RK Gradacac
Re: RK Gradacac
Ma ne znam šta bih ti reko... Malo se ušlo u to sve zbrda-zdola,al et nije liga nikad bila lošija,pa možda ipak ostanemo
U svakom slučaju,kod vas ekipa ozbiljna,organizovana i dugo na okupu,a kad je tako rezultat neće izostati... Šijaković odličan,Doborac na iskustvo,a Ilić vam je pojačanje extra... Uz Slogu i Čelik ste najjači u ovoj sad ligi... Veliki pozdrav i nastavite tako

- gradacac10
- Kontakt:
Hvala puno, takodjer mnogo sreceCEVAPI je napisao/la:Ma ne znam šta bih ti reko... Malo se ušlo u to sve zbrda-zdola,al et nije liga nikad bila lošija,pa možda ipak ostanemoU svakom slučaju,kod vas ekipa ozbiljna,organizovana i dugo na okupu,a kad je tako rezultat neće izostati... Šijaković odličan,Doborac na iskustvo,a Ilić vam je pojačanje extra... Uz Slogu i Čelik ste najjači u ovoj sad ligi... Veliki pozdrav i nastavite tako

RK Gradačac - RK Zrinjski 33:26 (15:15)
jutros citam radosnu vijest nasi rukometasi ove evropske utakmice igraju obje kuci sto ce biti velika prilika za prolaz dalje.utakmica se igra 26 ili 27 ovoga mjeseca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Derventa -Gradacac 40-17 joj europske ekipe...bolje upravi da tih 20 000 km koliko ce kostati 2 meca protiv Bjelorusa dadne Merhametu...ja ovima poslije ovakve igre i blamaze nebi dao kruha i vode mjesec dana...
ovi se izgleda ugledaju na bosnu, rasprodaja tesko stecenog ugleda... 

imperator, prodavac magle
-
- Kontakt:
derventa-barcelona tu je to negdjeimeime je napisao/la:ovi se izgleda ugledaju na bosnu, rasprodaja tesko stecenog ugleda...
- gradacac10
- Kontakt:
Rukometasi Gradacca su pokazali da je ono sto se desilo u Derventi bio samo jedan los dan, koji se vise nece ponoviti, osvjetlali su obraz nase drzave te nakon poraza Izvidjaca, Gorazda i Bosne, pobijedili odlicnu ekipu HC Masheka iz Bjelorusije, nakon sjajne igre domaceg sastava kakva se dugo nije vidjela. Cestitamo! Uzvrat je sutra ponovno u Gradaccu u 17 h uz direktar prijenos na TK.
Jos kada bi napisao koliko ste ih pobjedili!!!
- gradacac10
- Kontakt:
Izvinjavam se, 32-21! 

bosana nije igrala veceras, ali je zato izviđač izgubo sa 24 razlike (DOBORAC 8), goražde sa 14 a borac sa 10... sretno sutra momcima... pa da prezimimo u europigradacac10 je napisao/la:Rukometasi Gradacca su pokazali da je ono sto se desilo u Derventi bio samo jedan los dan, koji se vise nece ponoviti, osvjetlali su obraz nase drzave te nakon poraza Izvidjaca, Gorazda i Bosne, pobijedili odlicnu ekipu HC Masheka iz Bjelorusije, nakon sjajne igre domaceg sastava kakva se dugo nije vidjela. Cestitamo! Uzvrat je sutra ponovno u Gradaccu u 17 h uz direktar prijenos na TK.

