Šuti ba melloo šest godina igraš i ljudi ti čestitaju na četvrtom mjestuMElloo je napisao/la: spor si mi nesto

@kavaj
oćemo još jednu ja i ti bacit? Malo vježbe ocm da se ne brukam idući put

Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Šuti ba melloo šest godina igraš i ljudi ti čestitaju na četvrtom mjestuMElloo je napisao/la: spor si mi nesto
Možemo sutra vježbat sljedeću zajedno dok saznamo koja je. Ne da mi se večeras. Moram rano ustati.Blejzer10 je napisao/la:Šuti ba melloo šest godina igraš i ljudi ti čestitaju na četvrtom mjestuMElloo je napisao/la: spor si mi nesto![]()
@kavaj
Ovo mi je ponovni debi.Ono prije se ne brojiBlejzer10 je napisao/la:Šuti ba melloo šest godina igraš i ljudi ti čestitaju na četvrtom mjestuMElloo je napisao/la: spor si mi nesto![]()
@kavaj
Jes, jes. Vozim ja i iduću, ništa se ti ne briniForster je napisao/la: Druze, bio sam iza tebe 4 sekunde kad si spucao u zid, još sam ulazio u boks u tom krugu a ti si udario u zid poslije tog ulaza, tako da ne vidim mogućnost da sam te ja udario.
Bilo bi bolje da ti ne vozis formule kao da je NFS
Blejzer10 je napisao/la:Šuti ba melloo šest godina igraš i ljudi ti čestitaju na četvrtom mjestuMElloo je napisao/la: spor si mi nesto![]()
pomjerno zbog izboraRamiy je napisao/la:A jeste pakasi glasalo se za cetvrtak i nedjelju i odjednom u ponedjlejak se vozi a da ne pomenem da sam 10x pitao kad ce kakva pripremna niko nista
Organizacija 0
Treba utrku ponoviti u cetvrtak
Ma misli šta hoćeš, samo te neke kao prijetnje oko iduće trke ostavi za sebe, ionako me sljedecu trku mozes vidjet samo u preticanju za krug. Jer ako se ja budem pitao, trke sigurno nećeš završit. Toliko od meneBlejzer10 je napisao/la:Jes, jes. Vozim ja i iduću, ništa se ti ne briniForster je napisao/la: Druze, bio sam iza tebe 4 sekunde kad si spucao u zid, još sam ulazio u boks u tom krugu a ti si udario u zid poslije tog ulaza, tako da ne vidim mogućnost da sam te ja udario.
Da me nisu jedno 16 puta nabili **** bi ti zavrsio ispredMElloo je napisao/la:Ovo mi je ponovni debi.Ono prije se ne brojiBlejzer10 je napisao/la:Šuti ba melloo šest godina igraš i ljudi ti čestitaju na četvrtom mjestuMElloo je napisao/la: spor si mi nesto![]()
@kavaj
oćemo još jednu ja i ti bacit? Malo vježbe ocm da se ne brukam idući put![]()
@suki pi.cko oslabio si
gledaj blejzeru sto ima ovih nadrkanihForster je napisao/la:Ma misli šta hoćeš, samo te neke kao prijetnje oko iduće trke ostavi za sebe, ionako me sljedecu trku mozes vidjet samo u preticanju za krug. Jer ako se ja budem pitao, trke sigurno nećeš završit. Toliko od meneBlejzer10 je napisao/la:Jes, jes. Vozim ja i iduću, ništa se ti ne briniForster je napisao/la: Druze, bio sam iza tebe 4 sekunde kad si spucao u zid, još sam ulazio u boks u tom krugu a ti si udario u zid poslije tog ulaza, tako da ne vidim mogućnost da sam te ja udario.
Mokes je napisao/la:Kakav je ovo bolid Ferarija sve vrijeme lutao stazom![]()
Pa red je valjda jednu pripremnu prije nove sezone odraditiDonnie Darko je napisao/la:zasto vozit ligasku utrku kad se može prvo 5 puta vozit pripremna australija kao prije
Zašto bi vozili pripremne koji qrac?Ramiy je napisao/la:Pa red je valjda jednu pripremnu prije nove sezone odraditiDonnie Darko je napisao/la:zasto vozit ligasku utrku kad se može prvo 5 puta vozit pripremna australija kao prije
Pa 10 vas vozilo
Mozda se i vozilaRamiy je napisao/la:Pa red je valjda jednu pripremnu prije nove sezone odraditiDonnie Darko je napisao/la:zasto vozit ligasku utrku kad se može prvo 5 puta vozit pripremna australija kao prije
Pa 10 vas vozilo
Ni s kim. Kao zamjena igram. Sad bio Red bull, i to nisam ja biraoTonySosa je napisao/la:S kim je blejzer u timu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.