Odbojkašice

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Odbojkašice

Post Postao/la Devil » 17 jul 2011, 00:28

Kakav danas poklon na kladionicama od 2.40 na Srbiju. :o A ja nisam smeo ne znam ni ja sto. :(
Kakva igra,kakva pobeda od 3:0 i po treci put pokoren turski grad u finalu EL.
Samo 2 minute duze nego protiv Ceske trajala je patnja Turske reprezentacije,a mi ponovo objasnili zasto smo sa pravom tu gde jesmo i da trenutno u ovome takmicenju nemamo konkurenciju pa cak i da nam set uzmu,jer samo 4 izgubljena seta u 14 utakmica. :lol:
Titulu su osvojile sledeće igračice, predvođene selektorom Terzićem: Lazarević, Brakočević, Malagurski, Krsmanović, Malešević, Molnar, Antonijević, Ognjenović, Ninković, Rašić, Popović, Ćebić.
Svaka cast devojke,aBd da se uhvatimo u kostac i sa najjacima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jul 2011, 14:12

ispadoshe vam juniorke iz borbe z1 1-8 mjesto na SP, sad igraju za deveto mjesto

izgleda da vlada veliko razocarenje medju djevojkama, cak su neke i plakale :cry:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 16:19

Admir_Sa je napisao/la:ispadoshe vam juniorke iz borbe z1 1-8 mjesto na SP, sad igraju za deveto mjesto

izgleda da vlada veliko razocarenje medju djevojkama, cak su neke i plakale :cry:
Jbg veliko je to razocaranje,imali smo ekipu da uletimo u borbu za medalje ali prvo smo usli u grupu smrti sa Brazlikama i Italijankama,a onda i organizator sa svojim poremecenim sistemom takmicenjima,gde prvi dan igramo zadnju utakmicu protiv Brazilki,i onda odmah sledeci dan prvu utakmicu protiv Italijanki,ni 12 sati odmora izmedju utakmica. :twisted:
Ali jbg sta je tu je.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jul 2011, 18:18

Devil je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ispadoshe vam juniorke iz borbe z1 1-8 mjesto na SP, sad igraju za deveto mjesto

Jbg veliko je to razocaranje,imali smo ekipu da uletimo u borbu za medalje ali prvo smo usli u grupu smrti sa Brazlikama i Italijankama,a onda i organizator sa svojim poremecenim sistemom takmicenjima,gde prvi dan igramo zadnju utakmicu protiv Brazilki,i onda odmah sledeci dan prvu utakmicu protiv Italijanki,ni 12 sati odmora izmedju utakmica. :twisted:
Ali jbg sta je tu je.
Jos kad se uzme u obzir da im je ovo bilo posljednje SP te generacija, tuga je veca. Steta stvarno
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 avg 2011, 23:31

evo vidim na areni da ce prenositi neki grand prix, nemam pojma odakle se sad izvuce to takmicenje. igra se neshto u kini, pa japanu, pa negdje u pm, pa onda na kraju neki finalni turnir isto negdje u pm :roll:

valjda ce tu igrati sve najjace reprezentacije svijeta :roll:

ne kontam sto za Srbiju ne igra Stefana Veljkovic iz Novare, prejaku je sezonu imala, a npr igra Nadja Ninkovic sto je tek sad otisla iz Zvijezde :roll:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2011, 01:34

Pa Grand Prix,to ti je Svetska liga za zene,oduvek je to bilo,nama je ovo prvo ucesce.Stefana je ja mislim povredjena,koliko sam video nema ni Sanje na spisku. :?

p.s. Jesi video malo latino smeka u Zvezdi. :lol: 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 avg 2011, 13:56

Devil je napisao/la:Pa Grand Prix,to ti je Svetska liga za zene,oduvek je to bilo,nama je ovo prvo ucesce.Stefana je ja mislim povredjena,koliko sam video nema ni Sanje na spisku. :?

Koliko sam vidio igra Sanja

a nisam vidio to, sta je bilo :roll:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2011, 14:50

Admir_Sa je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pa Grand Prix,to ti je Svetska liga za zene,oduvek je to bilo,nama je ovo prvo ucesce.Stefana je ja mislim povredjena,koliko sam video nema ni Sanje na spisku. :?

