Čujem da je Iskra imala šansu za bod ili pobjedu pri kraju ali su usrali par napada.ZenICx je napisao/la:Lokomotiva Iskra 32 31
Kao sto sam govorio nekoliko puta vec Iskra ima puno amatera ili losih Igraca.celavi desni bek becejac za noge sazrio ima mjesec a i ono krilo Cmiljanović.golmani nisu svoj dan imali ali manojlovic ga nema otkad je dosao u iskru i taj je za noge odavno.ako ima neko bolje upucen u stanje u iskri da kaze sta cekaju sa tjeranjem ovih igraca?
gotovo svi navijaci djele ovo misljenje.klis opet 11 dao a Popaja 6 i po meni njih dvojica su tu u vrhu Klis prvi a pop iza njega.
Premijer liga 2019/2020
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2019/2020
Unčanin prvi letiENVER23 je napisao/la:Stevanovic je prema nekim informacijama vec bivsi u maglajupastore je napisao/la:Još ove dvije zaostale i tiket pogođenpastore je napisao/la:Parovi 4-og kola i prognoze
RK Lokomotiva - RK Iskra 1 bez puno kalkulacija 6-7 razlike
RK Slavija - RK Maglaj 1 domaćinski u onom haustoru i flensburg bi zijanio
MRK Sloga Vakuf - RK Gračanica 1 Publika će donjeti bodove mada Sloga ove sezone igra fantasticno
RK Izviđač - RK Goražde 1 bez problema
RK Leotar - RK Sloga Doboj 1 Trebinjci su sila na domaćem
RK Borac - RK Vogošća 1 borac gazi sve redom
RK Bosna - RK Konjuh 1 visoko neosvojiva tvrđava
RK Sloboda - RK Drina 1 10+ za domaće
U ovom kolu gosti ostaju bez bodova , realno i svaki drugi rezultat bio bi senzacija
Sljedeće prognoze ko bi mogao od trenera dobiti nogu ?
Mislim da će Stevanovic (Maglaj) , Čolina ( Konjuh ) Jaganjac ( Iskra) Bulić (Sloboda )
Od ova 4 sigurno bi dva mogla odletit
gigglessmoke je napisao/la:Čujem da je Iskra imala šansu za bod ili pobjedu pri kraju ali su usrali par napada.ZenICx je napisao/la:Lokomotiva Iskra 32 31
Kao sto sam govorio nekoliko puta vec Iskra ima puno amatera ili losih Igraca.celavi desni bek becejac za noge sazrio ima mjesec a i ono krilo Cmiljanović.golmani nisu svoj dan imali ali manojlovic ga nema otkad je dosao u iskru i taj je za noge odavno.ako ima neko bolje upucen u stanje u iskri da kaze sta cekaju sa tjeranjem ovih igraca?
gotovo svi navijaci djele ovo misljenje.klis opet 11 dao a Popaja 6 i po meni njih dvojica su tu u vrhu Klis prvi a pop iza njega.
Ma napisao sam sve otjeras trojicu ovih amatera i dovedes jednog beka desnog da valja i ostanes u ligi.
Druže cijela liga nema ukupno 7 desnih bekovaZenICx je napisao/la:gigglessmoke je napisao/la:Čujem da je Iskra imala šansu za bod ili pobjedu pri kraju ali su usrali par napada.ZenICx je napisao/la:Lokomotiva Iskra 32 31
Ma napisao sam sve otjeras trojicu ovih amatera i dovedes jednog beka desnog da valja i ostanes u ligi.
Svi krpe da im igraju dešnjaci , za dobrog desnog beka da dodje sa strane (iz regiona) treba i mjesečna Plata od 1000-1500€
Pa ako traze nek im daju sta je problem ne postoji ekipa u premijer ligi sem mozda gorazda i drine koja nema 2000 il 3000 da daju platu,to znam jer nema ni 1 ekipa u ligi bar 1 igraca da ima mininalno 1500 km platu.Ako nemas te pare ne trebas ni igrat premijer ligu a desni bek svima treba
pastore je napisao/la:ZenICx je napisao/la:
Druže cijela liga nema ukupno 7 desnih bekova
Svi krpe da im igraju dešnjaci , za dobrog desnog beka da dodje sa strane (iz regiona) treba i mjesečna Plata od 1000-1500€
Razumijem sta govoris ali kazem ti ova trojica koja ne sluze za nista manojlovic becejac i cmiljanovic da ih otjeras imas tacno te pare za desnog beka mozda i više.skontao sam da ti pratis vise slogu gv i upucen si u njihove igrace i ja pratim iskru najvise zato ovo i pišem.druze vjeruj mi ova trojica nisu ni za federalne lige pa vas biljaka vrijedi 10000 ako su ovo igraci.
