Legendarne slike Premijer Lige BiH
Re: Legendarne slike Premijer Lige BiH
Svatko ima svoje i nek kači i stavlja, meni osobno ne smeta fes sa koševa, niti turske majice iz vrapčića, ne znam onda što vama smeta neka zajebancija sa tribine...
Velez je jedan od 3 najlegendarnija kluba lige.MosaaRajvosa je napisao/la:Velež za razliku od pola lige se moze svrstati u legendarne klubove...Valjda ti se to ne mora objasnjavati, ili treba?
Velez ima tog materijala kroz istoriju da polijepim 50 stranica na ovom forumu ali to nije bit teme jeli klub legendaran ili nije. Vise se gleda taj momenat uhvacen objektivom i njegovo obrazloženje pa makar to bio desno krilo Laktaša kako drka pored korner zastavice
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Sve i da toga je bilo na pomenutim stadionima, kakve veze pametnice to ima sa ovim sto si ti postavio? I je li te turske zastave neko ovdje postavio?stiglic je napisao/la:Svatko ima svoje i nek kači i stavlja, meni osobno ne smeta fes sa koševa, niti turske majice iz vrapčića, ne znam onda što vama smeta neka zajebancija sa tribine...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
potpis jednog od najvećih igrača koji su ikada igrali našim terenima za FKŽ

Ne treba poseban opis

Stole iz Bora sa Amarom Osimom za vrijeme proslave duple krune

Željezničar po drugi put osvaja duplu krunu, vrijedi spomenuti da je jedini klub u BiH kojem je to pošlo za rukom

Ne treba poseban opis

Stole iz Bora sa Amarom Osimom za vrijeme proslave duple krune

Željezničar po drugi put osvaja duplu krunu, vrijedi spomenuti da je jedini klub u BiH kojem je to pošlo za rukom

DRUG NEBI TI PUNCA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Tako se odgovara kad se nema sta pametno reci na ovo sto sam te pitao. Necu ja tebe vrijedjati a imao bi materijala itekako...Pogotovo za taj tvoj Velez2, odnedavni klub..stiglic je napisao/la:Šta ba odma pjeniš, konjino bosanska...I tko ti je rekao da slovo U predstavlja ustaše, jesi li možda konto da nismo mislili na UltraseAtu osedalni...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Boze sacuvaj, pa kazu ugrozeni.stiglic je napisao/la:

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pametan se praviš bezeze...MosaaRajvosa je napisao/la:Tako se odgovara kad se nema sta pametno reci na ovo sto sam te pitao. Necu ja tebe vrijedjati a imao bi materijala itekako...Pogotovo za taj tvoj Velez2, odnedavni klub..stiglic je napisao/la:Šta ba odma pjeniš, konjino bosanska...I tko ti je rekao da slovo U predstavlja ustaše, jesi li možda konto da nismo mislili na UltraseAtu osedalni...
Možemo se prepucavati od nemila do ne draga, ustaše partizani, to nije tema ove emisije

Onda vjerovatno su i na Koševu ti isti navijači veličali Ultrase pred utakmicu BiH-Cro, ili popularnost Zrinjskog doseže neslućene razmjere u lijepoj njihovoj, vjerovatno ovo drugo
Uglavnom, čega se pametan stidi, budala se ponosi
Astren je napisao/la:Onda vjerovatno su i na Koševu ti isti navijači veličali Ultrase pred utakmicu BiH-Cro, ili popularnost Zrinjskog doseže neslućene razmjere u lijepoj njihovoj, vjerovatno ovo drugoUglavnom, čega se pametan stidi, budala se ponosi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav si ti retard grob te jjebo glupi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa majku mu stavite sliku i svoj posao. Svaku sitnicu koristiti za neku raspravu. Isprovocirati sekunda, slabi ste u glavu
+1Gator je napisao/la:Pa majku mu stavite sliku i svoj posao. Svaku sitnicu koristiti za neku raspravu. Isprovocirati sekunda, slabi ste u glavu
Ova Džekina slika je drama 

Ja ovih sarajlijica svakom loncu poklopac

Nije liga, ali jeste Kup. Prva utakmica Slavije poslije izgradnje tribina. 1/4 finale kupa sa Željezničarom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Giuseppe1 je napisao/la:Ja ovih sarajlijica svakom loncu poklopac
Hajde tuzlacicu kompleksaski sto bi ti rekao, prestani se lijepiti za sve i zaobidji nas majke tiGiuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nekad je na zimu znao i snijeg padati...Pappy je napisao/la:
Nije liga, ali jeste Kup. Prva utakmica Slavije poslije izgradnje tribina. 1/4 finale kupa sa Željezničarom.

ontopic:
prvo paljenje reflektora na Grbavici nakon rata 30.12.2008.

DRUG NEBI TI PUNCA
Gerila Travnik 

@Pappy, jel mozda imas neke slike izgradnje stadiona?

@Pappy, jel mozda imas neke slike izgradnje stadiona?
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
U nedostatku slike sa proslave nekog trofeja u Tuzli..Giuseppe1 je napisao/la:Ja ovih sarajlijica svakom loncu poklopac
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
MosaaRajvosa je napisao/la:U nedostatku slike sa proslave nekog trofeja u Tuzli..Giuseppe1 je napisao/la:Ja ovih sarajlijica svakom loncu poklopac

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.