Mato Jajalo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Mato Jajalo

Post Postao/la pinoglavi » 09 okt 2016, 00:09

Ma ta ce Jajalo, imamo ovih veznjaka po ligama petica koliko hoces... Nismo valjda spali na to da nam igra igrac iz tima donjeg dijela Serie A, daj ti nama ove iz Reala, Dortmunda i Uniteda
Nad tobom sunce najljepše sja

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 okt 2016, 00:10

LegendKiller je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Poslije Sergeja Jakirevica i Sinise Muline najveca ubleha koja je obukla dres reprezentacije.
P r e s t r a š n o.

I to sto je Bazdarevic u njemu vidio igraca koji nam moze pomoci govori o tome koliki je diletant.
Momak igrao u Bundes ligi sada igra u Seriji A, a tvoj komentar je najveća ubleha na ovoj temi. Daleko od toga da želim braniti njegovu lošu igru ali je ovaj tvoj komentar baš neukusan, i pokazuje da veze o životu nemaš. Prestrašno je ko sve sebi uzima za pravo da igraču Serije A kaže da je zalutao u repku. Ako za njega kažeš da je ubleha onda su i svi ostali igrači ubleha jer nisu ništa odigrali bolje od njega.
Druze,nivo nesto malo iznad Sarajeva nam ni blizu nije dovoljan za reprezentaciju.

Dovoljna je bila ova jedna utakmica da sve bude jasnio kao dan.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 okt 2016, 00:15

pinoglavi je napisao/la:Ma ta ce Jajalo, imamo ovih veznjaka po ligama petica koliko hoces... Nismo valjda spali na to da nam igra igrac iz tima donjeg dijela Serie A, daj ti nama ove iz Reala, Dortmunda i Uniteda
Nećeš zvati igrače na osnovu liga u kojim igraju. Igrao je Besic u Mađarskoj pa je bio medju najboljima na svjetskom.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 09 okt 2016, 00:38

Fidelis je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Poslije Sergeja Jakirevica i Sinise Muline najveca ubleha koja je obukla dres reprezentacije.
P r e s t r a š n o.

I to sto je Bazdarevic u njemu vidio igraca koji nam moze pomoci govori o tome koliki je diletant.
Momak igrao u Bundes ligi sada igra u Seriji A, a tvoj komentar je najveća ubleha na ovoj temi. Daleko od toga da želim braniti njegovu lošu igru ali je ovaj tvoj komentar baš neukusan, i pokazuje da veze o životu nemaš. Prestrašno je ko sve sebi uzima za pravo da igraču Serije A kaže da je zalutao u repku. Ako za njega kažeš da je ubleha onda su i svi ostali igrači ubleha jer nisu ništa odigrali bolje od njega.
Druze,nivo nesto malo iznad Sarajeva nam ni blizu nije dovoljan za reprezentaciju.

Dovoljna je bila ova jedna utakmica da sve bude jasnio kao dan.
Ako gledaš ovu jednu utakmicu onda ni Pjanic nije za reprezentacije obzirom kako je igrao, Dzeko, Ibisevic ni oni onda nisu za repke. Realnost je da niko nije odigrao kako treba tekmu ne znam u čemu je fol pljuvanja samo po Jajalu. Brate ne možeš Jajala staviti u istu rečenicu sa tim aninimusima koje si nabrojao koji su ko zna kako upali u repku. Jajalo je starter u Palermu timu iz Serije A i kao takav sigurno zaslužuje da bude u reprezentaciji, ko drugačije misli taj veze o fudbalu nema.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 okt 2016, 01:11

Ne znam šta ste očekivali od Jajala? Ni u jednom trenutku nisam mislio da će on biti neki upgrade za ovu ekipu, momak je nivo većine ostalih naših veznjaka, ništa više ništa manje.

I ne može nikako on biti krivac za rezultat od jučer tj. prekjučer.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 okt 2016, 17:04

jasmin10 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ma ta ce Jajalo, imamo ovih veznjaka po ligama petica koliko hoces... Nismo valjda spali na to da nam igra igrac iz tima donjeg dijela Serie A, daj ti nama ove iz Reala, Dortmunda i Uniteda
Nećeš zvati igrače na osnovu liga u kojim igraju. Igrao je Besic u Mađarskoj pa je bio medju najboljima na svjetskom.
Samo sto nemas vise Besicu slicnih igraca po Europi nego imas one koji su dno dna

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 okt 2016, 20:46

Ove sezone konstantno na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 27 okt 2016, 21:04

HankMoody je napisao/la:Ove sezone konstantno na klupi.
Ako u klubu igra kao u Belgiji onda i ne cudi.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 okt 2016, 21:06

Pošto obraz Meša?

Mislim da se promašilo u procjeni kod ovog igrača i da treba Cimirot dobiti umjesto njega šansu. Neovisno od one partije u Belgiji, mislim da nije kalibar za prvih 11.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 27 okt 2016, 21:08

Tu je i Ordagic. :kafa:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 okt 2016, 21:29

Goalgetter je napisao/la:Pošto obraz Meša?

