XXIII. Zimske olimpijske igre - Pyeongchang 2018
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: XXIII. Zimske olimpijske igre - Pyeongchang 2018
Koja parodija od takmicenja
E kako da ti ovaj vjetar ne ubije psihu.Cekas 5 minuta da skocis
Vise od 2 sata vec traje.

Vise od 2 sata vec traje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- ASD
- Kontakt:
Smijesno, ono da te totalno zaboli ko ce koji zavrsiti.
- branimir85
- Kontakt:
ovo je sramotno
žao mi je skakača

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Bravo Andrease.
Kakav podbacaj Poljaka.
Sta su sve organizatori upropastili bas se treba potruditi za ovako nesto.
Kakav podbacaj Poljaka.
Sta su sve organizatori upropastili bas se treba potruditi za ovako nesto.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ovo danas su mogli komotno odgoditi i pomjeriti na sutra ili prekosutra. I onako su olimpijske igre, imaju fore, a valjda bi trebali gledati da su uvjeti koliko toliko fer (sto danas nimalo nisu bili). Razumjem kad je obicno takmicenje svetskog kupa pa imaju subotu i nedjelju samo vremena, ali ovo danas skakanje je sasvim nepotrebno bilo. 

Na kraju je pobijedio najbolji, tako da nije ni bitno.
Antologijsko takmičenje, do izražaja došla i vještina i psiha.
Antologijsko takmičenje, do izražaja došla i vještina i psiha.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- branimir85
- Kontakt:

skakaonica je ustvari nogometni teren po potrebi

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- ASD
- Kontakt:
Nije mi jasno, stadion je napravljen za olimpijske igre, ali ce biti razmontiran nakon igara? wtf?
- branimir85
- Kontakt:
U sezoni 16/017 Gangwon FC je koristio ovaj teren kao domaći,e sad ti ne znam točno priču oko toga ,ali pametni su i štedljivi korejci jednim potezom dvije muheASD je napisao/la:Nije mi jasno, stadion je napravljen za olimpijske igre, ali ce biti razmontiran nakon igara? wtf?

- branimir85
- Kontakt:
jako zanimljiv i dug dan na ZOI
gledalo se sve moguće,čak sam bacio oko i na ženski hokej,Korejke stvarno amaterski izgledaju što i jesu ,čak i u situaciji gdje su imale PP nisu se mogle sastati s pakom
razočaran sam posjetom iako je vikend,a ovo što je se desilo na skokovima ne treba ni komentirati
Ali novi dan i nova finala
sutra 7 finala:
Loche u Luge-u ide po svoje treće uzastopno zlato,vodi nakon dvije prve vožnje ,a on i drži brzinski rekord koji iznosi 153.98 km/h
U snowboardu Slopstyle kanađani Parrot i Mcmoriss izdominirali u Q i uz amera Gerrada glavni su favorit za postolje u 2:00 je finale.
finale kraljevske discipline je u 3:00,jeli vrijeme da napokon Norvežani uzmu zlato u spustu
,gledao sam trening i staza se čini dosta laka jansrud je bio na svim treninzima u top 3 ali navija se za ALS-a.
07:15 - Skijaško trčanje / 15 + 15 km skiatlon
Norvežani žele osvetiti žene
prije svih Sundby i Klaebo,a tu su još Cologna ,Manificat,Harvey i šteta što nema Ustiugova
08:00 - Brzo klizanje / 5000 m (M)
nizozemci brane sve tri medalje iz Sochia,ali tu je sad kanađanin Ted-Jan Bloemen koji je WR o koji bi mogao pomrsiti račune velikom Krameru
12:15 - Biatlon / 10 km sprint (M)
borba između Foucarda i JTB a sve ostalo je veliko iznenađenje i valjda se vjetar smiri
13:00 - 14:40 Slobodno skijanje / moguls (Ž)
prilka za kanađanke za još koju medalju

Ali novi dan i nova finala

Loche u Luge-u ide po svoje treće uzastopno zlato,vodi nakon dvije prve vožnje ,a on i drži brzinski rekord koji iznosi 153.98 km/h

U snowboardu Slopstyle kanađani Parrot i Mcmoriss izdominirali u Q i uz amera Gerrada glavni su favorit za postolje u 2:00 je finale.
finale kraljevske discipline je u 3:00,jeli vrijeme da napokon Norvežani uzmu zlato u spustu

Norvežani žele osvetiti žene

nizozemci brane sve tri medalje iz Sochia,ali tu je sad kanađanin Ted-Jan Bloemen koji je WR o koji bi mogao pomrsiti račune velikom Krameru
borba između Foucarda i JTB a sve ostalo je veliko iznenađenje i valjda se vjetar smiri
brate spavas li ikadbranimir85 je napisao/la:jako zanimljiv i dug dan na ZOIgledalo se sve moguće,čak sam bacio oko i na ženski hokej,Korejke stvarno amaterski izgledaju što i jesu ,čak i u situaciji gdje su imale PP nisu se mogle sastati s pakom
razočaran sam posjetom iako je vikend,a ovo što je se desilo na skokovima ne treba ni komentirati
![]()
Ali novi dan i nova finalasutra 7 finala:
Loche u Luge-u ide po svoje treće uzastopno zlato,vodi nakon dvije prve vožnje ,a on i drži brzinski rekord koji iznosi 153.98 km/h![]()
finale kraljevske discipline je u 3:00,jeli vrijeme da napokon Norvežani uzmu zlato u spustu,gledao sam trening i staza se čini dosta laka jansrud je bio na svim treninzima u top 3 ali navija se za ALS-a.
Norvežani žele osvetiti ženeprije svih Sundby i Klaebo,a tu su još Cologna ,Manificat,Harvey i šteta što nema Ustiugova

inace jel preporucujes da spust pogledam veceras hocel bit zanimljivo
- branimir85
- Kontakt:
imao sam popodnevnu seansu
ako išta od skijanja se ne propušta to je spust,sad hoće li biti zanimljivo na to ne mogu odgovoriti iako mislim da bi moglo biti iznenađenja jer staza mi baš ne izgleda nešto teška .

- branimir85
- Kontakt:
spust otkazan
ali bolje ipak nego da bude onako kao skokovi danas

ali bolje ipak nego da bude onako kao skokovi danas

- branimir85
- Kontakt:
The jury has decided to switch the official program and has rescheduled the men's DH on Thursday 15.02 at 11:00 and the men's SG on Friday 16.02 at 11:00
- branimir85
- Kontakt:
Gerard
u zadnjem pokušaju uzima zlato,ima samo 17god
Youngest individual gold medal winners at Winter Games - Men's event
16-261 - Toni Nieminen (ski jumping 1992)
17-227 - RedmondGerard (snowboard 2018)
18-008 - Kim Dong-Sung (short track 1998)
18-202 - Dick Button (figure skating 1948)

Youngest individual gold medal winners at Winter Games - Men's event
16-261 - Toni Nieminen (ski jumping 1992)
17-227 - RedmondGerard (snowboard 2018)
18-008 - Kim Dong-Sung (short track 1998)
18-202 - Dick Button (figure skating 1948)
- branimir85
- Kontakt:
Niskanen odmah nabio opasan tempo,opet jebheno teški uvjeti
edit;Niskanen ubio grupu
samo šestorka ga prati
sjetio se Ivo da ovo nije sprint
edit;Niskanen ubio grupu

sjetio se Ivo da ovo nije sprint

- branimir85
- Kontakt:
Kruger sjajan napad
nitko ne reagira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.