Akcija SIPA-e "VAR"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Akcija SIPA-e "VAR"
Tosk ne vraca nikom nikakve bodove. Nikad se nije 3 za 3 radilo a pogotovo sad ove sezone. Sto posto ove sezone nema nikakvih dogovora
TŽV!
- ASD
- Kontakt:
Džaba toliki privatnici kad neće niko u klub da uđe.
Ja koliko sam čuo da su u dugovima jer im gradonačelnik nije išao u susret zbog malverzacija iz prošle sezone
Najgora finansijska situacija u ligi čitavoj. 3-4 mjeseca kasne plate.
Ja koliko sam čuo da su u dugovima jer im gradonačelnik nije išao u susret zbog malverzacija iz prošle sezone
Najgora finansijska situacija u ligi čitavoj. 3-4 mjeseca kasne plate.
hahaha ma sve znate, nek vam je sa srećom

NEMA NAZAD
Kriminal sa Otoke predočiti javnosti što prije. Ima se šta vidjeti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Pa prvo, gledao sam brdo dogovorenih utakmica i kod svih se iz aviona vidi da su namještene.
Gledao sam i taj meč nije mi izgledao kao dogovoren.
Druga stvar. Znam mnogo momaka koji su igrali takve mečeve i znam kako se te stvari rade.
3 za 3 obično ide da domaćin pobijedi sa 1 ili maksimum 2 razlike. U većini slučajeva 1.
Gledao sam takvih mečeva i od Budućnosti i od Slavena brdo.
Ja bih lično volio da Slaven ostane jer su mi prve komšije i poslije stadiona u Banovićima najviše prijatelja imam na stadionu u Živinicama ali situacija nije bila lošija od ulaska u ligu i po pitanju obaveza i po pitanju igračkog kadra.
Druga stvar. Znam mnogo momaka koji su igrali takve mečeve i znam kako se te stvari rade.
3 za 3 obično ide da domaćin pobijedi sa 1 ili maksimum 2 razlike. U većini slučajeva 1.
Ja bih lično volio da Slaven ostane jer su mi prve komšije i poslije stadiona u Banovićima najviše prijatelja imam na stadionu u Živinicama ali situacija nije bila lošija od ulaska u ligu i po pitanju obaveza i po pitanju igračkog kadra.
-
- Kontakt:
Niko tu nelupeta vidjecete na proljece u tesnju slaven dobija toska ocito da su provaljeni pa onda igraju kontru domacin gubi gost dobiva pametnom jasno tesanj zivinice relacija
-
- Kontakt:
Olimpika je slaven prosle godine izbacio iz utrke za titule isto i godinu prije konacno ovi iz sarajeva skontali gdje gube titule pa odlucili ove godine pametno igrati u talu sa zivinicanima vi nama date mi gazimo vase konkurente za opstanak na njihovom terenu
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ako ćemo od vas 1. put u Tešnju izgubiti neće mi ni biti krivo. Bolje da vi ostanete nego Orašje. Jedna info: TOŠK je zadnji put izgubio u Tešnju prije više od 2 godine, kada je Visočka Bosna slavila u Tešnju, go nam dao Dino Dizdarević, sadašnji igrač TOŠK-a a tada Bosne.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:21Niko tu nelupeta vidjecete na proljece u tesnju slaven dobija toska ocito da su provaljeni pa onda igraju kontru domacin gubi gost dobiva pametnom jasno tesanj zivinice relacija
Sve u svemu, sretno , ispast neko mora...
Cuj 3 za 3 a sad nas molili da im pustimo, da nas dobiju lagano.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:21Niko tu nelupeta vidjecete na proljece u tesnju slaven dobija toska ocito da su provaljeni pa onda igraju kontru domacin gubi gost dobiva pametnom jasno tesanj zivinice relacija
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Stari pusti ovo, nije 3 za 3 uopšte. Sad da li će uspjeti riješiti pa da dobiju u Tešnju to je nešto drugo, Slaven je na 0:1 imao stativu i nedosudjen penal, onda su pali, TOŠK ih uništio. Nije problem ni tih utakmcia nego ako to Slaven bude radio morat će sa svim ekipama odradit, ova ekipa igrački tesko da koga može dobit. Da li će se pojačati na polusezoni, vidjet ćemo..ASD je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:20Pa prvo, gledao sam brdo dogovorenih utakmica i kod svih se iz aviona vidi da su namještene.

Kakav je ovo neviđeni trol!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Ja ovde u svicarskoj imam neku svoju ekipu koji su spremni pomoci slavenu nemislim na to da damo pare da se kupi utakmica vec da damo igracima vrlo lijepu svotu novca za premije da naprave dobar rezultat evo vec u gracanici imam kontakte sa ljudima iz uprave nisam za to da se kupuju utakmice vec samo stimulans pa deri guzoveHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:01Stari pusti ovo, nije 3 za 3 uopšte. Sad da li će uspjeti riješiti pa da dobiju u Tešnju to je nešto drugo, Slaven je na 0:1 imao stativu i nedosudjen penal, onda su pali, TOŠK ih uništio. Nije problem ni tih utakmcia nego ako to Slaven bude radio morat će sa svim ekipama odradit, ova ekipa igrački tesko da koga može dobit. Da li će se pojačati na polusezoni, vidjet ćemo..ASD je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:20Pa prvo, gledao sam brdo dogovorenih utakmica i kod svih se iz aviona vidi da su namještene.
-
- Kontakt:
Bolje uplatite neku humanitarnu pomoc, Slaven ispada tako je odluceno premija da je milion ne moze pomoc jedino im kupite koju utakmicu, ali tesko ko ce i prodat kad su mesetarske ekipe na dnu i razlika je mala, zacas onog sa vrha moze glava zaboliti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Ma Slavenu fali igrača. Baš su oslabili ove sezone.
Mujagić im otišao u 2.ligu, Todorović bio otišao, nije prošao pripreme pa se vratio i to se vidno osjeti.
Gogić otišao u Radnik.
I taj Musić što bi trebao biti uz Mirnesa glavni igrač nije nikako u formi.
Čak ni Mirnes ove sezone neće imati statistiku kao u prošlim.
Osim što se mora poplaćati ovim igračima, treba izdvojiti sredstva i za par pojačanja.
Ja bi volio da ostanu ali jako teško.
Mujagić im otišao u 2.ligu, Todorović bio otišao, nije prošao pripreme pa se vratio i to se vidno osjeti.
Gogić otišao u Radnik.
I taj Musić što bi trebao biti uz Mirnesa glavni igrač nije nikako u formi.
Čak ni Mirnes ove sezone neće imati statistiku kao u prošlim.
Osim što se mora poplaćati ovim igračima, treba izdvojiti sredstva i za par pojačanja.
Ja bi volio da ostanu ali jako teško.
-
- Kontakt:
Na proljece u slaven dolaze 2 igraca iz treceg ranga svicarske lige iz ekipe Meyrin koja se bori za ulazak u 2 ligu ove sezone i to tall ibrahim i kevin tsimba oba igraca su bolja nego pola ih iz slobode
- ASD
- Kontakt:
Već se uspio nagoditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.