Od jučer nmg igrati jer mi izbacuje na Steamu da nije podrzan ovaj prostor da se igra..
Ako neko zna drugi način da se igra online a da se igra ne kupuje bio bih zahvalan

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
cuj nije podrzan za prostor,ako nisi skroz banovan (steam id) onda vidi na tom modu ko je radio taj krak,vidi tu ima li kakav info..Mogu ti reci da ce to stalno tako da bude igrat ces 1-2 dana i sve ce ti se restartovati i stalno ces morati mjenjati druge verzije kraka i slicno teske su to mukegaston je napisao/la:Narode ja sam igrao 2 dana online bez problema igru preko steama jer sam skinuo neki mod sa neta.
Od jučer nmg igrati jer mi izbacuje na Steamu da nije podrzan ovaj prostor da se igra..
Ako neko zna drugi način da se igra online a da se igra ne kupuje bio bih zahvalan
Ponos Torina je napisao/la:cuj nije podrzan za prostor,ako nisi skroz banovan (steam id) onda vidi na tom modu ko je radio taj krak,vidi tu ima li kakav info..Mogu ti reci da ce to stalno tako da bude igrat ces 1-2 dana i sve ce ti se restartovati i stalno ces morati mjenjati druge verzije kraka i slicno teske su to mukegaston je napisao/la:Narode ja sam igrao 2 dana online bez problema igru preko steama jer sam skinuo neki mod sa neta.
Skidao ga i 2x instalirao i oba puta mi isti problem.Soba je napisao/la:Jesi pokusao sa PTE patchom što sma postavio
Soba je napisao/la:Možda ce biti malo glupo ali jesi citao upustvo haha
Imas pp ako nije kasnoElTigre9 je napisao/la:Ljudi moze li ko poslati link za skidanje na pp,molim vas?
Crack od instalacije može istok3lla je napisao/la:imali neko slucajno link od cracka za pte patch,oni njihovi su ugaseni ili obrisaniHvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.