FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la Sariel1987 » 28 avg 2019, 14:04

Giljotina je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:sportski je forum homofobni politicar, profulo si i loptu i fudbal, na politiku pa se zali i kmeci..
Tu sam da te podučim. Budi zahvalan. Neću ti, kao ostali, pisati da si govedo, jer nema smisla. Vjerujem u tvoju katarzu!
mozes jedino u siriju pa nekog nesto poducavat srednjovjekovni nazadnjak jedan...
u 21 vijeku ovako nazadnjacko razmisljanje, sto bi preko drine rekli naprednjacko :facepalm:
jos ima i pravo glasa :facepalm: nema nam spasa, nema
sportske su teme ne odvlaci me od sportskih zajebancija, molicu lijepo nazadnjak mozes toliko ispostivat?

zahvaljujem, ukoliko ispostujes

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 28 avg 2019, 14:06

Sariel1987 je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:sportski je forum homofobni politicar, profulo si i loptu i fudbal, na politiku pa se zali i kmeci..
Tu sam da te podučim. Budi zahvalan. Neću ti, kao ostali, pisati da si govedo, jer nema smisla. Vjerujem u tvoju katarzu!
mozes jedino u siriju pa nekog nesto poducavat srednjovjekovni nazadnjak jedan...
u 21 vijeku ovako nazadnjacko razmisljanje, sto bi preko drine rekli naprednjacko :facepalm:
jos ima i pravo glasa :facepalm: nema nam spasa, nema
sportske su teme ne odvlaci me od sportskih zajebancija, molicu lijepo nazadnjak mozes toliko ispostivat?
Pa ti ni efemerni sport ne razumiješ, a kamoli nešto složenije. No, obećavam da ćemo te podučiti! :bih:

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 28 avg 2019, 14:07

drinjak81 je napisao/la:

Sprdati se sa necijom tragedijom i provocirati ljude radi toga mogu samo imbecili.
drinjak kolega mani patetike, sportski je forum,sukni nam cenerom mozes i brojnoscu,ili pak iskustvom sa utakmica :lol:
Tebi je ova prica mozda patetika,meni ne,jer sam i sam dozivio slicne stvari.

I ti kao navijac i svi ostali navijaci slobode bi se trebao ograditi od ovakvih komentara i likova jer svakako samo stete vasem klubu.Da se razumimo,shvatam ja vasu navijacku grupu,ipak su vasa braca ultrasi i lesinari :D :D pa se valjda bojite njihove reakcije.

Al budimo realni kako da ja sprdam slobodu,kad ste sami od sebe sprdacina,kreni od navijaca koji imaju 100 nekih podgrupa,a ustvari su to samo podguzne muhe svake uprave ciji je primarni cilj kako dzabalesku uci na stadion,do toga da vam je gospodin Nalic platio dugovanja kako ne bi izgubili licencu,do toga da vam pomocni trener daje izjave o tome kako su igraci haman pa gladni.Nije to za sprdacine,nego za zaljenje. ;)

I na kraju ste se upalili ko kutnjak zato sto morate cenera platiti da udjete na tusanj.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 avg 2019, 14:07

pazi izraza na sportskim temema, profulo si cijeli fudbal nazadnjak.
molim moderaciju da ukaze na problematiku nazadnjaku...
pazi da cemo te, sto u mnozini ba :lol: jel nazadanjak?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 avg 2019, 14:10

drinjak81 je napisao/la:
Tebi je ova prica mozda patetika,meni ne,jer sam i sam dozivio slicne stvari.

I ti kao navijac i svi ostali navijaci slobode bi se trebao ograditi od ovakvih komentara i likova jer svakako samo stete vasem klubu.Da se razumimo,shvatam ja vasu navijacku grupu,ipak su vasa braca ultrasi i lesinari :D :D pa se valjda bojite njihove reakcije.

Al budimo realni kako da ja sprdam slobodu,kad ste sami od sebe sprdacina,kreni od navijaca koji imaju 100 nekih podgrupa,a ustvari su to samo podguzne muhe svake uprave ciji je primarni cilj kako dzabalesku uci na stadion,do toga da vam je gospodin Nalic platio dugovanja kako ne bi izgubili licencu,do toga da vam pomocni trener daje izjave o tome kako su igraci haman pa gladni.Nije to za sprdacine,nego za zaljenje. ;)

I na kraju ste se upalili ko kutnjak zato sto morate cenera platiti da udjete na tusanj.
drug prvo citaj gore, sta sam ja napisao u vezi toga, rata politike .
drugo sve mi se cini da ti nisi spreman za forumske zajebancije...
kad ovde nekog darnes ocekuj povratnu, i to tamo gdje te svrbi...
nema na cemu svako dobro :salut:

e kad vec ne vladas materijom, kod vas je dzabalesku kod nas nije..kod nas se placa karta :lol:

p.s provjeri malo s kolegama vise vi imate grobara delija i lesinara od nas u samoj ekipi :lol: spremi se bolje drugi put

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 avg 2019, 14:12

Prepao se homofob za dupe :) Ne treba zamjeriti covjeku, ipak dolazi iz Jalalabada
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 28 avg 2019, 14:15

Besplatan ulaz na utakmicama slobode imaju samo zene,djeca do 12 godina, i pojedini clanovi UG to sto pricas da se grebemo je supljak pravi,mislim da vi uopste ne bi trebali pricati o tome jer vam je sve besplatno,vecina nas ne podrzava to za Podrinje,Srebrenicu,izbjeglice... to je pretjerivanje i bespotrebno i uopste to niti sam niti cu ikad podrzavati
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 28 avg 2019, 14:16

Standardno. Zna se ko šta podržava. LGBT - Fukare. :lol:

