Ako ce Sušić doci onda jos bolje,bolji je od Vranjesa po meni.JavierBosnia je napisao/la:Ima i mali Susic koji bi mogao na beka, a Ogi sa Tonijem na stoperu. Licno ne podnosim Cocalica hahaFidelis je napisao/la:Pa moze se sastavit prilicno dobra reprezentacija ako sam ja sve dobro upratio,cak i da ravnopravno igra sa protivnicima koje ima.
Šehić,Vranješ,Šunjić,Cocalić,Kolasinac,Vrančić,Medunjanin,Višća,Hajrović,Djurić, Hodzić.
Sta fali ovoj ekipi?Jos jedan vezni igrac,Rade Krunic recimo.Samo ne Anel Hadzic.
Sasvim dobra reprezentacija koja pravilno vodjena i naspanovana moze dobit Dansku a mozda i Japan.
Tu je jos i Duljevic od ovih normalnih igraca.
Ako ovi daju maksimum koji mogu mogu pruziti vise nego da igramo u najacem sastavu a da igramo preko k. kao sto obicno igramo prijateljske.
Po meni je samo pitanje Mehmeda i menadzerisanja,ako se bude to furalo,a na zalost vjerujem da hoce onda nema od tog nista.
Jer dok stavis Hadzica imas igraca manje na terenu i to je objektivni hendikep.To je hendikep i kad igramo u najacem sastavu,vidjeli smo i protiv Spanije.