FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- diplomatija
- Kontakt:
jeste li to stvrano mislili da nije iz unisa, glavni je bio pola godine u vogosci,ali kao zabava na treningu i vama ce posluziti, sretno mu, a vojvodic ga vidio kad je bio na seminaru tu, a vama pisu dosao iz singapura hah
Al formacija haraFkr.87 je napisao/la:Slucajno nadje sliku![]()
![]()
![]()

Ja nebi ni na sokeru smio ovako igrat

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- slani grad
- Kontakt:
dobro...iz unisa je doso..i sta sad....jel mislis da nekog zaboli k.i.t.a dal je doso iz vogosce,singapura,stokholma,madrida ili zimbabvea....svakako nije park iz mancestera a i cim je doso u ovu kukuruz ligu automatski znaci da je odron ko i vecina igraca koji su prinudzeni ovdje igrat....i j.e.b.o. te singapur u guzicu....diplomatija je napisao/la:jeste li to stvrano mislili da nije iz unisa, glavni je bio pola godine u vogosci,ali kao zabava na treningu i vama ce posluziti, sretno mu, a vojvodic ga vidio kad je bio na seminaru tu, a vama pisu dosao iz singapura hah

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma ovdje samo ofanzivaclassic je napisao/la:Al formacija haraFkr.87 je napisao/la:Slucajno nadje sliku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nebi ni na sokeru smio ovako igrat![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- slani grad
- Kontakt:
SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA A NAROCITO SVIM PRIPADNICIMA NAVIJACKE GRUPE FKR 87 SRETAN DAN NEZAVISNOSTI...JEDNE I JEDINE...MOJE BOSNE I HERCEGOVINE
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- diplomatija
- Kontakt:
da je dosao iz singapura mogao bi vam po neki par predloziti za kladare hahahhaslani grad je napisao/la:dobro...iz unisa je doso..i sta sad....jel mislis da nekog zaboli k.i.t.a dal je doso iz vogosce,singapura,stokholma,madrida ili zimbabvea....svakako nije park iz mancestera a i cim je doso u ovu kukuruz ligu automatski znaci da je odron ko i vecina igraca koji su prinudzeni ovdje igrat....i j.e.b.o. te singapur u guzicu....diplomatija je napisao/la:jeste li to stvrano mislili da nije iz unisa, glavni je bio pola godine u vogosci,ali kao zabava na treningu i vama ce posluziti, sretno mu, a vojvodic ga vidio kad je bio na seminaru tu, a vama pisu dosao iz singapura hah![]()
...ko da smo impresionirani i da je doso iz tog singapura
![]()
Samo vi se salite i zahebajite na racun Mikija, a frajer dosao u BIH da napravi neki dobar transfer
nije vam to ok, ja mislim da ce on pokazati svoje kvalitete pa vi kako hocete, ne zanima me jel bio u Unisu ili Singapuru isti racku.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Isli smo danas na trening da podrzimo malo momke,nazalost miki je bio povrijedjen al' smo ga sreli ispred svlacionie zezali se malo snjim,sega lik 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prica li naski ?Kapellen je napisao/la:Isli smo danas na trening da podrzimo malo momke,nazalost miki je bio povrijedjen al' smo ga sreli ispred svlacionie zezali se malo snjim,sega lik

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dodji pa provjeriSarajlijc@ je napisao/la:Prica li naski ?Kapellen je napisao/la:Isli smo danas na trening da podrzimo malo momke,nazalost miki je bio povrijedjen al' smo ga sreli ispred svlacionie zezali se malo snjim,sega lik![]()

Neznam zasto tol'ko drkate na njeg,prestanite smarat vise stim,gledajte svoja posla.Sarajlijc@ je napisao/la:Prica li naski ?Kapellen je napisao/la:Isli smo danas na trening da podrzimo malo momke,nazalost miki je bio povrijedjen al' smo ga sreli ispred svlacionie zezali se malo snjim,sega lik![]()

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:
------------------------Mujkic-----------------------
Rizvanovic----Cejvanovic---Salihovic----Hadzic
--------------Zoletic------------Demic--------------
Smigalovic----------J.Mesanovic------------Bekic
----------------------A.Mesanovic------------------
Moguce je da stavi Zoletica na stopera umjesto Salihovica a Jahic da upadne u vezni red.
Ovako nesto otprilike:
Moguce je da stavi Zoletica na stopera umjesto Salihovica a Jahic da upadne u vezni red.
trebali su igrati sa Rudarom iz Ugljevika jucer, pa je ta utakmica odgodjena e sad ne znam sta su dalje dogovorili.Fkr.87 je napisao/la:S kim mi igramo generalnu probu ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
moze i Hadzic u vezu, jer mislim da je tu bolji za nassolar je napisao/la:Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Salihovica ne bih mjenjao, mali je kvalitet nad kvalitetimasolar je napisao/la:Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Slazem se za Salihovi a, momak igra odlicnoo a i mlad je igrac, tako da treba snjim potpisati dugorcni ugovor, jer ce sigurnoo dosta napredovati, e sad ne znam hocel preselit na klupu kad se vrati Joguncic
Zna li se ko sudi mec protiv sarajeva i jel mec krece u 13 sati ili u 14:30 ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sutra utakmica u Ugljeviku sa Rudarom, mislim da se igra u 3 sata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.