PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
skini novi folder sa grbovima i ubaci ga u kitserver .. zatim ga reinstaliraj i igraj. Koristimo deemaz 8.0 patch
Sloboda Tuzla !!!
OK , nabaviću ja orginalni 0_text i e_text , kitserver ću reinstalirati a deemaz već imam skinut , ali on samo ubacuje kopačke, lica & frizure i dresove ako se ne varam ?
kitserver ti ubacuje sve ukljucujuci i tranfere (mada nije potreban za online igranje). Dakle od Ompov filea , grbova , lica , frizura , kopackih , stadiona do graficke. Aspolutno sve
Sloboda Tuzla !!!
A to pa moras obrisati stari option file iz documents/konami/pes6/save/ i onda obrises onaj fajl unutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znam , nego kod mene je problem što su mi 0_text i e_text iz Phoenix patcha ... Ubaciću ta dva orginalna fajla , reinstalirat kitserver, ubacit deemaz patch i ona tri fajla što koristite kao patch ... Naravno option file ću izbrisat.
Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Samo da vas pitam još jednu stvar, jel kako bi igrao prijateljske utakmice s nekim, moram bit član lige ili smijem igrat s kojim hoću timom bez obzira što nisam u ligi ?
Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igratviKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano![]()
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Ma ne s kime ću igrat , nego koji tim ću koristit ,npr za prijateljsku utakmicu jel ja smijem uzet , evo lupam , Arsenal , ako nisam učesnik lige i ako Arsenal nije moj tim . To jest , ako nisam učesnik lige smijem li koristiti bilo koji od timova koji se koriste u ligi ?MikiHJ je napisao/la:Pa možeš igrat s kime oćeš tvoja volja koji s kim ćeš igratviKK je napisao/la:Evo uradio sam ono što sam napisao gore, i sve radi kako treba , iliti ko' podmazano![]()
..ma možeš 
Smiješ , na fb grupi objavi da želiš priajateljsku i neko će igrat .. naći će se neka budala 
Sloboda Tuzla !!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hoce , gdje cemo ?jasko_juve je napisao/la:hocel ko ?
-
jasko_juve
- Kontakt:
eubavarian_bk je napisao/la:Hoce , gdje cemo ?jasko_juve je napisao/la:hocel ko ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sime evo mozda ti se otvori pozicija u ligi 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:preuzimam od pon. Sienu
Da da , najviše zahvaljujući meni
Sloboda Tuzla !!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
kakva je Siena?? hocel ko uc,cekam ko zapeta puska 
loša vrlo lošajasko_juve je napisao/la:kakva je Siena?? hocel ko uc,cekam ko zapeta puska
sve je rasprodano šta je valjalo
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
hoces friendly?MikiHJ je napisao/la:loša vrlo lošajasko_juve je napisao/la:kakva je Siena?? hocel ko uc,cekam ko zapeta puska
sve je rasprodano šta je valjalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.