Koliko sam vidio igra Sanja

a nisam vidio to, sta je bilo :roll:
Potpisuje nam ova gospodjica.
slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 avg 2011, 12:40

ajoj, izgubishte 3-2 od amerike, stigli do 2-2 u setovima i onda puno gresaka u petom. Sanja najefikasnija bila, al realno dosta je gresaka napravila, pa 5min samo iz servisa plus isto toliko na prijemu :roll:

Brakocevic je malo zakazala, a ona tehnicarka sto je umjesto Majke usla dosta dobro odigrala
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 avg 2011, 22:38

Usli ste medju 8 u ovom grand prixu, sad se to igra od srijede do petka. Gledao sam neke tekme, al vecinom ste igrali protiv malo slabijih protivnika, bar se tako meni cini. Niste igrali protiv poljske, italije, brazila...

Nadam se da cete ostvariti zapazen rezultat i da ce Sanja dominirati :D

Ovo hocu odavno da ti kazem, i brat i sestra od Ane Bjelice igraju za musku, odnosno zensku kosarkasku reprezentaciju Crne Gore :roll: , a ona je do sada igrala za Srbiju :roll: Nije Milko bash neki levat da nema mjesta u reprezentaciji Srbije, po meni puno bolji od npr Tripkovica. Jos je sad preshao u Caju Laboral :roll:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2011, 14:58

Ja sam prezadovoljan odradjenim,nisam gledao puno utakmica,tek protiv Japana sam stigao pogledati utakmicu.Nisam ocekivao da bi vec u prvom nastupu u elitnom drustvu reprezentativne odbojke mogli da nadjemo mesto medju 8 najboljih selekcija,zaista rezultat vredan itekakve paznje.

Sada sledi zavrsni deo,iskreno ja sam zadovoljan i do sada uradjenim,svako naredno poboljsanje ce biti dodatna premija.Najbitnije je da su devojke pokazale vec na premijeri da su strasna ekipa,u Evropi jedna od najjacih,te ovo izvanredno iskustvo ce mnogo znaciti u daljim poduhvatima.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2011, 16:39

Uh pobjeda jedva protiv kine, trener ucinio pravi potez kada je sredinom drugog seta ubacio nadju, tijanu i anu antonijevic..one su kasnije puno kljucnih poena uzele

Imam novu ljubimicu, Tijana Malesevic :oops: :oops:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2011, 23:52

Joj arene1 giganta, ujutro od pola 5 pa sve do 16:00 sve odbojka, 4 utakmice! Jedva cekam da vidim sve ove ekipe, pogotovo brazil i italiju, mada kako je krenulo brazilke su dominantne. Srbija igra sa Rusijom u 11 i nadam se da mogu uzeti, al bice im tesko pravo. Al nema veze, uzmu prekosutra tajlanda i eto u polufinale, super uspjeh. Tamo se garant cekat brasil i tu ce ispast, al dobro je i ovo

Moze li mi neko objasnit tacno sta znaci pozicija primaca i korektora, tj razliku izmedju te dvije pozicije, cisto sa teoretskog aspekta?
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 01:44

Admir_Sa je napisao/la:Joj arene1 giganta, ujutro od pola 5 pa sve do 16:00 sve odbojka, 4 utakmice! Jedva cekam da vidim sve ove ekipe, pogotovo brazil i italiju, mada kako je krenulo brazilke su dominantne. Srbija igra sa Rusijom u 11 i nadam se da mogu uzeti, al bice im tesko pravo. Al nema veze, uzmu prekosutra tajlanda i eto u polufinale, super uspjeh. Tamo se garant cekat brasil i tu ce ispast, al dobro je i ovo

Moze li mi neko objasnit tacno sta znaci pozicija primaca i korektora, tj razliku izmedju te dvije pozicije, cisto sa teoretskog aspekta?
http://www.scribd.com/doc/32974013/dipl ... ja-verzija
Evo ti jedan diplomski koga sam ja davno citao,gde je objasnjeno sve lepo o odbojci i definisani pojmovi. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2011, 13:52

Pobjeda i protiv Rusije! Jovana doktorski odigrala, sad protiv Tajlanda ovjerit prvo mjesto i onda protiv amerike u polufinalu, a sa njima se moze igrati
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2011, 23:41

Nema u tom diplomskog objasnjenja sto me zanima. Zanima me ta razlika izmedju korektora i primaca, koliko sam primjetio i jedna i druga pozicija primaju servise i stoje u prvoj liniji.