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 avg 2019, 14:18

Sto bi ti rekao, "da se razumimo", toliko gluposti valjas da ti ipak moram ponovo ponuditi tradicionalno tuzlansko gostoprimstvo na Klinici za psihijatriju Tuzla, Rate Dugonjica bb. Tel 035/267-111 (pozeljno se naruciti)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 avg 2019, 14:18

Giljotina je napisao/la:Standardno. Zna se ko šta podržava. LGBT - Fukare. :lol:
zaista imas problema, pogresna tema ponavljam, u 21 vijeku u ovakvom sranju od drzave i drzavnog uredjenja vama nazadnjacima **** smetaju.
i imate pravo glasa,strasno :crazy: :lol:

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 28 avg 2019, 15:49

Giljotina je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:Ova će utakmica biti zanimljivija od povorke **** u Sarajevu!
homofob?
tejk bir relax ...
Pa vi opuštenjaci i amindžije svakakvih bolesti svaku logiku zovete fobijom. **** je bolest.
Samo islamofobija :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2019, 16:50

Seljacic rumeni nesto prica o ceneru, j3bem vas u nos onaj veliki i rumene jagodice. Niste u zivotu platili karte za neku utakmicu, i rumenko dodje pricati o bacanju cenera.
Neka ste vi patike zalijepili za asfalt, da vas se ne moze otjerati, i dimije zamijenili pantolama, sve ostalo je manje bitno.

Razumijem da rumenko samo smrdi po tebi i provocira, ali barem nadji valjan argument jazavac jedan, ako iko u drzavi ne moze pricati o parama i tim stvarima to ste onda vi. Namjerno tjeraju covjeka da bude grub i direktan, a onda kazu kako vrijedjamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 28 avg 2019, 22:09

Beduin je napisao/la:Seljacic rumeni nesto prica o ceneru, j3bem vas u nos onaj veliki i rumene jagodice. Niste u zivotu platili karte za neku utakmicu, i rumenko dodje pricati o bacanju cenera.
Neka ste vi patike zalijepili za asfalt, da vas se ne moze otjerati, i dimije zamijenili pantolama, sve ostalo je manje bitno.

Razumijem da rumenko samo smrdi po tebi i provocira, ali barem nadji valjan argument jazavac jedan, ako iko u drzavi ne moze pricati o parama i tim stvarima to ste onda vi. Namjerno tjeraju covjeka da bude grub i direktan, a onda kazu kako vrijedjamo.
Imaj obraza pa sa svojim drugarima izadji na proteste i podrzi ljude iz kluba koji nemaju sa cim platiti kirije,hranu i ostalo pa onda nekog prozivaj.
Treba da ste se digli svi na noge jer vam igraci umiru od gladi a vi se napalili na nas klub i raspravu s nama.
Crnogorac smrsao 8 kila za 2 mjeseca,od zraka se ne zivi.Trener se hud sav pogubio i podbuho nocima ne spava jer nije izvjesno sta ce jesti i gdje stanovati ni naredni mjesec :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 avg 2019, 23:09

Vidim da bezobrazluku nema kraja. Jel treba da zabranimo ženama Srebrenice svakog 11. da blokiraju grad? Jel stvarno zelite te podjele? Da im naplatimo koristenje trga i saobracajnica? Pa dobicete te podjele ako nastavite sa tavim prizemnim vrijedjanjem. Usput, koristenje Tusnja vam visi o koncu, uskoro cete u Banovice Kuki na noge :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2019, 23:16

MakabiTuzla je napisao/la:Vidim da bezobrazluku nema kraja. Jel treba da zabranimo zenam Srebrenice svakog 11. da blokiraju grad? Jel stvarno zelite te podjele? Pa dobicete te podjele ako nastavite sa tak im prizemnim vrijedjanjem. Usput, koristenje Tusnja cam visi o koncu, uskoro cete u Banovice Kuki na noge :)
:oops: :oops: :puke: :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 avg 2019, 23:21

...
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 29 avg 2019, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 avg 2019, 23:29

Manite gluposti. Idemo pricat o utakmici, postavama, prognozama.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 avg 2019, 23:30

Ne ozbiljno, pustite starurinaku na stranu, sta zelite? Zelite biti podrinjci koji mrze Tuzlu!? Nikakav problem. Nazalost, vasu patnju iz Tuzle niko nije uzrokovao. Samo smo pomogli. Sada zelite drugacije? Ni to nije problem. Sve po vasim zeljama. A ako mislite da cete uvredama tuzlacima nesto postići, gadno se varate. Sve je ovo vama na obraz. A sratojrinaki posebno

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 avg 2019, 23:33

tuzla1983 je napisao/la:Manite gluposti. Idemo pricat o utakmici, postavama, prognozama.
Koje gluposti? Treba naplatiti korištenje javnih prostora. Nema nista vise dzaba i na patetiku. Kapitalizam, novac, brato :) Zar nije Azmir za to?

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 avg 2019, 23:41

MakabiTuzla je napisao/la:
tuzla1983 je napisao/la:Manite gluposti. Idemo pricat o utakmici, postavama, prognozama.
Koje gluposti? Treba naplatiti korištenje javnih prostora. Nema nista vise dzaba i na patetiku. Kapitalizam, novac, brato :) Zar nije Azmir za to?
Sve sto je tvoje vlasnistvo naplati. Puno se uplices u ingerencije drzave, drustva, prava itd. Svako ima pravo da zivi, radi i mnogo sto sta drugo gdje zeli. O cemu to buncas ovo je drzava svih nas kake ti limite odredujes. Pa nije ovo srednji vijek.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, CAZIN i 28 gostiju.