BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

godrina
Kontakt:

Re: BiH - ? (Baraž)

Post Postao/la godrina » 14 okt 2015, 07:24

Samo da izbjegnemo Irsku, mada ja se ne brinem nema Portugala nase je ovo aBd.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 14 okt 2015, 07:30

Mislim da sa Slovencima ne bi bas bile dvije domace. Nesto bi oni tu skontali kao kad je Zeljo u Mariboru igrao. Da li bi nam dio ulaznica sto su obavezni. To je neko logicno misljenje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 okt 2015, 07:44

Pa htjeli bi i janezi prisustvovat, jedino mogu nasi koji zive tamo kupovat karte npr kao domace i bit tu ili prodavat ko zeli.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 okt 2015, 08:18

hakkaDunne je napisao/la:
Rios je napisao/la:Nesto sad gledam,ne sa jednom od ovih repki nemamo negativan omjer :D
Sa Slovenijom,to je inace moja zelja za baraz,igrali smo 4 puta i imamo 4 pobjede.
Sa Danskom takodjer 4 puta i imamo 1 poraz,1 remi i 2 pobjede.
Sa Norveskom smo igrali 4 puta,imamo 2 pobjede i sad znam za 1 poraz a ovu cetvrtu utakmicu se nesto ne mogu sjetiti.
Sa R. Irskom nismo dosad nikad igrali.
Ako sam sta pogrijesio neka me neko ispravi :thumbup:

Zijanili 1-0 s Irskom, 2012. (http://www.fai.ie/ireland/match/19/2012/2010163)
Norveska, dvije pobjede (Zenica, 1-0 Bajramovic i Oslo, 1-2 Muslimovic-Misimovic) te dva poraza (Oslo 2-0 i Kosevo 0-2). Nemoj me pogresno shvatiti ali nisu to nikakvi relevantni pokazatelji, sve ove reprezentacije su sad sa nekim drugim igracima i te nam pobjede nista ne znace- nesto tipa Belgija sa Cirom i sa Papetom/Mesom.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 14 okt 2015, 08:40

Pa oni daju karte u prodaju, ti odes npr na petrol kupis kartu, na kompu oznacis koje bi mjesto, koji sektor i to je to.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 okt 2015, 08:47

zar nije Madjarska medju mogucim protivnicima?!?!.......od sviju ekipa bi najvise volio Madjare!! kao prvo nije daleko za raju, kao drugo mislim da su oni slabiji od Slovenije, Norveske i Rep. Irske! u ostalom mnogi prizeljkivaju Sloveniju, sto mozda i nije lose, ali treba biti oprezan, oni bi bili jos vise motivisani protiv nas nakon prosle dvije izgubljene utakmice!! tako da ako bi ja morao birati, ovako bi izabrao:

1. Madjarska
2. Norveska
3. Slovenija
4. Rep. Irska

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 okt 2015, 08:48

godrina je napisao/la:Pa htjeli bi i janezi prisustvovat, jedino mogu nasi koji zive tamo kupovat karte npr kao domace i bit tu ili prodavat ko zeli.
Pa samo u Sloveniji živi više od 50k Bosanaca i Hercegovaca. Ko misliš da kupuje karte za svaku utakmicu Slo - BiH i puni stadione?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 14 okt 2015, 08:52

I Danci i Norvežani Boga mole da ne dobiju nas, jer znaju šta ih čeka sa navijačima i znaju da bi to bila domaćinska atmosfera. A nama sigurno puno znači podrška i uvijek je trebamo. Znači moja želja je Danska. Morten Olsen na aparatima :rol:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 okt 2015, 09:00

maho_sa je napisao/la:I Danci i Norvežani Boga mole da ne dobiju nas, jer znaju šta ih čeka sa navijačima i znaju da bi to bila domaćinska atmosfera. A nama sigurno puno znači podrška i uvijek je trebamo. Znači moja želja je Danska. Morten Olsen na aparatima :rol:
Ja nesto ne vjerujem da ce oni dopustiti da ih izlevatimo za karte. Uredjene su to drzave, znaju oni stati u kraj tome ako hoce- nace nacin.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 okt 2015, 09:04

