BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Zrinja milion eura a Legija 30 miliona eura godisnji proračun. Kad vec poredite usporedite i ovo.Varšava ko citava BiH.Mi nemamo kapacitrta ni financijski,infrastrukturno a niti veliku bazu igraca da napravimo trenutno nesto vise.Cudom se moze smatrati kad Zeljo izbaci Ferencvaros ili Sarajevo Genka.Ja sam lani bio prezadovoljan kako smo izgledali protiv Legije ali razlika u ulaganjima je trenutno prevelika za nesto ozbiljnije.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Cudo nije izbacivanje Madjara koji generalno nisu puno uspjesniji od nas u evropskim takmicenjima. Izbacivanje Belgijanaca da, to vec jeste uspjeh. Izbacivanje Danaca, Svedjana, Norvezana je veci uspjeh nego Madjara.
-
PiazzaGrande je napisao/la:grbavicka je napisao/la:mozda sljedece, ove nece sigurno nijedna ekipa u ligi prvaka igrati sa vama...PiazzaGrande je napisao/la:Valjda će nas ove sezone zapasti neka lakša ekipa u pretkolu Lige prvaka...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: Odg: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Aha ha ha ha ......PiazzaGrande je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:grbavicka je napisao/la: mozda sljedece, ove nece sigurno nijedna ekipa u ligi prvaka igrati sa vama...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko god osvoji a valjda ce biti Zrinjski nista sem casnog oprostaja ne mozes ocekivati pogotovo jer nas uvijek stave u grupe istocnajckih timova ciji prvaci drzava imaju proracun preko 20mil eura godinje od Astane do Legije pa sve do Zidova ,proracun Zelje je oko 3mil KM nas mozda 2 ili 2.5 mil i sto ces ocekivati???
Treba biti realan jedino taj novac koji prvak zaradi negdje oko 500 000 eura je poticaj za rad i borbu dalje,tu se jedino mozes nadati ludjackoj nekoj sreci da te po.s.ere
Treba biti realan jedino taj novac koji prvak zaradi negdje oko 500 000 eura je poticaj za rad i borbu dalje,tu se jedino mozes nadati ludjackoj nekoj sreci da te po.s.ere
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svako kolo u EL jos po 200K eura
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2 pretkolo Lige prvaka : Rijeka-Zrinjski , veoma zanimljiv bi to zdrijeb bio.
Evo Sarajevo otišlo mjesto gore za nosioca u 2 pretkolu , još 4 poklapanja neka treba , ako su ikako moguća
Evo Sarajevo otišlo mjesto gore za nosioca u 2 pretkolu , još 4 poklapanja neka treba , ako su ikako moguća

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E to bi bilo lijepo da vidimo gdje smo u odnosu na HNL a nije daleko,moglo bi se otići na tekmu mada bi nam i tu šanse za prolaz bile male.
Znam da je vec pisano ali moze li netko postaviti eventualne protivnike nasem prvaku u pretkolu LP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi dala Uefa svakako. Ne daju balkan vise.ALOBOLA je napisao/la:E to bi bilo lijepo da vidimo gdje smo u odnosu na HNL a nije daleko,moglo bi se otići na tekmu mada bi nam i tu šanse za prolaz bile male.
- Evolve
- Kontakt:
Idi na prvu stranicu, imaš tu sve linkove i uzivo vidis trenutni poredak i moguce protivnike.ALOBOLA je napisao/la:Znam da je vec pisano ali moze li netko postaviti eventualne protivnike nasem prvaku u pretkolu LP
NK Široki Brijeg
Odakle ti da ne daju da se sretnu timovi sa balkana?MortemHz je napisao/la:Ne bi dala Uefa svakako. Ne daju balkan vise.ALOBOLA je napisao/la:E to bi bilo lijepo da vidimo gdje smo u odnosu na HNL a nije daleko,moglo bi se otići na tekmu mada bi nam i tu šanse za prolaz bile male.
Pogledaj malo one grupe prije izvlacenja sto budu. Nikad nasi timovi nisu bili u istoj grupi s Hrvatima i Srbima.arelinho je napisao/la:Odakle ti da ne daju da se sretnu timovi sa balkana?MortemHz je napisao/la:Ne bi dala Uefa svakako. Ne daju balkan vise.ALOBOLA je napisao/la:E to bi bilo lijepo da vidimo gdje smo u odnosu na HNL a nije daleko,moglo bi se otići na tekmu mada bi nam i tu šanse za prolaz bile male.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa to se desi tako, a ne vjerujem da bi to radili. Kada reprezentacije sa balkana normalno igraju u istim grupama ne vidim razlog što ne bi igrali i timovi jedni protiv drugih.Mokes je napisao/la:Pogledaj malo one grupe prije izvlacenja sto budu. Nikad nasi timovi nisu bili u istoj grupi s Hrvatima i Srbima.arelinho je napisao/la:Odakle ti da ne daju da se sretnu timovi sa balkana?MortemHz je napisao/la: Ne bi dala Uefa svakako. Ne daju balkan vise.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odavno ti je to tako brate, ne stavljaju nas vise zajedno.. pogotovo ne bi stavili npr. Crvena Zvezda - Sarajevo.arelinho je napisao/la:Odakle ti da ne daju da se sretnu timovi sa balkana?MortemHz je napisao/la:Ne bi dala Uefa svakako. Ne daju balkan vise.ALOBOLA je napisao/la:E to bi bilo lijepo da vidimo gdje smo u odnosu na HNL a nije daleko,moglo bi se otići na tekmu mada bi nam i tu šanse za prolaz bile male.
- Evolve
- Kontakt:
Ko će dočekat 19.06.2017. i taj ždrijeb... 

NK Široki Brijeg
Tad ce ovdje da nastane totalna eurofija i kalkulacije kako se moze do grupne faze. Sve ce to trajati do prvih utakmica, a onda kolektivna depresija.Evolve je napisao/la:Ko će dočekat 19.06.2017. i taj ždrijeb...
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ok hvalaEvolve je napisao/la:Idi na prvu stranicu, imaš tu sve linkove i uzivo vidis trenutni poredak i moguce protivnike.ALOBOLA je napisao/la:Znam da je vec pisano ali moze li netko postaviti eventualne protivnike nasem prvaku u pretkolu LP
Pa valja bar malo uzivati .Otputovati u Bratislavu,Bragu,Maribor,Varsavu.A o grupnoj fazi sa proračunom od 2-3 miliona KM je nerealno razmisljati ali nije zabranjeno mastati.Mokes je napisao/la:Tad ce ovdje da nastane totalna eurofija i kalkulacije kako se moze do grupne faze. Sve ce to trajati do prvih utakmica, a onda kolektivna depresija.Evolve je napisao/la:Ko će dočekat 19.06.2017. i taj ždrijeb...
Samrok, Artmedia Petrzalka su sa manjim budzetima igrali grupnu fazu. Dundalk isto tako ne vjerujem da je imao ista veci budzet od nasih timova, pa je opet igraoALOBOLA je napisao/la:Pa valja bar malo uzivati .Otputovati u Bratislavu,Bragu,Maribor,Varsavu.A o grupnoj fazi sa proračunom od 2-3 miliona KM je nerealno razmisljati ali nije zabranjeno mastati.Mokes je napisao/la:Tad ce ovdje da nastane totalna eurofija i kalkulacije kako se moze do grupne faze. Sve ce to trajati do prvih utakmica, a onda kolektivna depresija.Evolve je napisao/la:Ko će dočekat 19.06.2017. i taj ždrijeb...
Sarajevo je prije par godina bilo na milimetar od grupa, kad je Hadzic pogodio stativu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners