Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Pojacavate sirinu, zelite razviti rotaciju od 18 rolle playeraJHam je napisao/la:Denver izgleda zainteresovan za Kostasa Sloukasa iz Fenera
Ma nista od ovog, kod nas se samo desi potpis il trade bez ikakvih pricanja o istom..tuzlak1987 je napisao/la:Pojacavate sirinu, zelite razviti rotaciju od 18 rolle playeraJHam je napisao/la:Denver izgleda zainteresovan za Kostasa Sloukasa iz Fenera
Odličan tekst, pročitao sam ga jučer.Clutch je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2682 ... rown-jewel
A i temu fuliofilip13 je napisao/la:ja se zajebah malo,jeste miller je
JHam je napisao/la:A i temu fuliofilip13 je napisao/la:ja se zajebah malo,jeste miller je
****: In calls to front offices, Houston GM Daryl Morey is showing an aggressive desire to improve roster with all players and picks available in talks. Hard to imagine James Harden scenario, but the rest under contract - perhaps even Chris Paul - could be moved in right deal.
Zamisli da ima ekipa koja bi uzela cp3 ugovorBassha je napisao/la:****: In calls to front offices, Houston GM Daryl Morey is showing an aggressive desire to improve roster with all players and picks available in talks. Hard to imagine James Harden scenario, but the rest under contract - perhaps even Chris Paul - could be moved in right deal.
pa vjerovatno ima, druga ekipa koja ima užasan ugovor kojeg se želi riješiti. tipa haywardEdviin je napisao/la:Zamisli da ima ekipa koja bi uzela cp3 ugovorBassha je napisao/la:****: In calls to front offices, Houston GM Daryl Morey is showing an aggressive desire to improve roster with all players and picks available in talks. Hard to imagine James Harden scenario, but the rest under contract - perhaps even Chris Paul - could be moved in right deal.
Edviin je napisao/la:Zamisli da ima ekipa koja bi uzela cp3 ugovorBassha je napisao/la:****: In calls to front offices, Houston GM Daryl Morey is showing an aggressive desire to improve roster with all players and picks available in talks. Hard to imagine James Harden scenario, but the rest under contract - perhaps even Chris Paul - could be moved in right deal.
Pišu zato što ne znaju ni prevesti kako treba...Covjek ima te probleme od druge operacije, ali uz "pomagala" mu nije problem da trenira i igra trenutno, sam je rekao da se osjeca bolje nego ikad na kraju sezone, a zna da ima taj problem, koji ga moze ali i ne mora sjebati..BosniaBoston je napisao/la:Pise sportsport da bi Michael Porter mogao zavrsiti karijeru zbog problema sa stopalom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.