Go Blazers!
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Cekam utakmicu jbt! Joj koji crnjak 
Go Blazers!
Go Blazers!
I ja isto.. neznam ni sam zasto ali et haha..COYS je napisao/la:Cekam utakmicu jbt! Joj koji crnjak
Go Blazers!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Joj koji crnjak.sajo10 je napisao/la:I ja isto.. neznam ni sam zasto ali et haha..COYS je napisao/la:Cekam utakmicu jbt! Joj koji crnjak
Go Blazers!
Ima li neko link onaj na kojem inace gledamo tekme?
http://yoursportsinhd.com/game/0021601141/Disse27 je napisao/la:Ima li neko link onaj na kojem inace gledamo tekme?
Sparaj link
Dame ide ka triple double veceras. Phoenix da Bog mili sacuva jesu losi
Veli Juka maloprije ne osjeća bolove jake i da jedva čeka da se vrati na teren 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa ako sam ja shvatio tacno povreda uopste nije ona s kraja utakmice s raketama, vec je protiv Denvera se povrijedio.. Nadam se da ce vratiti uskoro ali poznavajuci amere, nece zaigrati ako nije bas 100 % spreman, pa djabe sta on govorio.. Ipak mislim da je za njega regularni dio gotov nazalost.soccerfan je napisao/la:Veli Juka maloprije ne osjeća bolove jake i da jedva čeka da se vrati na teren
Regularni jeste. U PO bi mogao zaigratisajo10 je napisao/la:Pa ako sam ja shvatio tacno povreda uopste nije ona s kraja utakmice s raketama, vec je protiv Denvera se povrijedio.. Nadam se da ce vratiti uskoro ali poznavajuci amere, nece zaigrati ako nije bas 100 % spreman, pa djabe sta on govorio.. Ipak mislim da je za njega regularni dio gotov nazalost.soccerfan je napisao/la:Veli Juka maloprije ne osjeća bolove jake i da jedva čeka da se vrati na teren
P.s. on veli da je ovo više na bazi da odmori nogu da se nebi više povrijedio. Kaže da su doktori optimistični i da kako do sad ide oporavak, da se brzo vraća. Jedino ako se ne dogodi da počne baš jake bolove da osjeća. Kaže da je sad bol podnošljiv.
Ova utakmica je vec 95% gotova, premale su sanse da ih ova ekipa Phoenixa dobije. Oni u ovom rosteru nemaju vise od dva iole kvalitetna igraca. Denver sutra vrlo lahko moze izgubiti od Miamija, jer se i oni grcevito bore za doigravanje. U tom slucaju bi Portland eventualnom pobjedom nad Minnesotom prekosutra u onoj zaostaloj utakmici 99% bio u PO. Stvarno je tesko ovo prokockati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kakvi levati jbt
Ovo bi sa Nurkom davno bilo zavrseno
Niko nezna značenje riječi odbranaCOYS je napisao/la:Kakvi levati jbt![]()
![]()
Ovo bi sa Nurkom davno bilo zavrseno
Juka stoji citavo vrijeme na klupi
Nema zivaca da ovo gleda 
To bi bilo to. Imaju srece jer je Denver u teskoj situaciji jer da nemaju +3 na DEN tesko bi oni otisli u playoff bez Juke. Ovo je veceras trebao biti blowout, ali kad nemas centra u ekipi sta ocekivati. 2x KAT i 2x Gobert u nastavku... Auch, Blazers.. 
Evo Leonarda rodila ga majka. On zivi od kosarke

Ma, postoji velika vjerovatnoca da ce i Timberwolvesi tankirati. Veceras su evo zijaniji od Kingsa koji nemaju nekog ekstra centra, a o ostalim igracima u odnosu na Damea i CJ-a da ne pricam.sajo10 je napisao/la:2x KAT i 2x Gobert u nastavku... Auch, Blazers..
bitna pobjeda, mislim da bi s jos dvije pobjede, playoff bio skoro pa sigurno zavresena prica, jer nema sanse da DEN ostvari 6-1 u preostalih sedam meceva, a ukoliko POR dobije jos jednu tekmu, DEN bi morao ici na 5-2, da bi osigurali playoff, sto nije nemoguce kao 6-1, al bi bilo jako tesko
uglavnom, dobit ce POR par tekmi do kraja, nema sumnje, nasi ce igrat maximalno, za druge bas i ne znam :kafa:
uglavnom, dobit ce POR par tekmi do kraja, nema sumnje, nasi ce igrat maximalno, za druge bas i ne znam :kafa:
haha lol
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bili su nekad zanimljivi ali ovo je postalo cisto profitiranje na stereotipima koje zapadnjaci imaju o Balkanu. Fali samo Kusta i par letecih cigana.
Juka vrati se Baji, jest da je seljak ali on makar ne glumi neku alternativu...
Juka vrati se Baji, jest da je seljak ali on makar ne glumi neku alternativu...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.