Zna li se ko je najplaceniji igrac premijer lige?
Manojlović I becejac kad spoje platu skuplji su od biljakeZenICx je napisao/la:pastore je napisao/la:ZenICx je napisao/la:
Druže cijela liga nema ukupno 7 desnih bekova
Razumijem sta govoris ali kazem ti ova trojica koja ne sluze za nista manojlovic becejac i cmiljanovic da ih otjeras imas tacno te pare za desnog beka mozda i više.skontao sam da ti pratis vise slogu gv i upucen si u njihove igrace i ja pratim iskru najvise zato ovo i pišem.druze vjeruj mi ova trojica nisu ni za federalne lige pa vas biljaka vrijedi 10000 ako su ovo igraci.
Fulali ste mnogo u odabiru, trener sastavlja ekipu a ne pojedinac u ovom slucaju šahman, koga ce sad otjerat kad je sklopio ugovore na jednu sezonu 10 mjeseci plata, svaki igrač ce glat uzet na sudu
Vučićević BoracRedzo678 je napisao/la:Zna li se ko je najplaceniji igrac premijer lige?
Tufekčić Gračanica
Haramandić Bosna
Toromanovic Bosna
Ljubisic borac
Biljaka Sloga
Cickusic Maglaj
Stanković Doboj
Delic Izvidzac
I kod Vogošće 4-5 igrača ima plate cak i jače nego od mnogih pobrojanih
Na prvu to tako izgleda lijepo i glatkoENVER23 je napisao/la:Pa ako traze nek im daju sta je problem ne postoji ekipa u premijer ligi sem mozda gorazda i drine koja nema 2000 il 3000 da daju platu,to znam jer nema ni 1 ekipa u ligi bar 1 igraca da ima mininalno 1500 km platu.Ako nemas te pare ne trebas ni igrat premijer ligu a desni bek svima treba
Ali druže svaki top igrač koji i, a sebe ima rezultate i visi mu etiketa iznad glave sa visokom cijenom odnosno platom koju traži neće doći u Slogu, Drinu, iskru, Goražde, Brčko, slaviju i slično
Nije to samo pare i eto me
Uslovi s kim ce da igra trenira sparinguje, ko je trener ambicije kluba, kvalitet i sl.
Rijetke su budale koje ce se odluciti za ovu neku destinaciju npr gdje ce iskra za desnog beka ponudit 1500 do 2000 eura, to je od 100 igrača možda jedan
Zato dovodiš ove koji ti se uklapaju u budžet a ne vrijede ni pola toga
I tu klubovi puše a i mi na tribinama nsrvirajuci se
Ma nije ti to brate bas tako 80% ti danas igraca u premijer ligi igra iskljucivo za pare i imas takvih primjera 100.Biljaka eto koji se vodi u top 3 desna beka lige igro na kosovu.Medjic,Divkovic,Harmandic koji imaju mozda i najveca imena u ligi dosli u visocku Bosnu cim je usla u premijer ligu znaci sezonu prije bili u drugoj.Eto i taj Klis iz Iskre momak koji je vjv najveci talenat BiH rukometa otisao je u ekipu koja ce 60% ispast iz lige.Emir Sahinovic Bubi najbolji srednji bek (zajedno sa Cickusicem) u historiji premijer lige igro 2017/18 za slogu gv kad su igrali drugu ligu i takvih primjera na hiljade kod nas..pastore je napisao/la:Na prvu to tako izgleda lijepo i glatkoENVER23 je napisao/la:Pa ako traze nek im daju sta je problem ne postoji ekipa u premijer ligi sem mozda gorazda i drine koja nema 2000 il 3000 da daju platu,to znam jer nema ni 1 ekipa u ligi bar 1 igraca da ima mininalno 1500 km platu.Ako nemas te pare ne trebas ni igrat premijer ligu a desni bek svima treba
Ali druže svaki top igrač koji i, a sebe ima rezultate i visi mu etiketa iznad glave sa visokom cijenom odnosno platom koju traži neće doći u Slogu, Drinu, iskru, Goražde, Brčko, slaviju i slično
Uslovi s kim ce da igra trenira sparinguje, ko je trener ambicije kluba, kvalitet i sl.