Mislim da se promašilo u procjeni kod ovog igrača i da treba Cimirot dobiti umjesto njega šansu. Neovisno od one partije u Belgiji, mislim da nije kalibar za prvih 11.
Jajalo je igrac koji je prije dvije godine izgledao kao Iniesta pored Cimirota. Onda je otisao u Bundesligu, zatim HNL te je sada u Seriji A dok je Cimirot ostao sezonu u Sarajevu te mu je prosla sezona prva van BHTPL, lige ciji se igraci ovdje redovno ismijavaju, najbolji primjer je post iznad. Van te PL ima oko punih 36 utakmica po 90min (dakle ne nastupa nego ukupni br. minuta/90min) u cijeloj karijeri. Dakle radi se o nastupima u ligi, cijeg je predstavnika u Europi izbacilo Sarajevo prije 2 godine, Sarajevo koje igra u ligi koja se ovdje redovno ismijava. Jos su ih dobili u gostima ako se sjecam, a Atromitos je te sezone bio domacinska ekipa, ne znam kakvo je sada stanje.
Slazem se da Jajalo nije pokazao da je za prvih 11, a i forma mu je izgleda slabija nego prosle sezone, samo ne znam cemu toliki optimizam u vezi Cimirota i predstavljanje njega kao neko ultimativno rjesenje dok nema Besica, a za neke je to cak i kada je Besic zdrav i u formi.

Da se razumijemo nemam nista protiv da Cimirot igra protiv Grcke, cak mislim da je to ispravna odluka, samo mislim da se malo pretjeruje.

Mislim da mnogi nisu pogledali ni 3 utakmice Cimirota nego misljenje stvaraju citanjem postova nekoliko pitara koji su isfrustirani zbog broja igraca u reprezentaciji koji su igrali u Zeljeznicaru, kao i nekoliko pojedinaca kojima smeta jer je Jajalo nekada odigrao prijateljsku utakmicu za Hrvatsku pa ga pljuju jer ''šta će nam ustaša'' i samo zbog toga uzdizu Cimirota. Zadnja recenica nije tebi upucena.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 28 okt 2016, 00:49

Ja bih haman Prcića i Milicevica stelovao sa Pjanketom dok se Bešić ne vrati a kad se vrati Milija bi na krilo a Prcu i Pjanketa ostavio.
Mali zna igrati i gotovo,drugi par opanaka je zasto je neopravdano zapostavljen.Zna igrati a zna i trcati.

A Jajalo je na zalost jedan level iznad Sarajeva a to je daleko od reprezentacije.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 okt 2016, 13:42

Iako sam Mesi cestitao poslije Matinog dovodjenja u reprezentaciju sa njim kao igracem nikad nisam bio nesto posebno zaludjen. Nekako mi je prespor za DM-a, pogotovu u Mesinom rasporedu slicnom onom koji je suprostavio Belgiji. Ipak je klasa vise u odnosu na Hadzica i mislim da se njegov dolazak nikako ne moze nazvati pogreskom.
Volio bi da se nas vezni red ubrza po svaku cjenu i zato bi prednost dao Cimirotu u odnosu na Jajala te dodao AM kao treceg igraca sredine. Na toj poziciji primarno vidim Milicevica. Nece biti tragicno ni ako Jajalo bude taj treci igrac sredine osim ako mu par ne bude Medunjanin.
Ne vjerujem u mogucnosti tako sporog veznog reda i ne bih ga zelio vise nikad gledati.
Valjda su zadnje 2 utakmice otvorile oci nasem selektoru.
Znaci, Mate nece biti ni pogodak a ni pogreska Bazdarevica. Greske i pravi potezi ce se na zalost ogledati na drugim pozicijama u timu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 okt 2016, 21:08

Jajalo u prvih 11 Palerma... bravo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 okt 2016, 21:23

bhfanatic14 je napisao/la:Jajalo u prvih 11 Palerma... bravo
Jaj, Jaj. :bih: :bih:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 31 okt 2016, 22:27

Jajalo == Ordagic tesko nama ako Mydalo bude igro protiv Grcke

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 okt 2016, 22:54

Pomirite se da nismo reprezentacija kakvu vi zamisljate u vasim glavama. U 5 deka s Cimirotom velicanstvenim. Ko ce bolje odigrati je vise stvar inspiracije te noci, psihicke stalozenosti i forme.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 okt 2016, 23:17

Kolika smo mi velesila je cinjenica da mi pisemo clanke o tome kada nam neki igrac odigra citavu utakmicu. To nam je woow. Hajd da je to real madrid ili barselona jos bih i nekako shvatio ali pisati za osrednje timove je van svake pameti, ili barem zalosno.
Hajd ako lik ima 19-21g pa je talenat ali sve ostalo je nidje veze
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 01 nov 2016, 01:56

Grk bolje ocjenjen zbog cinjenice da oduzima lopte na sredini, dok Mato, tipicno za nase igrace, distribuise loptu bolje. Raduje cinjenica da je u zraku imao vise uspjeha. Sve u svemu, jedno indikativno poredjenje. Grci cvrsti, bez zahebaje, dok smo mi prefinjeni i mekani. Samo da rezultat ne bude identican ovom gore u korist Helena. Vrijeme je da se malo okurazimo!!
slika

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 06 nov 2016, 14:45

Jedan od najnestandardnijih veznjaka pozvanih za utakmicu s Grcima. Ove sezone više na klupi nego na terenu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, riki46 i 35 gostiju.