JFH9 je napisao/la:Pa oni daju karte u prodaju, ti odes npr na petrol kupis kartu, na kompu oznacis koje bi mjesto, koji sektor i to je to.
Nije bas tako jer za vazne utakmice se trazi identifikacioni dokument kojim dokazujes da si iz Slovenije da kupis ulaznicu kako bi smanjio mogucnosti da protivnickih navijaca bude vise od domacih. Po propozicijama takmicenja oni su nasem savezu duzni da predaju 800-850 ulaznica za nase navijace. Eh sada, druga je stvar sto ima bruku Bosanaca koji zive u Sloveniji pa mogu kupiti ulaznice kao domaci navijaci. Belgija je isla korak dalje sada kada smo igrali protiv njih pa cak i kada kupis kartu su mogli da ti onemoguce ulaz na stadion (osim dijela za gostujuce navijace) ukoliko sa sigurnoscu utvrde da si navijac protivnicke reprezentacije (imas nase rekvizite i sl.).

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 okt 2015, 09:10

kokakolas je napisao/la:
godrina je napisao/la:Pa htjeli bi i janezi prisustvovat, jedino mogu nasi koji zive tamo kupovat karte npr kao domace i bit tu ili prodavat ko zeli.
Pa samo u Sloveniji živi više od 50k Bosanaca i Hercegovaca. Ko misliš da kupuje karte za svaku utakmicu Slo - BiH i puni stadione?
Pa i ja sam rekao u ton fazonu, ne kontra. Slazem se, osim ako ovi sta novo ne uvedu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 09:19

Ma ne znam bas previse se uzdate u te karte....nisu ni oni budale :hmmmmm:
=\_1921_/=

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 okt 2015, 09:21

------------------Begović----------------
Mujdža - Šunjić - Spahić - Zukanović
---------Kolašinac - Salihović----------
---Višća--------Pjanić----------Lulić---
-----------------Džeko-------------------

Eventualno da Medunjanin zamjeni Kolašinca ili Salihovića i odmah smo ofanzivniji.

Daj Janeze da se igramo :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 14 okt 2015, 09:23

Ko je po sadašnjoj rang listi bolje plasiran, mađarska ili danska? Izvlačenje je u nedelju tako da bi se trebala važiti ova sadašnja rang lista?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 okt 2015, 09:24

invincible1921 je napisao/la:Ma ne znam bas previse se uzdate u te karte....nisu ni oni budale :hmmmmm:
Šta će? Provjeravati lične kod Janeza i utvrdjivati ko je pravi? :D

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - ? (Baraž)

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2015, 09:24

Samo ne Irsku!

U gostima smo donji protiv njih.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 09:25

kokakolas je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ma ne znam bas previse se uzdate u te karte....nisu ni oni budale :hmmmmm:
Mislio sam vise na ove Dance i Norvezane :D ali i Slovenci, ako ti vidi sal BiH nes moc uc na tu i tu tribinu i cao :D ima tu itekako nacina da se onemoguci ovo sto bi mi zeljeli
=\_1921_/=

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 14 okt 2015, 09:28

Bekim Pašalić na aparatima, medunjanin ga ispišao.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 okt 2015, 09:29

invincible1921 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:
Mislio sam vise na ove Dance i Norvezane :D ali i Slovenci, ako ti vidi sal BiH nes moc uc na tu i tu tribinu i cao :D ima tu itekako nacina da se onemoguci ovo sto bi mi zeljeli
Jesi li ti svjestan da postoji jedno 90% mogučnosti da je i taj što radi na ulazu naš čo'ek? :)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 okt 2015, 09:33

To mi nije palo napmet hhahaah :D
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.