Rijetke su budale koje ce se odluciti za ovu neku destinaciju npr gdje ce iskra za desnog beka ponudit 1500 do 2000 eura, to je od 100 igrača možda jedan
Jesi li ovo pohlupao "onako" ili stvarno znaš njihova primanja ?pastore je napisao/la:Vučićević BoracRedzo678 je napisao/la:Zna li se ko je najplaceniji igrac premijer lige?
Tufekčić Gračanica
Haramandić Bosna
Toromanovic Bosna
Ljubisic borac
Biljaka Sloga
Cickusic Maglaj
Stanković Doboj
Delic Izvidzac
I kod Vogošće 4-5 igrača ima plate cak i jače nego od mnogih pobrojanih
Sto su igrali na Kosovu?Redzo678 je napisao/la:Ma nije ti to brate bas tako 80% ti danas igraca u premijer ligi igra iskljucivo za pare i imas takvih primjera 100.Biljaka eto koji se vodi u top 3 desna beka lige igro na kosovu.Medjic,Divkovic,Harmandic koji imaju mozda i najveca imena u ligi dosli u visocku Bosnu cim je usla u premijer ligu znaci sezonu prije bili u drugoj.Eto i taj Klis iz Iskre momak koji je vjv najveci talenat BiH rukometa otisao je u ekipu koja ce 60% ispast iz lige.Emir Sahinovic Bubi najbolji srednji bek (zajedno sa Cickusicem) u historiji premijer lige igro 2017/18 za slogu gv kad su igrali drugu ligu i takvih primjera na hiljade kod nas..pastore je napisao/la:Na prvu to tako izgleda lijepo i glatkoENVER23 je napisao/la:Pa ako traze nek im daju sta je problem ne postoji ekipa u premijer ligi sem mozda gorazda i drine koja nema 2000 il 3000 da daju platu,to znam jer nema ni 1 ekipa u ligi bar 1 igraca da ima mininalno 1500 km platu.Ako nemas te pare ne trebas ni igrat premijer ligu a desni bek svima treba
5 titula 5 kupova, predobra primanja redovna igranja u Evropi
Bubi je za Slogu došao igrati u 41 godini uveo ih u PL i oprostio se
ZA vakufljane postao ikona bolji oproštaj nije mogao imati a prošao je preko 25 klubova
Ovdje porediš Bosnu prvaka države leglo bh rukometa sa nekim autsajderima
Nije u parama sve...
