Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Amel Tuka
danas ide ispod 1:42:00 

Svi se mi potajno nadamo pobjedi, ali ne treba da nas zavarava to sto Amel ima ove godine najbolje vrijeme u sezoni. Rudisha je Rudisha i on ce sigurno biti najbolji kada najvise bude trebalo, a covjek se u ove protekle dvije utrke nije ni oznojio i treba biti realan pa reci da je on ogroman favorit za prvo mjesto.
Ja se potajno nadam toj zlatnoj medalji, no mislim da je iz gore navedenih razloga nerealno reci da je "ocekujem". No uzimajuci sve okolnosti u obzir, Amel bi zaista trebao uzeti jednu od medalja, i licno mislim da ce to biti ona srebrnog sjaja. Mi u svakom slucaju trebamo biti sretni, a Amel aBd ako nastavi marljivo raditi, vjerujem da ce imati sansu za zlato sl godine na olimpijskim igrama sto je za mene ipak mnogo bitnija stvar.
Sretno momcino!
Ja se potajno nadam toj zlatnoj medalji, no mislim da je iz gore navedenih razloga nerealno reci da je "ocekujem". No uzimajuci sve okolnosti u obzir, Amel bi zaista trebao uzeti jednu od medalja, i licno mislim da ce to biti ona srebrnog sjaja. Mi u svakom slucaju trebamo biti sretni, a Amel aBd ako nastavi marljivo raditi, vjerujem da ce imati sansu za zlato sl godine na olimpijskim igrama sto je za mene ipak mnogo bitnija stvar.
Sretno momcino!

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Amel Tuka
Sampionu sretno. Sta god bude danas ponosni smo, a ja nekako imam toliko dobar osjecaj da Amel danas uzima zlato.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dijelimo mišljenje i mene što se tiče bilo koja medalja je uspjeh a potajno se nadam zlatu.Trenutni Rudisha mi je nepoznanica odnosno njegove mogućnosti su prilično nepoznate jer nije trčao puno ove godine._dreamer_ je napisao/la:Svi se mi potajno nadamo pobjedi, ali ne treba da nas zavarava to sto Amel ima ove godine najbolje vrijeme u sezoni. Rudisha je Rudisha i on ce sigurno biti najbolji kada najvise bude trebalo, a covjek se u ove protekle dvije utrke nije ni oznojio i treba biti realan pa reci da je on ogroman favorit za prvo mjesto.
Sretno momcino!
Trka iz Monaca mi je pokazatelj da Amel ima odgovor i na brzog Rudisha ( trka ispod 1.43) jer onakav vanzemaljac kakav je Rudisha bio u Londonu 2012 se teško rađa.
[youtube][/youtube]
U svakom slučaju se nadam odličnoj pripremi trke od strane Ghidinija i Amela i aBd jednoj medalji a potajno očekujem i zlato.
Danas pet do tri smo mi svi Ameli i uz Amela.
Sretno legendo kako god zavrsilo ti si vec napravio najveci uspijeh BIH atletike. Ako danas ne dodje medalja u sta ne sumnjam ni najmanje, doci ce u Riu i na iducem svjetskom cini mi se u Londonu.
Jos jednom sretno momcino i uzivaj u danasnjoj trci zasluzio si

Sretno legendo kako god zavrsilo ti si vec napravio najveci uspijeh BIH atletike. Ako danas ne dodje medalja u sta ne sumnjam ni najmanje, doci ce u Riu i na iducem svjetskom cini mi se u Londonu.
Jos jednom sretno momcino i uzivaj u danasnjoj trci zasluzio si

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nabacite kakvih linkova gdje će biti prenos

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Idemo ludo idemo jako, idemo dobit Rudisu i uzeti zlato.
Mozes ti to Amele
Mozes ti to Amele
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sretno Amele!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Eventualna pobjeda bi značila i najveći uspjeh bh sporta, bar ja tako mislim.
Obraduj nas Amele

Obraduj nas Amele

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
to nije samo mišljenje već činjenica. svaka čast svim atletičarima ali tuka i bekrić su ipak nešto posebno jer bijelci u trkačkim disciplinama su ko snijeg u avgustu..Virtu4l je napisao/la:Eventualna pobjeda bi značila i najveći uspjeh bh sporta, bar ja tako mislim.
Obraduj nas Amele![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da je neki miting dijamantske lige sa pacemaker-om vjerovatno bi istrcao između 1.42 i 1.43. U finalu će svi taktizirati i pobjednik bi mogao trcati oko 1.43.50. Jedino ukoliko Rudisha ima u nogama veoma brzu trku pa da odluci prvi krug obici ispod 50 sekundi, onda će biti svašta.hz1987 je napisao/la:danas ide ispod 1:42:00

Amel je sam rekao neki dan da još bolje rezultate očekuje sljedeće sezone jer je još ˝novi˝ u atletici jer nema iskustva kao drugi, karate trenirao do 18 godine i tek tada prešao da trenira atletiku. Koji je to kralj, skroman, puno radi, profesionalno se ponaša na stazi i izvan nje. Bravo!
Sretno danas Amele!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovdje ide Britanski eurosportIbizevic je napisao/la:Nabacite kakvih linkova gdje će biti prenos
http://www.crichd.tv/eurosport-1-hd-live-stream.php
Majstor u nogama ima medalju. E sada da li moze ponoviti svoje najbolje vrijeme, ostaje da se vidi.
U polufinalu je izgledao dosta lezerno, pa tak mislim da zadnjih 200m moze izvuci ono najjace.
U polufinalu je izgledao dosta lezerno, pa tak mislim da zadnjih 200m moze izvuci ono najjace.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Ide Svjetski rekord danas

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
phily je napisao/la:
![]()

Idemo jako, idemo do medalje akbgda, sretno Amele

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo 1:39:xxOtelo je napisao/la:Ide Svjetski rekord danas![]()

Mene već nervoza hvata, što zbog Amela, što zbog tenisera. Neka danas svi pobjede

Jest i ovo uspjeh ali ako ne osvoji medalju je jedno veliko iznenađenje pa i malo razočarenje. U dobroj je formi, itekako je brz, sve ima otvoreno ka medalji.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne znam šta se može desiti da ne osvoji jednu od medalja jer izuzev Rudishe nema konkurencije .Unofficialpage je napisao/la:Jest i ovo uspjeh ali ako ne osvoji medalju je jedno veliko iznenađenje pa i malo razočarenje. U dobroj je formi, itekako je brz, sve ima otvoreno ka medalji.
Hajde Amele učini nas sretnim i ponosnim i obraduj nas ko što niko nikad nije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.