dubrovnik je napisao/la:
Ima vas ali ste endemske biljke i treba vas cuvati kao zjenicu oka svoga sto bi pokojni Broz rekao. Primjetio sam da si ti i jos par forumasica koje su se prije ovdje vrtile glas razuma u moru ludosti koje dobar dio nas "jaceg spola" ovdje donosimo. Ipak poznavajuci ove nase sportske politicare bojim se da bi vi zene tu bile neucinkovite sa svojim razumom, tu moze pomoci samo divljastvo i buka koju mi stvaramo. Ali stvarno je lijepo procitati smirene i argumentirane postove koje se mogu procitati a pisu ih zene kao ti. Cestitke!!!
Hvala na lijepim riječima.

Doduše, ranije sam pisala češće ovdje, sada ne toliko često, ali dovoljno za barem neki mali balans između buke i smirenosti, kako ti kažeš.
Slažem se sa @Harijem, jedna od ključnih stvari je ne uprskati u prvom kolu, jer znamo šta se desilo u prošlom ciklusu nakon toga. Ako Spahić i Lulić budu na raspolaganju, možemo komotno reći da ćemo igrati u skoro najjačem sastavu i ako ne bude nikakvih taktičkih egzibicija, a vjerovatno neće i igrači budu maksimalno koncentrisani i bude im se igralo, dobićemo ih bez problema. Međutim, kako se ono kaže: "Ko se na mlijeko opekao taj i u jogurt puše".

Dakle, nakon Kipra i onoga što smo tad doživjeli, nijednu reprezentaciju na tom nivou ne treba shvatati olako koliko god se ona činila na papiru, To je pravi pristup i razmišljajući tako, pobjeda apsolutno ne bi trebala doći u pitanje.
I druga stvar, ovo sa spiskom "5 do 12" i prebacivanjem dijela priprema u Sarajevo, mi se nimalo ne dopada. Spisak, hajd i nekako, jer svakako su pozivi igračima poslani ranije, ali ne razumijem čemu ponovno Sarajevo kada u Zenici imaju apsolutno sve što im je potrebno za dobru pripremu, od savremeno opremljenog trening centra, smještaja, dobrih terena, dakle sa sportskog aspekta sve. U druge aspekte ala "restoran i kafana Bosna" ne ulazim jer zaista ne želim misliti da je to razlog ovakve odluke.