Utakmice petog kola :
RK Iskra - RK Sloboda 2 Sloboda ako misli cilj opravdati mora donjeti bodove iz Bugojna,kod domaćih već se poljulala atmosfera i teško da se mogu na Slobodi izvaditi
RK Vogošća- RK Lokomotiva 1 Unčaninu biti ili ne biti
RK Goražde - MRK Sloga x2 teška utakmica i za jedne i za druge,ovisit će ko bude sudio,Sloga kvalitetnija,Goražde opasan domaćin
RK Konjuh - RK Borac 1x jako nezahvlano bilo šta reći,Konjuh mora proigrati
RK Sloga - RK Bosna 1x domaćinski na mišiće
RK Maglaj-RK Leotar 1x pozitivan šok na ekipu smjena trenera Maglaja,mada ovaj x stavljam radi prošlogodišnje pobjede Leotara
RK Gračanica-RK Slavija 1 bolja puno ekipa Gračanice,rutinski rješava
RK Drina-DR Izviđač 2 glat 7-8 razlike
RK Iskra - RK Sloboda 2 Sloboda ako misli cilj opravdati mora donjeti bodove iz Bugojna,kod domaćih već se poljulala atmosfera i teško da se mogu na Slobodi izvaditi
RK Goražde - MRK Sloga x2 teška utakmica i za jedne i za druge,ovisit će ko bude sudio,Sloga kvalitetnija,Goražde opasan domaćin
RK Maglaj-RK Leotar 1x pozitivan šok na ekipu smjena trenera Maglaja,mada ovaj x stavljam radi prošlogodišnje pobjede Leotara
pastore je napisao/la:Utakmice petog kola :
Sve tačno kada bi to realno gledali, ali ja bi ipak sacekao delegiranje, jer za Iskru će na beku igrati Sahman, kod Konjuha Omerefendic na pivotu, a kod Sloge Radja je na golu
BAMBI je napisao/la:pastore je napisao/la:Utakmice petog kola :
Sve tačno kada bi to realno gledali, ali ja bi ipak sacekao delegiranje, jer za Iskru će na beku igrati Sahman, kod Konjuha Omerefendic na pivotu, a kod Sloge Radja je na golu
Hahaha svaka cast, mislim da to niko ne bi slikovitije objasnio
Ima istine u tome svemu, al iskreno Konjuh tesko pretesko moze do bilo kakvi bodova protiv Borca, cujem i prvi desni bek Pavlovic im se povrijedio tako da ostaje samo Smajic i njegove lopte prema krilu i Marceti, desna strana im je mozda sad i najlosija u ligi a i ostali igraci su im mladi i neiskusni uz prosjecne golmane. Gracanica ce dobit Slaviju rutinski mislim 5 + daje ovde realno. Eh u Gorazdu ako Sloga Gv dodje do bodova skidam im kapu. Maglaj je dobro uradio sto je odpustio trenera i mislim dace proigrat jer imaju zaista dobre igrace i red je da ih krene. Sloboda ako ne uzme tri boda u Bugojnu mislim i oni ostaju bez trenera bice dobra tekma . Izvidjac ce doc na izlet u Zvornik. Vogosca ce dobit Lokomotivu lagano. Sloga Doboj i Bosna vrlo zanimljiva utakmica i mislim malu prednost dajem domacinu
Maglaj ako je imalo pametan za trenera ce vratiti masu obralica i ostaviti ga na tom mjestu dok ne ode u rukometnu penziju...
Vogosca prvo u srijedu igra protiv bosne v i tu ocekujem cistu dvicu nakon koje bi uncanin dobio siguran otkaz da nije prosao dalje u celendz kupu, ovako ce dobiti otkaz na prvoj utakmici poslije bosne v na kojoj ne uzme 3 boda.
Borac ako sad ne uzme tri boda u zivinicama nece nikad.Vec dugo godina borac nije uzeo 3 boda u zivinicama i ovo im je savrsena prilika da uzmu puni plijen rovitoj ekipi zivinica koja ove godine igra jako lose, ova utakmica bi mogla poljuljati stolicu coline, koji realno nema iskustvo za voditi ekipu.
Sloboda bi u bugojnu trebala pokazati na sta je spremna ove godine, ako izgubi u sledecoj utakmici bi mozda vec mogli vidjeti novog trenera...
Vogosca prvo u srijedu igra protiv bosne v i tu ocekujem cistu dvicu nakon koje bi uncanin dobio siguran otkaz da nije prosao dalje u celendz kupu, ovako ce dobiti otkaz na prvoj utakmici poslije bosne v na kojoj ne uzme 3 boda.
Borac ako sad ne uzme tri boda u zivinicama nece nikad.Vec dugo godina borac nije uzeo 3 boda u zivinicama i ovo im je savrsena prilika da uzmu puni plijen rovitoj ekipi zivinica koja ove godine igra jako lose, ova utakmica bi mogla poljuljati stolicu coline, koji realno nema iskustvo za voditi ekipu.
Sloboda bi u bugojnu trebala pokazati na sta je spremna ove godine, ako izgubi u sledecoj utakmici bi mozda vec mogli vidjeti novog trenera...
Novi stari trener Maglaja Ermin Bajric Buco po meni najbolji mladi trener u drzavi sa najvise rukometnog znanja
Ovdje pojedinci znaju kada i ko bi trebao dobiti otkaz!?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.