Bosna je igrala i izgubila 37:19.emir_dj je napisao/la:bosana nije igrala veceras, ali je zato izviđač izgubo sa 24 razlike (DOBORAC 8), goražde sa 14 a borac sa 10... sretno sutra momcima... pa da prezimimo u europigradacac10 je napisao/la:Rukometasi Gradacca su pokazali da je ono sto se desilo u Derventi bio samo jedan los dan, koji se vise nece ponoviti, osvjetlali su obraz nase drzave te nakon poraza Izvidjaca, Gorazda i Bosne, pobijedili odlicnu ekipu HC Masheka iz Bjelorusije, nakon sjajne igre domaceg sastava kakva se dugo nije vidjela. Cestitamo! Uzvrat je sutra ponovno u Gradaccu u 17 h uz direktar prijenos na TK.)))
A neće biti prenosa na Tleviziji TK,jer je izgleda TK tražila neki novac od RK Gradačac da bi prenosila tu utakmicu,sramotno....Jedini predstavnik na TK koji igra u Evropi i oni tako... ???? !!!
rukometasi gradacca danas odigrali drugu utakmicu sa bjeloruskom ekipom macheka i izgubili rezultatom 36-34 .ovaj poraz nije nista promijenio jer je u prvoj utakmici gradacac pobijedio 11 razlike,znaci izboren je prolaz u ssledece kolo.bio sam na utakmici i vidilo se da se igralo sa pola snage.sve u svemu najveci je ovo uspjeh nasih rukometasa u skorijoj proslosti sto je za pohvalu. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čestitke! samo naprijed!astra1922 je napisao/la:rukometasi gradacca danas odigrali drugu utakmicu sa bjeloruskom ekipom macheka i izgubili rezultatom 36-34 .ovaj poraz nije nista promijenio jer je u prvoj utakmici gradacac pobijedio 11 razlike,znaci izboren je prolaz u ssledece kolo.bio sam na utakmici i vidilo se da se igralo sa pola snage.sve u svemu najveci je ovo uspjeh nasih rukometasa u skorijoj proslosti sto je za pohvalu.
Cestitke iz Sarajeva. Osvjetlali ste nam svima obraz. Samo naprijed.
- RK Gradacac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cestitka..ALI, nas to ****, vazda ali...igrali ste protiv ekipe koja je dosla igrat obje u Gradacac, i koja je dosla na placeni izlet..Kad dobije Gradacac iole ozbiljnijeg protivnika bit ce ko i s Bosnom, Borcem, Gorazdem, Izvidzacem...Nazalost to je stanje naseg klupskog rukometa, ispod evropskog prosjeka...al ajd svaka pobjeda je bitna i vazna i cestitke na njoj
Dervenčanin,za tvoju informaciju ova ekipa Mašeke ima budžet od 500.000,00 eura i trenutno se nalazi na drugom mjestu njihove lige iza Dinama iz Minska. U njoj igraja više internacionalaca, s tim da su imali peh da im se povrijede 3 igrača iz prve postave pred sami challenge cup. Gradačac je odigrao prvu utakmicu bez greške( i hvala Derventi na tome jer su na vrijeme probudili igrače RK Gradačac), a ni jedan uspijeh se ne smije omaložavati pa makar on bio i pritiv kadeta te Mašeke.Spominješ Borac,Bosnu,Izviđač...pogledaj budžete klubova sa kojim igraju,i ne pričaj gluposti ! Goražde ti je igralo sa ekipom koja u Češkom prvenstvu nema poraza.Raspitaj se malo,kriza je u njemačkom rukometu a kamoli u našoj napaćenoj BiH.Druga stvar, dabogda i tvoja Derventa NEKAD ušla u Evropu,pa da vidiš kakav je to osjećaj,samo igranje u njoj a kamoli prolazak u drugi krug( osminu finala EHF CH Cup).I nemoj se previše još nadati da je Derventa ostala u ligi,dugo je prvenstvo,i ne znaš šta ljudi rade u ovoj ligi,mi smo to davno iskusili.Misliš da će Gračanica odustati,Maglaj,Prijedor....ima toga još.Čujem kriza je u Borcu,nemoj misliti da neki igrači neće otići iz Borca da igraju baš u tom Prijedoru,Gračanica ima para i dovest će igrača sigurno,čak možda i nekih od vaših igrača ali o tom po tom.Maglaj,pa čitav grad živi za taj rukomet,samo polako....Dervencanin je napisao/la:Cestitka..ALI, nas to ****, vazda ali...igrali ste protiv ekipe koja je dosla igrat obje u Gradacac, i koja je dosla na placeni izlet..Kad dobije Gradacac iole ozbiljnijeg protivnika bit ce ko i s Bosnom, Borcem, Gorazdem, Izvidzacem...Nazalost to je stanje naseg klupskog rukometa, ispod evropskog prosjeka...al ajd svaka pobjeda je bitna i vazna i cestitke na njoj
Veliki pozdrav, i hvala na čestitkama.
Navijač RK Gradačca!!!
-
- Kontakt:
Care ja sam samo konstatovao na koliko niskim granama je nas klupski rukomet...i nista vise...i cestitao jer u ovim vremenima tesko je bilo koga pobijedit...Druze sve ja znam, ja sam ti bivsi igrac, golman...sve znam sta ko i kako muti sudije posebno, a sam savez je leglo zla i kriminala...i Derventa je grad rukometa, mnogo veci od pobrojanih tako da nece ispast...sad cemo dobit Konjuh i imati mirnu zimsku pauzu...Nazalost prosla su vremena kad su klubovi s ovih prostora bili neko i nesto...Iz ex YU jos je samo Zagreb evropski klub...Metalurg Skopski se priblizava eliti, ima jos nekoliko prosjecnih i to je sve, ovo ostalo je ispod prosjeka...jbg nema para i tacka....Pozdrav i puno srece u daljem takmicenju
pa de ti meni reci imali u nasoj drzavi ista da nije na niskim granama,to je to ovo je jedinstveni uspjeh naseg kluba naseg grada naseg kantona sve u svemu pokazali smo da nismo bas najgori u evropi ima i gorih i to je toDervencanin je napisao/la:Care ja sam samo konstatovao na koliko niskim granama je nas klupski rukomet...i nista vise...i cestitao jer u ovim vremenima tesko je bilo koga pobijedit...Druze sve ja znam, ja sam ti bivsi igrac, golman...sve znam sta ko i kako muti sudije posebno, a sam savez je leglo zla i kriminala...i Derventa je grad rukometa, mnogo veci od pobrojanih tako da nece ispast...sad cemo dobit Konjuh i imati mirnu zimsku pauzu...Nazalost prosla su vremena kad su klubovi s ovih prostora bili neko i nesto...Iz ex YU jos je samo Zagreb evropski klub...Metalurg Skopski se priblizava eliti, ima jos nekoliko prosjecnih i to je sve, ovo ostalo je ispod prosjeka...jbg nema para i tacka....Pozdrav i puno srece u daljem takmicenju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.