobrobit foruma.
Nego reci ti meni ko je koga,nako na distanci rozman visociji mogao ga je pogadjati direktima i front kikovima...sa druge strane Ziljkic je mogao ici u tijelo pa bacati neku bombu,neki cep odozdo Rozmanu...Ne znam,al opet ja bih se kladio Rozman na bodove uzeo.
Ja ga neki dan spominjao, legao bi nam ko budali šamar. Pa mozda i ima šanse, cesto nije starter, stalno ga mjenja cesto je izlazio s terena nezadovoljan. Prava 10 tka nije lijen igrac krece se dobro zna podvaliti loptu a Bgm i zabiti.
Prvo i zadnje tačno, ovo između je upitno
Pročitaj ti ponovno šta sam napisao pa odgovaraj.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Konzerva, MaroonBjelave, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, VolimBiH96 i 68 gostiju.