Sad mi neshto pade na pamet, da mozda taj korektor ne mijenja tehnicara kada protivnik servira, neshto se ne sjecam da npr Maja Ognjenovic stoji u drugoj liniji kada protivnik servira, uvijek je ona ispod mreze i dize lopte. Samo je npr u drugoj liniji kada servira :roll:

Ajd da se hoce neko javit ko je trenirao odbojku, ak se ne javi direktno cu pitati Sanju i sve ove cure koje imam na fejsu :D
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 00:25

Admir_Sa je napisao/la:Nema u tom diplomskog objasnjenja sto me zanima. Zanima me ta razlika izmedju korektora i primaca, koliko sam primjetio i jedna i druga pozicija primaju servise i stoje u prvoj liniji.

Sad mi neshto pade na pamet, da mozda taj korektor ne mijenja tehnicara kada protivnik servira, neshto se ne sjecam da npr Maja Ognjenovic stoji u drugoj liniji kada protivnik servira, uvijek je ona ispod mreze i dize lopte. Samo je npr u drugoj liniji kada servira :roll:

Ajd da se hoce neko javit ko je trenirao odbojku, ak se ne javi direktno cu pitati Sanju i sve ove cure koje imam na fejsu :D
Nemam neko diplomatsko resenje koje trazis.A bio sam siguran da postoji onde,nista cekaj onda da ti se javi neko pa podeli sa nama teorijski deo odbojke. :lol:

p.s.
Polufinale Grand-prixa u prvoj godini takmicenja u istom,nista sad mozemo i prema trofeju krenuti kako igramo. :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 avg 2011, 12:17

Bjez devile slabo si ti ovo popratio, razocaro si me, ebote ba fudbal gledaj sta vam ovi ostali rade. Uzeli ste trece mjesto, osvojili dvije individualne nagrade, Joca za najboljeg poentera, Milena Rasic za najboljeg smecera.

Da mi ovde imamo neshto slicno ja bi im na svakom treningu visio :mrgreen:

Sad vam ide EP i bogami po ovoj igri ste sa Rusijom prvi favoriti za zlato, a sad ste ruskinje dobili dva puta. Kako Jovana igra i koliko ima godina ne znam kad ce Ana dobili sansu, a obe igraju na poziciji korektora :cry:

Ja bi samo Stefanu dodao ovoj ekipi za EP i to je to. I da, posebno su me odusevile oba libera, i Cebic i Popovic, stvarno vrhunski odigrale.

Inace amerika izdominirala brazilke u finalu, lagano 3-0, sto se sigurno nije ocekivalo.

Zaradili ste 75 milja dolara, valjda su bili pokriveni svi troskovi na ovom grand prixu, jer se za haman mjesec dana sigurno duplo potrosilo na dalekom istoku

slika

dominira!
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2011, 12:26

Ma brate leto je kako cu propratiti,mora se i uzivati u ranim jutarnjim casovima. :D
Trece mesto,ja prezadovoljan,gubili smo uglavnom od jacih protivnica i tu smo igrali bara bara dva puta po 3:2 sa Rusijom i SAD,juce istina 3:0 protiv Amerikanki ali bitno je da smo uspeli da se vratimo u borbi za trece mesto.

p.s.Kako vi odigraste juce protiv Danske na kvalifikacijama za OI,ne mogu da nadjem rezultat ?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 avg 2011, 12:30

Devil je napisao/la:Ma brate leto je kako cu propratiti,mora se i uzivati u ranim jutarnjim casovima. :D
Trece mesto,ja prezadovoljan,gubili smo uglavnom od jacih protivnica i tu smo igrali bara bara dva puta po 3:2 sa Rusijom i SAD,juce istina 3:0 protiv Amerikanki ali bitno je da smo uspeli da se vratimo u borbi za trece mesto.

p.s.Kako vi odigraste juce protiv Danske na kvalifikacijama za OI,ne mogu da nadjem rezultat ?
kako vidim na kladionici 3-1 zijan, a danas odma uzvrat danska-bih, a kvota na keca 2,2

nishta mi nije jasno :roll:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.