Jozo Šimunović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Jozo Šimunović
Pa da ga je bar raznio ako je već uradio ovu glupost, nego k'o levat postavio lakat da se ovaj malo nabije i dobio crveni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bez pameti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Brisite topic. Levatina vas levati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Predomislio se, zeli nazad u rvaCku

- Bazinga12345
- Kontakt:
Nebitan lik za reprezentaciju bio i ostao!
Niko od nas nije mogao garantovati da li ce Jozo sutra biti pojacanje za reprezentaciju?!
Nista ovaj u Celticu nije pokazao, cak ni toliko da jeje bolji od jednog Sunjica.
Vjerujem u naseg lijepog Memisevica!
Niko od nas nije mogao garantovati da li ce Jozo sutra biti pojacanje za reprezentaciju?!
Nista ovaj u Celticu nije pokazao, cak ni toliko da jeje bolji od jednog Sunjica.
Vjerujem u naseg lijepog Memisevica!
Nece on niđe!Vucevich je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Predomislio se, zeli nazad u rvaCku

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Samo radi informacije...on i da hoce sad ne moze nazad u Hrvatsku
?

Brisi odmah
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jozo je kurc*na od igraca, uvijek medju najgorim u Celticu i uskoro ce mu Compper uzeti mjesto. Nista ne gubimo samo mi je zao sto smo trosili vrijeme na ovog levata. Sad se otvara priliku Memisevicu koji bi 100x puta uzeo prije ovog.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od početka je meni ovo smrdilo. Prekrižiti ga sad za sva vremena. Neće ne mora.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A dobro ljudi, očekivano, mislim sumnjam da je neko mislio da je Šimunović promijenio državljanstvo zato što voli BiH više nego Hrvatsku, momak je to uradio u trenucima kada smo još uvijek imali šanse plasman na SP i nema dileme da bi on nastupao za nas da smo otišli u Rusiju.
Vidio čovjek da ovdje ne bi imao konkurenciju, bio bi u prvih 11, nastup na SP-u bi mu još više digao cijenu i kvalitet, napravio bi dobar transfer i tjt. Ovako, vjerovatno mu se neda handriti po okupljanjima i igrati utakmice radi velikog takmičenja koje će biti tek za dvije godine (malo jače), do tada ko živ ko mrtav.
Mislim ono, sa neke ljudske strane šupački al' gledajući iz ugla karijere apsolutno logična stvar. Imali smo primjer Hajrovića, klinac bi on ikad za nas zaigrao da nismo imali šanse za SP, al' eto to se olako zaboravi, na kraju krajeva nije ni bitno sve dok daje maksimum na terenu.
Sa srećom Jozo, nađi kakvog psihologa, trebat će ti
Vidio čovjek da ovdje ne bi imao konkurenciju, bio bi u prvih 11, nastup na SP-u bi mu još više digao cijenu i kvalitet, napravio bi dobar transfer i tjt. Ovako, vjerovatno mu se neda handriti po okupljanjima i igrati utakmice radi velikog takmičenja koje će biti tek za dvije godine (malo jače), do tada ko živ ko mrtav.
Mislim ono, sa neke ljudske strane šupački al' gledajući iz ugla karijere apsolutno logična stvar. Imali smo primjer Hajrovića, klinac bi on ikad za nas zaigrao da nismo imali šanse za SP, al' eto to se olako zaboravi, na kraju krajeva nije ni bitno sve dok daje maksimum na terenu.
Sa srećom Jozo, nađi kakvog psihologa, trebat će ti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobro si napisao, nadao se plasmanu na SP pa da se tamo pokaze i zaradi transfer, sad je propalo pa se nece odazvati vise. Sto se mene tice neka ga nasi nikad ne pozovu opet. Samo sto sad ne moze nazad ni u rvaCku pa mu je mrtva reprezentativna karijera 

Ustaško sjeme mu se zatrlo.
Gasi temu, motaj kablove
Jedi **** Jozanee
Ma neće ga više zvati, poprilično sam siguran u to.Vucevich je napisao/la:Dobro si napisao, nadao se plasmanu na SP pa da se tamo pokaze i zaradi transfer, sad je propalo pa se nece odazvati vise. Sto se mene tice neka ga nasi nikad ne pozovu opet. Samo sto sad ne moze nazad ni u rvaCku pa mu je mrtva reprezentativna karijera
Da je on želio reprezentativnu karijeru iz neke ljubavi i patriotizma, sasvim sigurno ne bi mijenjao reprezentaciju, jer objektivno (po godinama i kvalitetu kluba) on bi se vrtio tu negdje oko hrvatske reprezentacije, velike su šanse da bi nekada i uletio na spisak, dakle da mu je stalo do reprezentacije ne bi mijenjao sportsko državljanstvo, htio je instant korist od reprezentativne karijere, nije uspio i to je to, čisto sumnjam da nešto pretjerano žali zbog toga

Al' nejse, nebitno je sada pričati o njemu, uglavnom, mislim da je on završio svoje što se tiče naše reprezentacije.
Brisi ovaj topic, mamu mu hebem ndh-ovsku!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Apsolutno tacno, i zbog toga sam napisao da ne trebamo biti reprezentacija oportunista ali su me ljudi napali zbog toga.Raonffa je napisao/la:Ma neće ga više zvati, poprilično sam siguran u to.Vucevich je napisao/la:Dobro si napisao, nadao se plasmanu na SP pa da se tamo pokaze i zaradi transfer, sad je propalo pa se nece odazvati vise. Sto se mene tice neka ga nasi nikad ne pozovu opet. Samo sto sad ne moze nazad ni u rvaCku pa mu je mrtva reprezentativna karijera
Da je on želio reprezentativnu karijeru iz neke ljubavi i patriotizma, sasvim sigurno ne bi mijenjao reprezentaciju, jer objektivno (po godinama i kvalitetu kluba) on bi se vrtio tu negdje oko hrvatske reprezentacije, velike su šanse da bi nekada i uletio na spisak, dakle da mu je stalo do reprezentacije ne bi mijenjao sportsko državljanstvo, htio je instant korist od reprezentativne karijere, nije uspio i to je to, čisto sumnjam da nešto pretjerano žali zbog toga
Al' nejse, nebitno je sada pričati o njemu, uglavnom, mislim da je on završio svoje što se tiče naše reprezentacije.
Temu gasiti i staviti u arhivu

- Bazinga12345
- Kontakt:
Temu premjestite u Ostalo ili gdje vec.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 15 mar 2018, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.