Cu rec nogomet se igra i danasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 08:51Sta je ovo kao da popravlja ves masinuSimon Rožman je detektirao problem ali ne zna ga riješiti
![]()
![]()

Cu rec nogomet se igra i danasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 08:51Sta je ovo kao da popravlja ves masinuSimon Rožman je detektirao problem ali ne zna ga riješiti
![]()
![]()
http://bijela-tehnika.e-bih.com/sarajev ... vis-d-o-o/LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2024, 08:58Nema taj dio kod sebeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 08:51Sta je ovo kao da popravlja ves masinuSimon Rožman je detektirao problem ali ne zna ga riješiti
![]()
![]()
Napade me par tvojih neki dan kada sam pisao da se takve stvari ne smiju izjavljivati pred gradski derbi. Evo sto je sebe opro u slucaju poraza nego i igracima dao strasan motiv da odigraju bezvoljno jer ce se kako sef strucnog staba kaze fudbal igrati i od ponedjeljka
U ovoj ligi se Klopp ne bi snasao, moras imati neki staz, uhodati se, kako bi nesto napravio. Drugaciji je mentalni sklop na oranici.Hansestadt je napisao/la: ↑04 mar 2024, 07:36Rozman sasvim dobar trener, osvojio kup sa Domzale i Rijekom, igrao i Evropu sa Rijekom. Mislim uredu, nekad stvarno ne ide, ali rugati se, zvati ga skijasem i slicno, pa upravo je to razlog sto Bosne nema ni na mapi. Jednostavno smo gluplji i gluplji narod.
Janez voli biti iskren i nije nista slagao, samo je zaboravio reci da cemo ga igrati sa gorkim ukusom od ponedeljkaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:15Napade me par tvojih neki dan kada sam pisao da se takve stvari ne smiju izjavljivati pred gradski derbi. Evo sto je sebe opro u slucaju poraza nego i igracima dao strasan motiv da odigraju bezvoljno jer ce se kako sef strucnog staba kaze fudbal igrati i od ponedjeljka![]()
Koliko ste vi uložili ?jurisicduska je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:04Uložiti ovoliko para i dovest 10 igrača a opet isto igrati je za ispitati. Neko tu pere pare. Bolje ste igrali sa Hajdarom i Becom samo jeftinije par miliona. Ni tad niste mogli nikog dobit ni sad.
Bravo majmune! Valjda će se i tvoji pitari postiditi ovog tvog maloumnog posta.
Smijesan trener, to sam govorio davno jos. Bara bara sa Basicem samo sto je ovom bio budzet dva miliona.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2024, 09:18U ovoj ligi se Klopp ne bi snasao, moras imati neki staz, uhodati se, kako bi nesto napravio. Drugaciji je mentalni sklop na oranici.Hansestadt je napisao/la: ↑04 mar 2024, 07:36Rozman sasvim dobar trener, osvojio kup sa Domzale i Rijekom, igrao i Evropu sa Rijekom. Mislim uredu, nekad stvarno ne ide, ali rugati se, zvati ga skijasem i slicno, pa upravo je to razlog sto Bosne nema ni na mapi. Jednostavno smo gluplji i gluplji narod.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tatamata1946 i 11 gostiju.