A jbg nisam ja vidovit.Pegi10 je napisao/la:Dex kad vec linkas salji i meni![]()
Pozdrav bagrcavi bila bi dobra fora da na kraju nije onako ispalo![]()

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A jbg nisam ja vidovit.Pegi10 je napisao/la:Dex kad vec linkas salji i meni![]()
Pozdrav bagrcavi bila bi dobra fora da na kraju nije onako ispalo![]()
Naravno da moze, nikakva velika procedura nije.jasmin10 je napisao/la:Može li se registrovati na transfermarkt? Jaran pokušava, ali kaže ne može.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kiša včrsOtelo je napisao/la:Malice kakvo je vrijeme sutra i prekosutra ?
Do podne kiša a poslije stabilizacija a u petak lijepo vrijeme ali ne vruće kao jučer i danas.Otelo je napisao/la:Malice kakvo je vrijeme sutra i prekosutra ?
Ne postoji ruzniji jezik od madjarskogJackTheStripper je napisao/la:Hjoj, sto je ovaj holandski jezik ruzan.
Što nije obrnuto, sad moram sve kontra obući od onoga što sam planirao za Dan D.Unofficialpage je napisao/la:Do podne kiša a poslije stabilizacija a u petak lijepo vrijeme ali ne vruće kao jučer i danas.Otelo je napisao/la:Malice kakvo je vrijeme sutra i prekosutra ?
A valjda ne bude kise u Cazinu, moram ici u skolu samo zbog maturskog jer nije htjela potpisati danas kuknjavaUnofficialpage je napisao/la:Do podne kiša a poslije stabilizacija a u petak lijepo vrijeme ali ne vruće kao jučer i danas.Otelo je napisao/la:Malice kakvo je vrijeme sutra i prekosutra ?
Nek' ti je sa srećomBelminM23 je napisao/la:4000 post hoću da mi bude poseban sutra. Ako bog da, da završim školu u pravi vakat.
Unofficialpage je napisao/la:Kako je krenulo svi ćemo u zatvoru završit
Yebote stari, u koju ti teretanu ideš ?Donnie Darko je napisao/la:Pozdrav sa Belmina, jednog od najvećih sinova Crkvica, bio mi je pravo nafakali večerasTrebali bi se češće srest ovako pred tekmu
Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica i 5 gostiju.