Onaj šalje onu u kuhinju, njoj smeta godišnji odmor, oni pričaju o Ronaldu i kol'ko imamo od dva sletanja na aerodrom (dobar fazon moram priznat
Helem nejse, tema nam je otišla u strogi trok.urac
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
drug ako budemo palili baklje sad u kvalifikacijama propast cemoChWilla je napisao/la:pa ne pale ni što ga mrze, to je sigurno. nego nedostaje svijesti...
nek peglam kao žensko to mi je posao kako bi rekli pacinaribistrikboy je napisao/la:Svraka je do neki dan bio sa repkom trenirao,znaci nije imao odmora,Adilovic je opravdano izostao,sto kako nije bitno,Amar mu je dopustio,Urdinov takodjer,peglas bas
Pa eto nazovi i pitaj ga sto ga nije bilo i ne zachatavaj temu glupostima...likusa je napisao/la:nek peglam kao žensko to mi je posao kako bi rekli pacinaribistrikboy je napisao/la:Svraka je do neki dan bio sa repkom trenirao,znaci nije imao odmora,Adilovic je opravdano izostao,sto kako nije bitno,Amar mu je dopustio,Urdinov takodjer,peglas bas![]()
moji komentari su se odnosili na njega,ni u jednom trenutku za ostale nisam napisala,pogotovo za Svraku
Mozda je momak povrijedjen, mozda ima problema sa koljenom, ramenom, ledjima, a mozda je na pregovorima sa nekim drugim klubom. I na kraju šta tebe boli briga sto je on na odmoru par dana duze ? Ne znam sto ti to toliko smeta.likusa je napisao/la:nek peglam kao žensko to mi je posao kako bi rekli pacinaribistrikboy je napisao/la:Svraka je do neki dan bio sa repkom trenirao,znaci nije imao odmora,Adilovic je opravdano izostao,sto kako nije bitno,Amar mu je dopustio,Urdinov takodjer,peglas bas![]()
moji komentari su se odnosili na njega,ni u jednom trenutku za ostale nisam napisala,pogotovo za Svraku
Tacno...barbarez je napisao/la:Kako ovdije pojedinci razmisljaju isto da su vodjeni crkvenim dogmama iz srednjeg vijeka.ne smijes nista ptigovorit
Jos na sabahu se skupiliTMmanija2012 je napisao/la:Znaci poceo raspust
Svima je stalo osim tebizeljooooo je napisao/la:Sve vi znate čim nečija mišljenja odudaraju od vaših ispraznih više i utopija odmah je neko na raspustu ili je pitar, dosta vas je više sa tim pričama svako ima pravo na svoje mišljenje, a čim komentariše na ovoj temi znači i da mu je stalo do boljitka FK Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.