Virtu4l je napisao/la:Rios je napisao/la:Pogubio sam se sa ovim spiskovima,ko kad dolazi,ko konkurise za koje meceve,ko je povrijedjen..
Inace,ovaj termin nikad nisam volio,ono igraci vec zavrsili sezone,mislima vec na odmorima,a pogotovo kad su ti protivnici repke koje se spremaju za takmicenje..Al eto,nadati se da cemo pruziti dobre partije,posebno protiv Spanije.
Pa ovaj turnir u Japanu je zakomplikovao situaciju. Ako sam dobro vidio, Danska i Bugarska neće igrati prijateljske u Evropi, nego će direktno u Japan, a mi imamo Španiju, pa tek onda idemo u Japan.
Generalno nama je najvažnija ova sa Španijom, to je pravi protivnik i tu ćemo igrati u najjačem sastavu. Kirin Kup je isto tako dobar za testiranje novih imena i vjerujem da će Meša zaokružiti priču i da ćemo dobiti imena na koja se računa u narednom ciklusu.
Nažalost, ponovo se pokušava stvoriti negativna slika, ali to smo prošli mnogo puta do sad, ne treba obraćati pažnju.
Pored razloga koje si ti naveo utakmica sa Spanijom je vazna i zbog njene medijske propracenosti,igra se sa aktuelnim prvakom Europe i to upravo pred novi Euro,prati ce svi da vide u kakvom raspolozenju dolazi Spanija ( iako nije najjaci sastav al svejedno ) i svakako da treba iskoristiti tu cinjenicu i pokazati da smo mi dobra ekipa koja kvalitetom mozda i zasluzuje da bude tamo.
Sto se tice turnira u Japanu,ako bi gledali ranije nastupe van Evrope,posebno na dalekom istoku,nismo plaho imali sta vidjeti.Ali svakako da od pukog rezultata vaznije je saznati odgovor na koga se to,pored ovih standardnih,moze jos racunati.Ponajvise se to odnosi na Hodzica,Bajica,Duljevica,Stevanovicu prilika da se ponovo nametne,ako dodje taj Husidic takodjer i njemu,steta sto nece biti TSS i Prcica ( koliko sam upratio otpali su zbog povreda ) da pokusamo konacno rijesiti i te dileme mogu li oni biti znacajniji dio repke ili ne jer su dugo vec tu ali nekako nedoreceni obojica,Vranicic takodjer kao pomenuta dvojica,Grahovac ( ako je pozvan )..Itd..Iako,pravo da ti kazem,nakon Luksemburga i one patnje nase sa,uslovno receno,drugim timom sve manje nade polazem u te potencijalne i repreznetativce koji nisu dobijali dosad puno sanse.Daj Boze da me demantuju,volio bih..