Halali sto peglam jos jedno pitanje,jel mi pregledna svaka liga u kojoj ucestvujem kada udjem na link,ili moram svaki put kodove ukucavati da vidim stanje na tabeli ?LjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 15:01Ma ne kazem da ti nesto fali nego da ono utvrdis da li je to to dok su besplatni transferi. Ne mislim samo na kvalitet nego otprilike da vidis da li ti igraci koji izabrao igraju u prvih 11, ima li neko sad karton ili i to. Bolje sad nesto popraviti dok je besplatno nego da gubis bodove jer moras vise transfera mozda napraviti da bi uklopio nesto sto hoces da zamjenis.
@reeds, eto sa njima u Tuzlu mozes. Nedostaje vam onda jos jedan samo.![]()
Fantasy liga za plavu raju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Fantasy liga za plavu raju
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Oske brate mogao si ubacit u sastav nekoga ko će igrat u prvih 11 u pravom životu

Eno Mrki na onoj temi tražio da ga ubace u Mladost, a dela ovdje u Tuzlu, ne bih ja ništa da zakuhavamLjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 15:01Ma ne kazem da ti nesto fali nego da ono utvrdis da li je to to dok su besplatni transferi. Ne mislim samo na kvalitet nego otprilike da vidis da li ti igraci koji izabrao igraju u prvih 11, ima li neko sad karton ili i to. Bolje sad nesto popraviti dok je besplatno nego da gubis bodove jer moras vise transfera mozda napraviti da bi uklopio nesto sto hoces da zamjenis.
@reeds, eto sa njima u Tuzlu mozes. Nedostaje vam onda jos jedan samo.![]()

Nista vise ne moras ukucavati. Sad kad upisu bodove ovdje gdje ti je crtica pisat ce ti koja si pozicija u tim ligama i samo pratis iz kola u kolo.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
vt
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vidim i ja sad. Mrki ba, kakvo je to vaganje ponuda? Cas Azmir, cas Musija?
Sta da ti kazem, igraci su ti kvarna roba 

Eto ima sad i @reeds, jos jedan fali da sastavite tim. Nek se javi ako neko cita, a nema tim i hoce da se igra. 

daj mi dva beka jeftina a dobra,da igraju u prvoj
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imas naseg Sehu 50k kosta i imas Subic 200k i Beganovic iz Slobode 250k cini mi se. Samo ne znam za Subica koliko je pouzdan zbog povreda. Citao sam da se opravio, ali ne znam eto.
Jao dan te јebo tek sam skontao da sam kliknuo ono da mi automatski namjesti ekipu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Delinjo i reeds javite mi se u pp sa imenima svojih timova pa cu vam proslijediti kod lige
Da, ako nista zasad je siguran u prvih 11, a jeftin.
Trebaju mi tri igraca do 50k za rezervu odbrana-veza-napad koji bi bili solidna zamjena, tj da igraju uopce? Neko ko se bolje razumije u rostere
Hvala....

Je li tvoj tim ovaj YNWA FC?
Njegov tim i moj igrac, nemoj da ga ko dira. Dela me izdao, da nije bajram napio bih se od muke
Procitah da je izjavio trener Zrinjskog da ovaj Rados nece sigurno igrati sutra ili kad vec igraju jer nesto povrijedjen teze nego sto su mislili pa ili ga stavi na klupu ili zamjeni sa nekim drugim i za Hebibovica se ne zna kad ce igrati. Zamjeni ga sa nekim drugim.
Inace u odbrani imas Sehica koji je 50k samo morat ces jednog naseg izbaciti, a za ove gore dvije pozicije teze imas nekog ko igra do 50k. Imas npr. Stanica iz Sirokog koji ili igra ili udje sa klupe, ali on je 100k. Ne znam da li mozes sta ukombinovati.
Prevede ga Azmir zednog preko vode. Hoce da igra za 400 KM.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.